'Ravished Armenia', en film for vore dage
Af Ralph H. Sidway
Oversættelse af: 'Ravished Armenia', a Film for Today
Kilde: Facing Islam Blog, 22. april 2013
Udgivet på myIslam.dk: 8. april 2015

Under udforskningen af baggrunden for og legitimiteten af dette kraftfulde billede af korsfæstelsen af flere unge armenske kvinder, opdagede jeg, at det ikke var et nyhedsfoto eller et foto taget af én af det armenske folkemords kronikører (som kan findes her), men derimod et stillbillede fra en film om dette mørke kapitel i historien om den islamiske forfølgelse af kristne.

Denne film, Ravished Armenia [Armenien voldtaget], blev produceret i 1918 og udgivet i 1919, mens det armenske folkemord stadig foregik. (Det begyndte med 1894-massakrerne og fortsatte frem til afbrændingen af Smyrna i 1922, og kan opfattes mere som et folkemord på ortodokse, hvor de tyrkiske muslimer myrdede mere end 3,6 millioner kristne fra Armenien, Thrakien, Pontien, Grækenland og andre steder i regionen.) Filmen er baseret på en erindringsbog af den unge Aurora Mardiganian, som selv overlevede og var øjenvidne til de afbildede grusomheder. Hun var med til at producere og medvirkede i filmen, der i årtier mentes at være gået tabt, indtil en overlevende rulle blev opdaget for nylig. Gudskelov er den blevet lagt ud på YouTube, og jeg indlejrer den her som et vidnesbyrd om islamisk religiøs udrensning, og som et forvarsel om den fornyede forfølgelse af kristne i Egypten, Syrien, Iran, Irak, Libanon og overalt i hele den islamiske verden dag.Filmen bringer en kort historie i starten for sammenhængens skyld. Undertekster fortæller historien. Stillbillederne, herunder korsfæstelsesscenen, bliver vist i slutningen.

Besøg Armenian Genocide Museum-Institute for at få filmens fulde historie.

Det måske vigtigste punkt at påpege her, er de armenske ortodokse troendes heroiske kristne tro, hvilket fremgår af Aurora Mardiganians tilegnelsesside:


Min tilegnelse
Til hver en far og mor i dette smukke USA, som har lært en datter at tro på Gud, tilegner jeg min bog. Jeg så min egen mors krop, mens livet ebbede ud, kastet ud i ørkenen, fordi hun havde lært mig, at Jesus Kristus er min Frelser. Jeg så min far dø i smerte, fordi han sagde til mig, hans lille pige: "Hav tillid til Herren; Hans vilje ske." Jeg så tusinder og atter tusinder af elskede døtre af blide mødre dø under pisken eller kniven, eller af sultens og tørstens tortur, eller blive ført bort til slaveri, fordi de ikke ville give afkald på deres kristendoms herlige krone. Gud reddede mig, så jeg kunne bringe et budskab til Amerika fra de af mit folk, der er tilbage, og hver en far og mor vil forstå, at hvad jeg fortæller på disse sider, er sagt med kærlighed og taknemmelighed til Ham for min redning.
- Aurora Mardiganian

Dette var et klart eksempel på muslimer, der forsøger at udføre en fuldstændig religiøs udrensning af alle kristne - i dette tilfælde fra Tyrkiet - i overensstemmelse med Muhammeds eksempel, da han lovede:

"Jeg vil fordrive jøderne og de kristne fra Den Arabiske Halvø, og vil ikke efterlade andre end muslimer." (Hadith fra Sahih Muslim, 19.4366).

Dette er, hvad der foregår lige nu i Syrien, Egypten, Irak og andre islamiske lande, som det fremgår af mit tidligere indlæg: "Islamist Ultimatum to Syrian Christians: Convert, Leave, or Die."

Den islamiske verden lugter blod. Igen.

Men denne gang bliver det islamiske folkemord på kristne aktivt muliggjort og støttet af, hvad der plejede at være frihedens bastion i verden, USA, venligst stillet til rådighed af Obama-administrationen.
Oversættelse: Bombadillo