"Jeg opdrager min søn til at blive en højkvalitets og fantastisk fjende af jøder og kristne"
Af Robert Spencer
Oversættelse af: "I am raising my son to be a high-quality and fantastic enemy of Jews and Christians"
Kilde: Jihad Watch, 22. februar 2020
Udgivet på myIslam.dk: 9. marts 2020

Bemærk i det følgende, at hadet, som Korkmaz udtrykker, helt er baseret på Koranen. Han siger: "Jøderne og de kristne vil aldrig anerkende dig, før du følger deres religion!"

Dette er Koranen 2:120.

Korkmaz siger også: "Vi kan ikke elske dem. Vi elsker muslimer, for Allah siger, at kun de troende er venner indbyrdes. Allah siger, at kun de troende er brødre indbyrdes. Allah siger ikke, at jøderne og de kristne er vore brødre. Hvorfor skulle jeg elske dem?"

Den vestlige verden har imidlertid besluttet, at dette ikke er "hadtale". "Hadtalen" optræder først, når ikke-muslimer gør opmærksom på det. Vi skal åbenbart alle ignorere det faktum, at ting som disse siges og findes i Koranen, og hvis vi gør opmærksom på det, er det os, der er problemet.

"Den tyrkiske imam Muhammed Hoca: Jeg opdrager min søn til at blive en højkvalitets, fantastisk fjende af jøderne og de kristne," MEMRI, 6. januar 2020:

"Den tyrkiske imam Muhammed Korkmaz Hoca, også kendt som Niğdeli Muhammed Hoca, sagde i en video, der blev uploadet til Internettet den 6. januar 2020, at han opdrager sin søn til at blive en 'højkvalitets' og fantastisk fjende af jøderne og de kristne.

Videoen er forsynet med logoet tilhørende '500 Evler Love Association', som ifølge gruppens Facebook-side har base i Istanbul. 500 Evler er en boulevard i Gaziosmanpaşa-distriktet i Istanbul. En YouTube-kanal, der bærer gruppens navn, indeholder også foredrag af forskellige imamer, hvilket gruppens Facebook-side også gør.

Muhammed Korkmaz: Forleden dag sagde nogen til mig: 'Der findes gode jøder.' [Jeg sagde:] 'Nej, det gør der ikke.' Han sagde: 'Jo, der gør.' [Jeg svarede:] 'Nej, der gør ikke!' Hvorfor ikke? Fordi Allah selv sagde, at der ikke er nogen. Så hvordan kan jeg sige, at der er gode [jøder]?

[…]

En dag ventede jeg i lufthavnen. Vi har en søn, og han var fem eller seks år gammel på det tidspunkt.

[…]

Mænd med yarmulker [jødiske kalotter, kippaer] kom.

[…]

De var fede. De sad overfor os. Vores søn løb rundt, og de lo og lavede bevægelser som denne. En af dem tog 20 [tyrkiske lira] og gav den til vores søn. Jeg sagde: 'Søn, kom her. Jeg vil fortælle dig noget. Hvis du går derover, river de penge i stykker og kaster dem for deres fødder, så giver jeg dig 50 lira.'

[…]

Han gik over til dem, rev pengene i stykker, kastede dem for deres fødder og løb tilbage til mig. Jeg udstillede det for dem, da jeg gav ham 50 lira, og jeg gjorde dette. Jeg kaldte på min søn. [Jeg sagde:] 'Ser du disse uhæderlige mennesker? Husker du de børn, vi ser i Palæstina, der dræbes, slagtes og voldtages?' [Han sagde:] 'Ja?' 'Disse mennesker er dem, der dræber dem. Her giver de dig penge for at få sig til at virke sympatiske, men hvis de får muligheden, dræber de også dig. Pas på! Elsk dem ikke.' Jeg opdrager min søn til at blive en meget god, højkvalitets fjende af jøderne.

Publikum: Lovet være Allah.

Muhammed Korkmaz: Jeg sværger ved Allah, broder. [Han vil blive] en fantastisk fjende af jøderne og en fantastisk fjende af de kristne.

[Nogle siger:] 'En muslim kan ikke opdrage en fjende.' Nå, jeg opdrager en! Er min hjerne ikke min egen? Jeg er deres fjende.

Må Allahs forbandelse være over dem. Når de slagter børn i Palæstina, når de voldtager, dræber, slagter en million mennesker i Irak, når de begår store massakrer i Afghanistan, og når Amerika og Israel er de største folkemordere - hvis jeg får mit barn til at elske jøder og kristne, vil Allah ikke sige, at jeg er god! Allah vil ikke sige således til mig. Allah siger: 'Støt jer ikke til dem.' Han siger: 'Lign dem ikke.' [Koranen siger:] 'Jøderne og de kristne vil aldrig anerkende dig, før du følger deres religion!'

[…]

Det er ikke Muhammed, der siger dette. Allah siger det! Lign dem ikke, støt jer ikke til dem! Allah siger: Kast deres lovprisning, deres skikke, deres praksisser og deres traditioner fra jer som en laset klud! Åh muslimer, er vi ikke endt i denne tilstand, fordi vi ligner dem? Vore døtre er kommet så langt ud, at de går på gaden helt nøgne. I hvis navn? I modens navn.

[…]

De udstiller deres kroppe på en måde, der ikke behager Allah eller Hans Sendebud. Var det ikke [jøderne], der udbredte dette? Det gjorde de! Og nu skal jeg tillade [min søn] at modtage 20 lira [fra dem]? Riv den i stykker og smid den væk! Vi har ikke brug for deres penge eller deres kærlighed. Må Allah skænke os had mod dem!

Publikum: Amen.

Muhammed Korkmaz: Vi kan ikke elske dem. Vi elsker muslimer, for Allah siger, at kun de troende er venner indbyrdes. Allah siger, at kun de troende er brødre indbyrdes. Allah siger ikke, at jøderne og de kristne er vore brødre. Hvorfor skulle jeg elske dem?"
Robert Spencer er direktør for Jihad Watch og forfatter til de to New York Times bestsellere The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades) og The Truth About Muhammad. Hans seneste bog, Not Peace but a Sword: The Great Chasm Between Christianity and Islam, er nu tilgængelig.
Oversættelse: Bombadillo