Venstreorientering - ikke bare forkert, men ond
Vi har ikke råd til at mangle moralsk klarhed i vores politiske borgerkrig
Af Mark Tapson
Oversættelse af: Leftism - Not Just Wrong, But Evil
Kilde: FrontpageMag.com, 8. februar 2019
Udgivet på myIslam.dk: 12. februar 2019

Den konservative kommentator Dennis Prager trak engang en indsigtsfuld sondring mellem det politiske venstre og højre. Højrefløjen, sagde han, ser generelt venstrefløjen som forkert, men ikke ond, mens venstrefløjen ser højrefløjen ikke blot som forkert, men som ond. Dette var en gyldig vurdering engang for længe siden, men da venstrefløjen i Trump-æraen i stigende grad har udstillet sig selv som rabiat uliberal, irrationel og umoralsk, er det på tide for højrefløjen at erkende, at venstrefløjen ikke blot er forkert, men ond.

Hvad er ondt? Lad os for et øjeblik lægge teologiske forklaringer til side og bestemme os for en praktisk definition, som de fleste kan være enige om: Hvis grusomhed betyder den tilsigtede tilsidesættelse af menneskelig lidelse, selv fornøjelse ved at påføre andre lidelse, så er ondskab dyb grusomhed. Det er en ondskabsfuldhed så mørk og bundløs, at almindelige mennesker ikke kan fatte den. Psykologer kan foretrække mindre stærkt ladede termer til at beskrive mennesker, der begår samvittighedsløse handlinger, men ondskab er, hvad ondskab gør, og hvad venstrefløjen har gjort om og om igen gennem historien og rundt om i verden er at levere et verdensbillede, der retfærdiggør udførelse af utænkelige rædsler mod talløse ofre.

For at være klar: Ondskab hører næppe til på venstrefløjen alene. Den kan bo i ethvert individ uanset farve, køn og politisk eller religiøs overbevisning. Men som ideologi indebærer progressivisme - kommunismens nye navn - totalitarisme og absolut statskontrol, som altid og overalt fører til elendighed, korruption og brutalitet, og som aldrig ophøjer menneskeheden. Kan nogen se objektivt på kommunismens uhyggelige hærgen i det 20. århundrede - Gulag Øhavet og masseudsultningen, torturen og henrettelserne, den eksistentielle angst og håbløsheden, de mange millioner døde og utallige flere liv ødelagt - uden at konkludere, at venstreorientering er en ond ideologi? Hvis dertil lægges dens uhellige alliance med fundamentalistisk islam i dag for at undergrave hele den vestlige civilisation, så kan der ikke være tvivl.

Kernen i den sande venstreorienterede er et had til alt og alle, der står i vejen for hans eller hendes begær efter magt over andre: kernefamilien, kristendommen, forfatningen, Donald Trump mv. Som David Horowitz har bemærket ved talrige lejligheder, udtrykte kandidat Trump under en debat i oktober 2016 en mere nøgen sandhed om venstreorienterede, end nogen etableret republikaner nogensinde ville have vovet, da han sagde, at hans modstander Hillary Clinton havde et "enormt had i sit hjerte".

Lad os fokusere på specifikke, nylige eksempler på venstrefløjens ubarmhjertige fremgangsmåde. Husk på, at moderne venstreorienterede, som Barack Obama og Hillary Clinton, er blevet vejledt direkte eller indirekte af den indflydelsesrige, mefistofeliske strateg Saul Alinsky og hans bog Rules for Radicals, hvis 13. og sidste regel har forvandlet venstrefløjens hele modus operandi til en politik for personlig ødelæggelse: "Vælg målet, fastfrys det, personliggør det og polariser det." Alinsky dedikerede sin bog, som du måske husker, til Lucifer.

Intet har i den seneste tid demonstreret denne onde strategi stærkere end den nominerede højesteretsdommer Brett Kavanaughs bekræftelseshøringer sidste efterår, som degenererede til et cirkus af dæmonisk optræden af venstreorienterede, der skadefro forsøgte at ødelægge Kavanaugh og hans familie pga. en enkelt, årtier gammel og uunderbygget beskyldning om seksuelt overgreb. Den syge tilsvining fra selv mainstream-mediernes side - gående ud på, at Kavanaugh var en gruppevoldtægtsmand, stridbar drukkenbolt og pædofil - åbnede mange menneskers øjne for den grænseløse grusomhed, som venstrefløjen svælger i.

Tilsvarende kastede venstrefløjen sig over muligheden for at dæmonisere og ødelægge elever fra Covington Katolske Gymnasium, som var involveret i en nyere kontrovers, der var totalt manipuleret af de venstre-dominerede medier. Den Trump-halshuggende tidligere komiker Kathy Griffin opfordrede til, at eleverne skulle sættes i offentlig gabestok. Talk show værter, Twitters ophøjede medie-eliter, og venstreorienterede koryfæer, som f.eks. den kompromitterede islam-apologet Reza Aslan, der "spøgte" med at slå Nick Sandmann i ansigtet, den hvide 16-årige, der var i centrum for kontroversen. Han og hans familie modtog dødstrusler. Man kunne nævne snesevis af eksempler på Trump-tilhængere, der har været ofre for venstreorienteret vold i de sidste to eller flere år. Dertil kommer forfølgelsen af konservative studerende og gæstetalere på universiteter, Antifas nihilistiske slyngelvælde, og LGBT-aktivisters juridiske krigsførelse for at ødelægge kristne bagere og fotografer. Kan nogen hævde, at venstrefløjens kollektive hjerte ikke er, som Trump sagde om Hillarys, fuld af had?

Flere eksempler: Virginia-politikere, heriblandt guvernør Ralph Northam, revsede for nylig talrige amerikanere for skødesløst at støtte abort af babyer hele vejen op til fødslen og tilmed efter den. Fox News' Tucker Carlson havde Monica Klein, medstifter af et politisk konsulentfirma kaldet Seneca Strategies, på sit show, for at spørge hende om denne chokerende pro-abort-ekstremisme, og i hele hendes næsten fire minutter lange segment snakkede Klein på krigerisk vis udenom hans spørgsmål, slyngede om sig med irrationelle beskyldninger og forudsigelige Demokratiske Parti-floskler og nægtede at komme ind på spørgsmålet om tredje trimester aborter undtagen for heftigt at forsvare en kvindes ret til at kassere sit barn. Hvis venstrefløjen bogstavelig talt er så djævelsk besluttet på at have ret til at dræbe et spædbarn - ikke bare en "klump celler", men et levende spædbarn udenfor moderens skød - så er der ingen moralsk grænse for, hvad de vil gøre for at fremme deres sataniske vision.

Det Demokratiske Parti er ansigtet af Molok, den kanaanæiske gud, som Milton kaldte den "gyselige konge indsmurt i blod / Af menneskeoffer". Det er en kult af forbrydelse og død. Ved ethvert politisk spørgsmål vælger demokraterne side for kaos og ødelæggelse, kriminalitet og urolighed. De overdriver truslen om hvid overhøjhed, mens de hvidvasker islamisk terrorisme. De er aktivt engageret i at udslette vores historie og underminere vore rettigheder. De sætter åbne grænser over national sikkerhed; de sætter beskyttede byer for kriminelle udlændinge og afskaffelse af grænseværnet ICE over lovlydige borgere og lovlig indvandring; de sætter barnemord over menneskelivets hellighed; de sætter demontering af vestlig civilisation over dens bevarelse. Dette er ikke bare forkert - det er ondt.

Konservative der tror, at det stadig er muligt at argumentere med venstrefløjen og engagere dem i ærlige politiske debatter, klynger sig til en mislykket strategi - sørgeligt nok. Vi må acceptere den kendsgerning, at venstreorienterede for længe siden opgav at følge rationelle regler for konflikt, hvis de nogensinde havde fulgt nogen; i stedet opererer de på basis af en hadfyldt pøbel-mentalitet, en blodtørst efter magt og en fuldstændig mangel på moralske grænser. Vi har ikke råd til at mangle moralsk klarhed om den uerklærede borgerkrig, der raser henover USA.
Mark Tapson er redaktør af TruthRevolt.org og Shillman Journalism Fellow ved David Horowitz Freedom Center.
Oversættelse: Bombadillo