Video: Kristne piger gruppevoldtaget i Egypten til råbet "Allahu Akbar!"
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Video: Christian Girls Gang Raped in Egypt to Screams of ‘Allahu Akbar!’
Kilde: frontpagemag.com, 12. april 2013
Udgivet på myIslam.dk: 13. april 2013

Tidligere i denne uge begyndte en video at cirkulere på arabisksprogede websteder, som angiveligt viser en flok muslimer i Egypten, der overfalder og voldtager to kristne kvinder - på en befærdet gade og ved højlys dag. Videoen starter med muslimske mænd, der gentagne gange råber ordet "Nasara" - Koranens nedsættende betegnelse for "kristne" - da de identificerer to koptiske kvinder, som begynder at skrige og løbe, blot for at blive slået til jorden af adskillige muslimske mænd, der brutalt angriber dem, river deres tøj af og forsøger at massevoldtage dem. Hele vejen igennem skriger kvinderne af rædsel, mens mændene råber "Allahu Akbar," dvs. "Allah er stor", samt synger shehadaen eller den islamiske trosbekendelse: "Der er ingen anden gud end Allah og Muhammed er Allahs profet." Ingen af de mange forbipasserende griber ind på nogen måde.

Der er kun lidt information om videoen på de arabiske websteder, der bragte den. Så jeg lavede lidt research og det viser sig, at begivenhederne på videoen fandt sted i 2009. For sammenhængens skyld fandt jeg en promuslimsk artikel med titlen (i oversættelse): "Sandheden om videoen af koptiske piger, voldtaget på gaden." Her forventede jeg at finde benægtelse og hykleri, påstande om, at videoen var et "svindelnummer", at disse mennesker ikke engang var egyptere, osv., osv. Overraskende nok bekræftede artiklen ægtheden af videoen og af, hvad den viser. Dens vigtigste udflugt var, at videoen faktisk blev lavet i 2009 og at de koptiske aktivister, der for nylig uploadede den, var ballademagere, der forsøgte at skabe "sekterisk strid".

Langt mere interessant er artiklens argumenter for at retfærdiggøre voldtægten af kristne: Den hævder, at muslimsk raseri (i forbindelse med denne særlige hændelse) blev fremkaldt af beskyldninger om, at en koptisk mand havde voldtaget en muslimsk pige. Derfor gjorde muslimerne blot gengæld på samme vis (ved siden af at voldtage kristne piger, gjorde muslimerne også oprør, brændte og ødelagde kristne butikker og boliger, som det er sædvane).

Og selvfølgelig, selv om alt dette er sandt - hvis muslimerne blot udøvede en "øje for øje"-logik – så er den ultimative betydning af videoen denne: Hvis en koptisk mand voldtog en muslimsk kvinde, ville han med bestemthed ikke have gjort det i overensstemmelse med nogen kristen lære. Han ville have gjort det som en ussel mand på basis af usle instinkter - instinkter, som intet har at gøre med race eller religion.

Hvordan skal vi på den anden side opfatte muslimer, der råber islams to mest udprægede slogans - "Allahu Akbar" eller "Gud er stor" og selve islams trosbekendelse: "Der er ingen anden gud end Allah" - mens de voldtager kristne kvinder? Hvad siger det om islam, eller i det mindste om hvordan muslimer - fra de videofilmede voldtægtsmænd til de muslimske gejstlige, som udsteder fatwaer, der tillader voldtægt - forstår islam?

Den korte video følger her. Ingen undertekster er nødvendige, for alle dens lyde er universelt forståelige - råb og skrig fra kristne kvinder og "Allahu Akbar" fra muslimske mænd - de universelle lyde af lidelse på den ene side og herrefolksmentalitet på den anden.
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)
Oversættelse: Bombadillo