Kvinder skal levere sex til mænd på alle tidspunkter
En førende iransk gejstlig drøftede kvinders pligt under islam på en konference om familieproblemer
Af Reza Kahlili
Oversættelse af: Women Must Provide Sex to Men at All Times
Kilde: The Clarion Project, 14. juli 2013
Udgivet på myIslam.dk : 31. juli 2013


Den iranske gejstlige hojatolislam Hossein Dehnavi

En ledende iransk gejstlig har fordømt de kvinder, der ikke sørger for deres mænd seksuelt.

Hojatolislam Hossein Dehnavi drøftede kvinders pligt under islam på en konference om familieproblemer, ifølge Fars News Agency, et medie drevet af Revolutionsgarden.

"En af ulykkerne i vort samfund er, at nogle kvinder ikke giver autoritet til deres ægtemænd, og dette er mest tydeligt i tre grupper", sagde Dehnavi i en redegørelse for kvinders pligter mod deres ægtemænd.

"Den første gruppe er dem, der er ældre end deres mænd og behandler deres ægtefæller, som en mor ville, hvilket skader mænds autoritet. Den anden gruppe er dem, der har en højere uddannelse end deres mænd, og som på grund af deres økonomiske uafhængighed har en attitude, der skader mænds autoritet."

Med henvisning til den tredje gruppe af kvinder, sagde den gejstlige: "En af kvinders andre opgaver i forbindelse med deres mænd er at tage sig af deres mænds instinktive behov (seksualdrift). I må ikke nedbryde deres stolthed og (I skal) være mere følsomme over for dem."

Drenge og piger bør ikke mødes på afsides steder, sagde Dehnavi, og bør ikke se på hinanden med lyst og glæde i øjnene. Og piger bør ikke flirte, når de taler med drenge.

Dehnavi, en kultur-specialist for det islamiske regimes tv-medie, der afholder konferencer om relationerne mellem mænd og kvinder, taler ofte om emnet: Sex i et islamisk samfund.

"Kvinder skal levere sex til at deres mænd hvor som helst og når som helst," sagde han i en frigivet video af hans taler. "I hendes mors hus nægter kvinden som regel og siger, at det er forkert og at hendes mor kunne opdage det; men de bør gøre det, og hvad så hvis hendes mor finder ud af det? Det ville ikke være forkert, da de ikke gør noget ulovligt."

I en anden video dekreterede Dehnavi at:

  • Kvinder begår en synd, hvis de forsøger at "tilfredsstille" sig selv efter deres ægtemænds klimaks.

  • Det er ikke en synd for en mand at tænke på en anden kvinde, mens han har sex med sin kone. "Det er en Guds godhed for os muslimer, at dette at tænke på synd ikke er en synd, (og når) nogle mænd taler om en anden kvinde, mens de har sex med deres koner, er det heller ikke en synd."

  • Hvis han tænker på en anden kvinde under et samleje, og dette resulterer i graviditet, "så vil barnet blive en homoseksuel".

Siden den islamiske revolution i 1979, har iranske kvinder været udsat for de mest grusomme straffe og har fået deres rettigheder fjernet.

Trods løftet fra den øverste leder ayatollah Ruhollah Khomeini, grundlæggeren af den islamiske revolution, om at han ville tillade kvinder valgfrihed angående klæder, aktiviteter og livsstil, gik en af hans første ordrer ud på at tvinge alle kvinder til at bære det islamiske hijab, der dækker deres hår og deres krop. Makeup er forbudt, og kvinder kan ikke ses med andre end deres ægtemænd eller slægtninge. Enhver, der tages i ulydighed mod loven, udsættes for prygl og fængsling.

Under det islamiske regime har kvinder ikke lige rettigheder med mænd i sager om arv og ægteskab, og skal endda have deres ægtemands tilladelse til at rejse uden for landets grænser. Kvinder, der fuldstændigt overholder de gejstliges regler, er heller ikke sikrede mod deres grusomhed. Mange kvinder - nogle så unge som 15 - er blevet stenet til døde på falske anklager om utroskab.

I dag er hundredvis af kvindelige aktivister for politiske rettigheder og menneskerettigheder samt tusindvis af modige iranske piger, der sammen med deres mænd rejste sig for at afvise brutalitet og kræve frihed, spærret inde i fængslerne - hjælpeløse.

Mange er blevet voldtaget før deres henrettelse, fordi de gejstlige tror, at en jomfru kommer i himlen. Regimet ønsker at nægte fangerne denne belønning.

Men millioner af kvinder i Iran fortsætter med at konfrontere det islamiske regime ved ikke at overholde hijab-reglen; ved at bære makeup og moderigtigt tøj; ved at have jobs og eje deres egen virksomhed; ved at engagere sig i sport og danne grupper; og ved at afholde undergrundsfester og -musikarrangementer.


Den iranske designer Farnaz Abdoli har gjort de obligatoriske kapper til mode gennem sin kollektion Poosh

En AP-historie den 9. juli dækkede den blomstrende musikscene, der findes under jorden på trods af, at mange iranske unge arresteres, når sikkerhedsstyrkerne opdager deres mødesteder.

AP-rapporten var ledsaget af følgende billede, taget af Vahid Salemi, af den kvindelige iranske vokalist Azadeh Ettehad og violinisten Nastaren Ghaffari, medlemmer af "Accolade."


Accolade

Præstestyret er bekymret over, at mange kvinder og mænd vender sig til kristendommen, og har beordret, at konvertitter skal arresteres og fængsles.

Ifølge en kilde i Irans Revolutionsgarde har selv medlemmer af Garden mistet interessen for regimet, og er på udkig efter måder til at forlade enten organisationen eller landet.

Hvis bare Vesten ville forstå, sagde han, at "regimet er mere skrøbeligt end nogensinde, at hjælp til folket ville være et bedre valg end at forhandle (om den nukleare udvikling) med det foragtede regime."

De gejstliges fald ville ikke alene betyde meget for stabiliteten i verden, men ville også genforene de gamle venner, iranerne og amerikanerne, sagde han.
Reza Kahlili underviser på det amerikanske Department of Defense's Joint Counterintelligence Training Academy (JCITA), er seniorforsker med EMPact America og medlem af Task Force on National and Homeland Security. Han er forfatter til "A Time to Betray", en bog om sit dobbeltliv som CIA-agent i Irans Revolutionsgarde. "A Time to Betray" var vinder af 2010 National Best Book Award og af 2011 International Best Book Award. Bogen er indstillet til at blive indspillet som film..
Oversættelse: Bombadillo