Kardinal Sarah advarer: "Vesten vil forsvinde" på grund af massemigration
"Islam vil invadere verden"
Af Paul Joseph Watson
Oversættelse af: Cardinal Sarah warns: "West will Disappear" because of Mass Migration
Kilde: infowars.com, 5. april 2019
Udgivet på myIslam.dk: 9. april 2019


Kardinal Robert Sarah

Kardinal Robert Sarah advarer om, at "vesten vil forsvinde" som følge af massemigration, og tilføjer, at "islam vil invadere verden" og "fuldstændig ændre kultur, antropologi og moralsk udsyn."

Sarahs nye bog, Evening Draws Near and the Day is Nearly Over, [Efter Lukas 24:29: ”Det er snart aften, og dagen er allerede gået på hæld”] skaber kontroverser i Europa, fordi den med rene ord identificerer muslimsk migration som et varsel om kontinentets sammenbrud.

"Hvis Vesten fortsætter på denne skæbnesvangre måde, er der - på grund af manglende fødsler - stor risiko for, at den vil forsvinde, invaderet af udlændinge, ligesom det gamle Rom blev invaderet af barbarer," sagde Sarah og tilføjede: "Mit eget land [Guinea] er overvejende muslimsk [85%]. Jeg tror jeg ved hvilken virkelighed, jeg taler om."

Kardinalen bebrejdede også EU for dens "ønske om at globalisere verden ved at opløse nationerne med deres særlige træk, og kaldte bevægelsen "ren galskab".

"Bruxelles-Kommissionen tænker kun på at opbygge et frit marked til tjeneste for de store finansielle magter," fortsatte han. "Den Europæiske Union beskytter ikke længere befolkningerne i den. Den beskytter bankerne."

I et tidligere videointerview advarede Sarah om, at Europa havde mistet sine rødder og var ved at dø, fordi færre oprindelige europæere fik børn.I nyere interviews er han gået endnu længere og har bemærket, at præster, biskopper og kardinaler i Den Katolske Kirke har forrådt Kristi lære ved at kaste sig ud i politisk aktivisme.

Sarahs kommentarer bringer ham i modstrid med paven, der uophørligt har fremmet migration fra afrikanske og mellemøstlige lande til Europa.

Ifølge kardinalen er det forkert at "bruge Guds ord til at fremme migration" og videre, at det er bedre "at hjælpe folk til at trives i deres egen kultur end at opfordre dem til at komme til Europa."

Sarah kaldte afvisende massemigration for en "ny form for slaveri", fordi migranterne ender "uden arbejde eller værdighed".

"Er dette, hvad Kirken ønsker?" spurgte han.

Sarah bevarede håbet om, at situationen kunne vendes og sagde: "Dette er ikke verdens ende, Kirken vil komme til kræfter."


Oversættelse: Bombadillo