Silicon Valley og islam
Af C. J. Wyatt
Oversættelse af: Silicon Valley and Islam
Kilde: Facing Islam Blog, 29. oktober 2017
Udgivet på myIslam.dk: 21. november 2017

I sidste uge udsendte dr. Bill Warner ved Center for the Study of Political Islam en kort video, der diskuterede den "økonomiske krigsførelse", der blev ført imod ham af Silicon Valley og Southern Poverty Law Center (SPLC). Disse teknokratiske hvide riddere skubber deres stadig kæmpende modstandere ud af samtalen for at gøre plads til islams moralske degeneration.Virksomheder som PayPal, YouTube, Facebook og Google bruger krybende SPLC's hadlister som deres vejledning til at ramme dissenter. Uanset om de er klar over det eller ej, så arbejder de for at beskytte ondskaben. Ligesom mange amerikanske politikere, gør de løgnen til en livsstil.

Silicon Valley og Bay Area [begge ved San Francisco, o.a.] har en lang historie om at forføre resten af Amerika med hedonisme. Måske har du for nylig læst om senator i staten Californien, Scott Wiener, fra San Francisco. Wiener var en af ophavsmændene til den lovgivning, der nu har reduceret det til en blot mindre forseelse fuldt vidende at inficere et andet menneske med HIV. Det er nu lov i Californien. Bliv ikke overrasket, når din stat følger efter. Og bliv ikke overrasket, når de kalder dig en "hader" for at være imod.


Dæmonisk slavebinding

Med ovenstående for øje kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvor godt den afskyelige, dæmoniske hedonisme, der gennemstrømmer islam, ligner den skamløse seksuelle degeneration, der angriber vores kultur. Det kommer alt sammen fra det samme mørke sted. Det er alt sammen løgn fra løgnens fader. Han ønsker at slavebinde os. Han spotter livet i Kristus.

For at få os til at tro, at islam er et fredeligt, uskyldigt offer, der er værd at kæmpe for, skal vi først bringes til at tro, at krig er fredelig - sammen med underkuelse og voldtægt.


Muslim, bruger lille dreng som "honning-krukke"

For at få os til at tro, at skamløs seksuel afvigelse er fredelig og værd at kæmpe for, skal vi først bringes til at tro, at slaveri under sanselig lyst er fredelig - sammen med åndelig død og forhånelse af Gud.


Scott Wiener, senator i staten Californien


Vi behøver ikke at lade som om

Alle samvittighedsfulde mennesker må forstå, at imperier kommer og går. Glem aldrig, at vort land [USA] blev skændet af Oplysningstidens tænkning allerede ved dets grundlæggelse. Der er meget at elske ved Amerika, men for din sjæls skyld - det er i orden at være mistænkelig over for de mekanismer, der skabte plads til ondskaben. Vær omhyggelig med at vogte dit hjerte. Modstå impulsen til at flyde med. Oplysningsideer skubber os - pr. design - mod sekularisme og empirisme på bekostning af moralitet og den sande Gud. Du er fri til at stille spørgsmålstegn ved den plads, der er skabt til den onde.

Vi behøver ikke at lade som om, at Muhammed er en kilde til kulturel styrke, blot fordi vore ledere siger det (eller på grund af First Amendment [1. tilføjelse til den amerikanske forfatning, der beskytter bl.a. religionsfrihed, o.a.]). Vi behøver ikke at være medunderskrivere af den seksuelle revolution for at være åbne og kærlige. Vi behøver ikke at bekræfte de voldelige mord på ufødte i deres mødres maver for at kunne stå sammen med kvinder eller fattige.

Vi skal give til kejseren, hvad kejserens er, og være opmærksomme - træde varsomt. Som tiden går, vil vores marginalisering [som kristne, o.a.] sandsynligvis intensiveres. Den herskende kultur vil have os til at bekræfte dens fremskridt eller tage konsekvenserne. Må vort sande borgerskab være i Det Nye Jerusalem. Amerika vil måske sende os der til, før end vi aner.
Oversættelse: Bombadillo