Schweiz: Unge jihadister lever på offentlig forsørgelse
Af Robert Spencer
Oversættelse af: Switzerland: Young jihadis living on welfare benefits
Kilde: Jihad Watch, 17. juni 2019
Udgivet på myIslam.dk: 19. juni 2019

Hvis intet andet er nævnt, er alle koran-citater i det følgende taget fra Ellen Wulffs danske oversættelse (Forlaget Vandkunsten, 2006), dog således, at "Gud" er erstattet med "Allah".

Dette er ingen overraskelse. At ikke-muslimer skal betale for muslimers underhold, er dikteret af Koranen:

"Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og Hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået Skriften, skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion, indtil de kuet er rede til at betale skat [jizya]!" (Koranen 9:29)

Kalif Umar sagde, at jizya-betalingerne fra dhimmierne var kilden til muslimernes indkomst:

"Fortalt af Juwairiya bin Qudama at-Tamimi: Vi sagde til Umar bin Al-Khattab: 'O du, de troendes Leder, rådgiv os.' Han sagde: 'Jeg råder jer til at opfylde Allahs Pagt (med dhimmierne), da det er jeres Profets pagt og kilden til indkomst for dem, der er afhængige af jer (dvs. skatterne fra dhimmierne).'" (Bukhari 4.53.388)

Jihad-prædikanten Anjem Choudary fra Storbritannien sagde i februar 2013:

"Vi er på jihad-søger-godtgørelse. Vi tager jizya (beskyttelsespenge betalt af ikke-muslimer til muslimer), som er vores alligevel. Den normale situation er at tage penge fra kafiren (ikke-muslimen), er det ikke? Så dette er den normale situation. De giver os pengene. Du arbejder, giv os pengene. Allahu Akbar, vi tager pengene. Forhåbentlig er der ingen fra DSS (det britiske Socialministerium), der lytter med. Åh, men folk vil sige, at du ikke arbejder. Men den normale situation er, at du tager penge fra kuffaren (ikke-muslimen). Så vi modtager jihad-søger-godtgørelse."

"Unge schweiziske jihadister lever på offentlig forsørgelse," SwissInfo, 12. juni, 2019 (tak til David):

"En ny undersøgelse har vist, at omkring 40% af de 130 kendte islamistiske militante i Schweiz modtager velfærdsydelser, herunder arbejdsløsheds- og invalideydelser.

De fleste af dem er unge mænd, der bor i forstæderne, især i den fransktalende del af landet, og hovedsageligt er ledige med lave faglige kvalifikationer, ifølge undersøgelsen udgivet af Zürich Universitet for Anvendt Forskning onsdag ...."Robert Spencer er direktør for Jihad Watch og forfatter til de to New York Times bestsellere The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades) og The Truth About Muhammad. Hans seneste bog, Not Peace but a Sword: The Great Chasm Between Christianity and Islam, er nu tilgængelig.
Oversættelse: Bombadillo