Muslimsk forfølgelse af kristne: Februar 2019
"Vi kommer snart efter dit hoved"
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Muslim Persecution of Christians: February, 2019
Kilde: RaymondIbrahim.com, 13. maj 2019
Udgivet på myIslam.dk: 23. maj 2019

Oprindeligt udgivet af Gatestone Institute


Nægtet at have kirker måtte koptiske kristne holde endnu en begravelse midt på Egyptens gader i begyndelsen af februar.


Massakrer på kristne

Nigeria: I februar skete en række dødbringende islamiske terrorangreb mod kristne:

10. februar: Muslimske fulani-hyrder dræbte 10 kristne og et ufødt barn. Bevæbnede hyrder i stort antal havde omringet den kristne landsby omkring kl. 23 natten før (lørdag). "Vi hørte skud, og dette tvang mig og min familie til at blive i vore soveværelser, da det var svært for os at løbe ud af huset," sagde en overlevende. "Fulani-hyrderne omringede vores hus og skød og råbte 'Allahu akbar [Gud er større].' De dræbte min far, mor, to brødre og en af mine svigerinder." Angrebet kom som en fuldstændig overraskelse, selv for landsbylederen: "Vi har aldrig haft nogen uoverensstemmelser med fulani-hyrderne, så jeg ved ikke, hvorfor de angreb vores landsby," sagde han. "Ti medlemmer af mit samfund, herunder en gravid kvinde, blev dræbt under angrebet, hvilket gjorde det ufødte barn til det ellevte offer."

12. februar: I den nordøstlige del af landet invaderede Boko Haram-jihadister fire kristne samfund, dræbte flere kristne og fordrev mange andre. "Jeg så en mand, som jeg ved er en kristen og medlem af Brødrenes Kirke i Shuwa, min hjemby, skudt til døde," sagde et øjenvidne. "Også Bulama, en samfundsleder i Madagali, blev skudt og dræbt sammen med mange kristne."

26. februar: Muslimske fulani-hyrder slagtede mindst 32 mennesker i Maro, en kristen landsby i det nordlige centrale Nigeria. Kirker blev også beskadigede og en kostskole lukket. "Vi løb ud af kirkebygningen, mens skyderiet foregik," sagde en kvinde, der befandt sig i en bibelstudieklasse, da angrebet begyndte. "Mange er blevet dræbt, og jeg har ikke set mine familiemedlemmer siden i morges. Jeg er sluppet ud af området." En anden lokal kristen sagde: "De bevæbnede hyrder skyder enhver, de ser, og sætter ild til huse og kirkebygninger."

Rapporteret den 25. februar: Muslimske hyrder angreb en kristen bryllupsfest og dræbte 12 mennesker. "Fra bagved bakken, der hæver sig over denne landsby, dukkede væbnede fulani-hyrder op, der skød vilkårligt mod kristne fra forskellige kirker, her hvor festen blev holdt," sagde en lokal. "Tolv kristne, der er medlemmer af forskellige kirker, blev skudt øjeblikkeligt, mens yderligere fem kristne blev såret." Seks af dem, der blev myrdet, var børn.

Burkina Faso: Muslimske terrorister slagtede en 72-årig kristen missionær i dette overvejende muslimske afrikanske land. Ifølge rapporten: "Antonio Cesar Fernandez var sammen med to kolleger fra Togo på vej tilbage til deres samfund i hovedstaden Ouagadougou, da en gruppe jihadister stoppede deres bil. Efter at have gennemsøgt bilen, fik de den 72-årige til at stige ud og førte ham til et skovområde. Et par minutter senere hørtes skud." Antonio havde været missionær i Afrika siden 1982.


Angreb på kirker

Etiopien: Vrede muslimske pøbelflokke angreb ti kristne kirker. "De ophidsede folkemængder, der bestod af muslimske indbyggere i alle aldre fra hele byen, banede sig vej til kirkerne under råbet 'Allahu Akbar' efter at have fået falsk information om, at en moské i omegnen var blevet brandbombet," sagde en lokal. "Inventaret i alle kirkerne blev fjernet fra bygningerne og stukket i brand på gaden." Ifølge rapporten:

"En af de angrebne kirker, Meserete Kristos Kirke, er siden blevet vandaliseret igen, og områdets kristne er blevet udsat for trusler (...). Skønt Kale Hiwot Galeto Kirke blev ødelagt ved angrebet den 9. februar, mener hjælpearbejdere, at de andre ni kirkebygninger udelukkende undgik at blive brændt af på grund af brandfaren for de omkringliggende muslimsk ejede ejendomme. Det lokale politi var til stede under næsten alle overfaldene, men greb ikke ind (...). Det anslås, at mere end 9.900 kirkegængere er tilknyttet de 10 kirker. Et lille antal kristne fik mindre skader og vendte hjem efter at have fået hospitalsbehandling; to af dem var kommet mere alvorligt til skade (...). Store mængder ejendom blev ødelagt, herunder bibler, sangbøger, instrumenter, bænke og stole..."

Frankrig: I løbet af blot de to første uger af februar "blev der rapporteret om mindst 10 tilfælde af vandalisme og vanhelligelse af katolske kirker i Frankrig", bemærker en 15. februar-rapport. "Vandaler har i katolske kirker over hele landet smadret statuer, væltet tabernakler, spredt eller ødelagt hostier, brændt alterklæder og nedrevet kors, blandt andre former for vanhelligelse af religiøse ting." St. Nicholas katolske kirke i Houilles blev vandaliseret ved tre forskellige lejligheder i februar; en statue af Jomfru Maria fra 1800-tallet anset for "uoprettelig" blev "fuldstændigt pulveriseret", sagde en præst, og et hængende kors blev styrtet til gulvet. På samme måde vanhelligede og knuste vandaler kors og statuer i Saint-Alain-katedralen i Lavaur; de forvred armene på en korsfæstet Kristus på en hånende måde; en alterdug blev brændt. "Gud vil tilgive. Ikke jeg," sagde byens borgmester. Allerede den næste dag plyndrede vandaler kirken Notre-Dame des Enfants i Nimes, i hvilken de tegnede et kors med menneske-ekskrementer. Konsekrerede hostier blev fundet smidt udenfor blandt affaldet. Ifølge fader Emmanuel Pic fra Notre-Dame sogn: "Intet af værdi er blevet knust, men det er hensigten, der er meget chokerende. Dette er, hvad der kendetegner vanhelligelse." The Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians in Europe [Observatoriet til Overvågning af Intolerance og Diskrimination mod Kristne i Europa] tilføjede, at "det er vort oprigtige håb, at gerningsmændene bliver retsforfulgt, og at der kommer offentlig opmærksomhed på den øgede antikristne fjendtlighed i Frankrig."

Tyrkiet: Søndag den 23. februar blev truende graffiti-meddelelser fundet på hoveddøren til den armenske Hellige Guds Moder Kirke i Istanbul. Det Armenske Patriarkat i Konstantinopel sagde i en erklæring, at "Der var skrevet racistisk og hadefuld tale på både engelsk og arabisk, [der lød] I er færdige!" En armensk forfatter delte billeder af hærværket på Twitter og skrev: "Murene og døren til Balat Surp Armenske Kirke. Vi byggede dens indgang med sten fra den historiske kirke i Iznik [Nikæa], hvor koncilet blev afholdt [Koncilet i Nikæa, i år 325] (...). Nu siger de: 'I ER FÆRDIGE.' Der er ingen lokale [armenske] folk tilbage. Det 'Nye Tyrkiet!'" Som en kommentar til dette seneste kirkeangreb, tweetede et armensk parlamentsmedlem: "Hvert år udføres der snesevis af had-angreb mod kirker og synagoger. Ikke blot gerningsmændene, men også de mennesker, der står bag dem, bør konfronteres. Allervigtigst bør den politik, der producerer hadet, bringes til ende."

Egypten: På grund af lukningen af deres kirke i december 2018, afholdt de koptiske kristne deres tredje begravelse midt på gaden i februar. De havde længe forsøgt at få de nødvendige tilladelser, så de kunne få registreret deres uofficielle kirke, men til ingen nytte. Ifølge rapporten:

"Landsbyen har i øjeblikket ingen kirke, men der bor ca. 2500 koptiske kristne dér (...). Politiet havde lukket kirken for at pacificere islamisterne, der brugte en nærliggende moskés mikrofon til at samle muslimske landsbyboere mod de kristne (...). Desværre er situationen i Kom al-Raheb almindelig over hele Egypten. Politi giver hyppigt efter for kravene fra strenge islamister i stedet for at beskytte kristnes ret til frit at praktisere deres tro. Når kirker lukkes, bliver kristne overladt til at holde gudstjenester og andre rituelle handlinger(såsom begravelser) på gaden."

Angreb på apostater, bespottere og evangelister

Kenya: Muslimske mænd bankede og voldtog en kristen kvinde og mor til fire, fordi hun havde forladt islam. Den 41-årige kvinde blev en hemmelig kristen i 2017; i 2018 begyndte truslerne, efter at somaliske muslimer så hende ved en kirke: "Vi har erfaret, at du er kristen, og en af os så dig, da du kom ud af en kirke i søndags," lød en besked. "Hvis du fortsætter med at gå i kirke, så kommer vi snart efter dit hoved." Hun og hendes fire børn, som også var konverteret til kristendommen, flyttede hurtigt. Så, den 2. januar, tiltvang fire somaliske muslimer sig adgang til den kristne families hjem: "Jeg blev slået og derefter voldtaget af fire mænd, der truede mig og fortalte mig, at jeg ikke måtte sige noget om den prøvelse, jeg gik igennem. Da de forlod huset klokken 1 om natten, sagde én af dem: "Vi kunne have dræbt dig for at være en skændsel for islam og have tilsluttet dig kristendommen, hvilket er imod vores religion, men siden du er en enlig mor, har vi besluttet at skåne din liv på den betingelse, at du ikke nævner vore navne.'"

Pakistan: Den 19. februar blev fire kristne kvinder usandt anklaget for blasfemi, hvilket fik "rasende muslimer" til at lave optøjer og fordrive ca. 200 kristne familier fra landsbyen. Problemerne begyndte, da en kristen udlejer bad et muslimsk par om at forlade stedet, fordi de havde "forårsaget problemer blandt de kristne familier i fællesskabet" for at citere lokalbefolkningen. Som hævn beskyldte den muslimske kone fire kristne kvinder - hvoraf de tre var udlejerens døtre - for at skænde en koran. "Som nyheden om beskyldningen spredtes, samledes en hob af ophidsede muslimer (...) og angreb flere kristne ejendomme, herunder [udlejerens] hus og en nærliggende kirke. Menneskehoben dræbte kæledyr, husdyr og beskadigede flere kristne hjem ved at kaste sten mod dem." Kort efter at en politiefterforskning var begyndt, "blev det afsløret, at Samina Riaz [den muslimske anklager] havde lånt et eksemplar af Koranen fra Khalid Khan, en butiksejer i nabolaget," forklarede en lokal, der var involveret i sagen. "Da hun kom hjem, kastede hun den i en vandbalje på toilettet. Hun beskyldte bevidst de kristne kvinder for at have vanhelliget islams hellige bog." Selvom Samina Riaz tilstod, at hun havde lavet falske beviser mod de kristne, "nægter medlemmer af hoben stadig at give kristne lov til at åbne deres kirker", siger rapporten.

I mellemtiden blev Asia Bibi - en kristen mor, der sad fængslet, og på dødsgangen, i næsten et årti - endelig frikendt i slutningen af 2018. Men tilsyneladende for at formilde titusinder af vrede muslimer, der lavede optøjer og protesterede overalt i Pakistan, holdt myndighederne hende stadig indespærret. I en 9. februar-rapport, der indtil for meget nylig indeholdt de seneste oplysninger om Asias opholdssted, citerede AP en menneskerettighedsaktivist, der var i kontakt med hende: Han sagde, at myndighederne havde hende og hendes mand låst inde i et enkelt rum, hvor ”døren kun blev åbnet ved spisetid". Hun havde lov til at foretage telefonopkald om morgenen og om aftenen, hvilke som regel var til hendes døtre. "Hun har ikke fået antydninger om, hvornår hun kan forlade stedet (...). De fortæller hende ikke hvorfor hun ikke kan forlade stedet." Fordi mange muslimer har svoret at dræbe hende, "er hun i øjeblikket sikret, men hun kunne få problemer hvert øjeblik, når som helst, og det kunne ske meget hurtigt," sagde kontakten. Som det allerseneste blev det, den 8. maj, rapporteret, at Bibi omsider havde forladt Pakistan og endelig var blevet genforenet med sin familie i Canada.

Etiopien: "En etiopisk politibetjent blev arresteret, afskediget og tvunget til at flytte til en anden del af landet, efter at han fortalte kolleger om sin kristne tro", siger en rapport. Den 25-årige mand, der bruger pseudonymet Adane, voksede op i Etiopiens østlige somaliske region, som er "næsten 100 procent muslimsk". Selvom han blev kristen for to år siden, begyndte problemerne først for ham, da en anden politibetjent "for nylig indgav en klage over ham til Somali-statens Menneskerettighedskontor. Han var blevet hørt tale om sin nyligt fundne kristne tro, mens han var i uniform. "Næstformanden for Menneskerettighedskontoret, selv en etnisk somalier, var efter sigende "stærkt overrasket over at opdage, at der faktisk var en kristen i stammen." Han "rådede Adane til at vende tilbage til islam. Adane afviste, og hævdede en forfatningsmæssig ret til religionsfrihed. Han blev derefter anholdt. Efter indgreb fra Menneskerettighedskontorets formand, blev Adane løsladt kun for at finde, at han var blevet afskediget fra politistyrken. Formanden rådede Adane til at flytte til et andet område, fordi han havde fået for mange fjender lokalt ..."

Iran: Februar oplevede en betydelig stigning i statssanktioneret forfølgelse af kristne. I byen Rasht blev ni kristne arresteret og tilbageholdt. En af dem, en præst, der tog over efter at hans forgænger var blevet arresteret, blev selv arresteret den 10. februar under en gudstjeneste. Selvom Rasht har haft sin rimelige andel af forfølgelse - mindst tre kristne derfra blev idømt 80 piskeslag - "har den seneste måned været den sværeste periode med flest offentligt kendte arrestationer i Rasht inden for de sidste tre år", siger rapporten. "Det er den islamiske regerings politik ikke at sætte tusindvis af kristne i fængsel," forklarede dr. Hormoz Shariat, en menneskerettighedsaktivist. "Deres politik er at arrestere nogle få og give dem maksimal straf for mindre lovovertrædelser [som f.eks. at holde kirkemøder i et hjem]. Derefter offentliggør de dommen for at sætte frygt i de kristnes hjerter. Deres strategi skaber frygt og isolation."

I en anden hændelse rapporteret den 1. februar, blev fem kvinder - tidligere muslimer, der var konverteret til kristendommen - anholdt. En af kvinderne, 65 år gammel, blev anholdt i sit hjem. Ifølge rapporten:

"Myndighederne konfiskerede flere af hendes personlige ting, herunder elektronik og kristne materialer (som f.eks. bibler), mens de gennemsøgte hendes bopæl. Hun blev tilbageholdt i ti dage og forhørt i den tid. Hun blev midlertidigt løsladt efter at have betalt en kaution på 30 millioner Toman [4.000 kr.]. Men senere blev hun anklaget for at 'handle mod den nationale sikkerhed'. Anklageren tvang hende til at besøge en islamisk religiøs leder, som tilbød hende muligheden for at vende tilbage til islam."

En anden af de frafaldne kvinder stod overfor beskyldningen om "forstyrrelse af den offentlige orden, udbredelse af kristendommen og forbindelse med udenlandske enheder." Hvis dømt skyldige, kan alle disse kristne få op til ti års fængsel.

Tadsjikistan: Nye ændringer af det overvejende muslimske lands religionslov bruges til at udøve strammere kontrol med dets lille kristne samfund. Som en 25. februar-rapport forklarer: "De tadsjikiske myndigheder, der gennemfører en ny religionslov, forhindrer børn i at deltage i religiøse [kirke-] tjenester og har brændt [fem] tusinde kalendere med bibelvers."


Fjendtlighed og vold mod kristne

Tyskland: Den 15. februar, "i det multikulturelle Berlin-distrikt Neukölln, blev en kristen fra Irak slået i ansigtet af en muslim (...) og truet med en kniv på grund af en kristen tatovering", sagde en 17. februar-rapport. To mænd nærmede sig den 27-årige irakiske kristne "på grund af hans religiøse tatovering" og krævede penge. "Det gik han ikke med til, hvorefter én af de ukendte holdt ham og den anden slog ham flere gange i ansigtet", mens han trak en kniv. Det lykkedes til sidst den kristne at undslippe. En af de to angribere blev anholdt. Ifølge politirapporten: "Den arresterede hævder at være af muslimsk tro."

Pakistan: Muslimske studerende dolkede og næsten myrdede en kristen studerende i Karachi. Problemerne for den unge, Haroon Ifhan, begyndte den 15. februar, da han indberettede til skolens rektor, at hans klassekammerat, Muhammad Majid, havde stjålet og beskadiget hans bærbare computer. "[D]a den bærbare blev fundet i Majids rygsæk, han blev vred og følte sig fornærmet," sagde Haruns far. To dage senere, søndag den 17. februar, "Da Haroon var alene på vejen, blev han overfaldet og banket af Majid og fem andre," forklarede faderen. "Angrebet var så voldsomt, at Harons nyre blev skåret i to stykker" af knivstikkene, tilføjede en lokal aktivist. Da han i al hast var blevet ført til hospitalet, blev "lægerne tvunget til at fjerne hans nyre." Som det er almindeligt i sådanne tilfælde, forsøgte politiet og de lokale myndigheder at presse familien til ikke at rejse sag mod de muslimske unge, men familien insisterer på, at "vi vil have retfærdighed", selv med fare for deres egne liv.

I en anden sag vedtog et distriktsråd i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen enstemmigt at ansætte udelukkende kristne som hospitalsfejere for derved at "styrke en stereotype, der betragter kristne som andenklasses borgere", bemærker rapporten:

"Medlemmerne af Swabi Distriktsråd vedtog enstemmigt dette tiltag og krævede, at alle muslimer, der i øjeblikket er ansat som fejere, skulle overføres til andre jobs, som f.eks. vagter (...). På grund af udbredt religiøs diskrimination, behandles pakistanske kristne ofte som andenklasses borgere. Mange muslimer i Pakistan anser kristne for at være åndeligt forurenede og urørlige på grund af den religion, de tilhører. I faglig sammenhæng betyder denne diskriminerede stilling, at kristne henvises til mindreværdige og beskidte jobs (...). Selvom kristne kun udgør 2% af Pakistans samlede befolkning, udgør de 80% af Pakistans fejere og kloakarbejdere."

Egypten: Islamiske terrorister bortførte endnu en kristen mand i byen El Arish på Sinai. Manden kørte i bus, da - ifølge en 6. februar-rapport - "bevæbnede mænd stoppede bussen (...) og tjekkede identitetskortene af alle ombordværende på udkig efter medlemmer af politiet eller militæret. Da de fandt den kristnes ID-kort, tog de ham af bussen og lod den køre. Mandens familie sagde, at han allerede var blevet tvunget til at flygte fra El Arish i februar 2017 sammen med 355 andre kristne familier, efter at terrorister tilknyttet IS (Islamisk Stat) havde henrettet syv kristne i byen på mindre end en måned. Han var vendt tilbage dertil af personlige forretningsmæssige grunde." Det menes, at manden siden er blevet dræbt. En lignende hændelse skete i 2018, da en anden kristen, der var flygtet fra El Arish i 2017, vendte tilbage i forretningsøjemed kun for at blive skudt ned af maskerede militante. I februar samme år udsendte IS-forbundne terrorister en trussel om at ville slagte alle kristne, der blev fundet på Sinai.

I en anden sag blev en 18-årig kristen pige fra egnen syd for Luxor meldt savnet. Hendes familie beskyldte en lokal muslimsk mand til at have kidnappet hende. De og andre lokale kristne samledes foran politistationen for at protestere mod hendes forsvinden, men til ringe nytte. Kristne pigers forsvinden er en voksende epidemi i Egypten. I 2017 forklarede en tidligere kidnapper den systematiske proces, hvorved kristne piger bliver udvalgt til bortførelse, og derefter tvunget til at konvertere og indgå "ægteskaber" med muslimer. Ifølge rapporten indrømmer manden, der kun er kendt som "G", at han "i årevis, før han forlod islam, var med i et netværk, der aktivt var ude efter koptiske piger." Selvom sådanne netværk har eksisteret siden 1970'erne, har de nået deres "højdepunkt nu i præsident Sisis tid," sagde han. En del af hans vidnesbyrd følger:

"En gruppe kidnappere mødes i en moské for at diskutere potentielle ofre. De holder øje med kristnes huse og overvåger alt, hvad der sker. På den baggrund væver de et spindelvæv omkring [pigerne] (...). Jeg husker en koptisk kristen pige fra en rig, velkendt familie i Minya. Hun blev kidnappet af fem muslimske mænd. De holdt hende fanget i et hus, tog tøjet af hende og filmede hende nøgen. I videoen tog en af dem også tøjet af. De truede med at offentliggøre videoen, hvis pigen ikke ville gifte sig med ham (...). Kidnapperne modtager store pengesummer. Politiet kan hjælpe dem på forskellige måder, og når de gør det, kan de også modtage en del af den økonomiske belønning, som kidnapperne får betalt af islamiseringsorganisationerne. I nogle tilfælde forsyner politiet kidnapperne med narkotika, som de har beslaglagt. Stofferne gives derefter til pigerne for at svække deres modstand, når de sætter dem under pres. Jeg har endda kendskab til sager, hvor politiet tilbød at hjælpe med at prygle pigerne, for at få dem til at recitere den islamiske trosbekendelse. Og værdien af belønningen stiger, når pigen har social position - for eksempel, når hun er præstedatter eller kommer fra en velkendt familie (...). Salafistgruppen, jeg kendte, lejede lejligheder i forskellige områder af Egypten for at skjule kidnappede koptere. Dér sætter de dem under pres og truer dem til at konvertere til islam. Og når de når myndighedsalderen, kommer en særlig aftalt islamisk repræsentant ind i billedet for at gøre konverteringen officiel, udstede et certifikat og således ændre deres ID (...). Hvis alt går efter planen, bliver pigerne også tvunget ind i et ægteskab med en striks muslim. Deres ægtemænd elsker dem ikke; de gifter sig kun med hende for at gøre hende til muslim. Hun vil blive slået og ydmyget. Og hvis hun forsøger at flygte, eller konvertere tilbage til sin oprindelige religion, bliver hun dræbt."

Indonesien: I et interview den 6. februar diskuterede "Santoso", en kristen, den negative udvikling i de muslimsk-kristne relationer: "[I] de sidste to år har vi nu set, at islam - den bliver mere radikal, og de forsøger at få politikken til at kombinere med religionen," sagde han. "Så de forsøger at virkeliggøre deres dagsorden. Ligesom tidligere var det deres dagsorden, at Indonesien i 2020 [skulle blive] et islamisk land. Men det sker ikke, men de forsøger stadig og de bliver større nu, den islamiske radikalisering i Indonesien." Som et eksempel - skønt muslimer plejede at ønske kristne en god jul - "fraråder mange imamer og andre islamiske ledere i Indonesien nu muslimer at anerkende denne helligdag, selv i tale."

I en anden sag - og som endnu et eksempel på det voksende had i Indonesien - er en muslimsk mand, der forsøgte at bombe en kirke for mange år siden og som blev delvist lemlæstet af det, stadig uden anger: "Jeg beklager ikke, hvad der skete," sagde han i et februar-interview. Atten år tidligere forsøgte Taufik Abdul Halim og hans jihadist-kolleger at bombe flere mål. En af hans venner, som skulle have bombet en kirke, fik kolde fødder. "Så jeg besluttede at aflevere den selv," sagde Halim. "Men pakken eksploderede, før den kom frem til det tilsigtede mål." Bomben, der var skjult i en Dunkin' Donuts-æske, eksploderede for tidligt; den blæste en del af Halims højre ben af og sårede seks andre mennesker. Selvom han også endte med at afsone 12 års fængsel, antyder 2. februar-rapporten, at hans oplevelser kun har gjort lidt for at dæmpe hans had.




Om denne serie

Selv om ikke alle, og slet ikke de fleste, muslimer er involveret, er forfølgelsen af kristne i den islamiske verden på vej til at nå pandemiske proportioner. Derfor blev "Muslimsk forfølgelse af kristne" til for at opsamle nogle - på ingen måde alle - af de tilfælde af forfølgelse, der kommer op til overfladen hver måned. Den tjener to formål:

  1. At dokumentere det, som mainstream-medierne ikke fortæller om: Den vanemæssige, hvis ikke kroniske, muslimske forfølgelse af kristne.

  2. At vise, at denne forfølgelse ikke er "tilfældig", men systematisk og sammenhængende - at den er rodfæstet i et verdenssyn, der er inspireret af sharia.

Derfor - uanset hvad forfølgelsen handler om, kan den typisk indpasses et bestemt tema, herunder:
- had til kirker og andre kristne symboler;
- seksuelt misbrug af kristne kvinder;
- tvangskonvertering til islam;
- apostasi- og blasfemilove, der kriminaliserer og dødsdømmer dem, der "fornærmer" islam;
- tyveri og plyndring som erstatning for jizya (skat, der forventes betalt af ikke-muslimer);
- den almindelige forventning om, at kristne opfører sig som underkuede dhimmier eller andenklasses "tålte" borgere; og
- simpel vold og mord.
Undertiden er det en kombination.

Fordi disse beretninger om forfølgelse spænder over forskellige etniske grupper, sprog og lokaliteter - fra Marokko i vest til Indien i øst - må det være klart, at én ting alene binder dem sammen: Islam - hvad enten der er tale om streng håndhævelse af den islamiske sharialov eller den herrefolkskultur [supremacist culture], der er affødt af den.




Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)






Alle rapporter:

December, 2020
November, 2020
Oktober, 2020
September, 2020
August, 2020
Juli, 2020
Juni, 2020
Maj, 2020
April, 2020
Marts, 2020
Februar, 2020
Januar, 2020
December, 2019
November, 2019
Oktober, 2019
September, 2019
August, 2019
Juli, 2019
Juni, 2019
Maj, 2019
April, 2019
Marts, 2019
Februar, 2019
Januar, 2019
December, 2018
November, 2018
Oktober, 2018
September, 2018
August, 2018
Juli, 2018
Juni, 2018
Maj, 2018
April, 2018
Marts, 2018
Februar, 2018
Januar, 2018
December, 2017
November, 2017
Oktober, 2017
September, 2017
August, 2017
Juli, 2017
Juni, 2017
Maj, 2017
April, 2017
Marts, 2017
Februar, 2017
Januar, 2017
December, 2016
November, 2016
Oktober, 2016
September, 2016
August, 2016
Juli, 2016
Juni, 2016
Maj, 2016
April, 2016
Marts, 2016
Februar, 2016
Januar, 2016
December, 2015
November, 2015
Oktober, 2015
September, 2015
August, 2015
Juli, 2015
Juni, 2015
Maj, 2015
April, 2015
Marts, 2015
Februar, 2015
Januar, 2015
December, 2014
November, 2014
Oktober, 2014
September, 2014
August, 2014
Juli, 2014
Juni, 2014
Maj, 2014
April, 2014
Marts, 2014
Februar, 2014
Januar, 2014
December, 2013
November, 2013
Oktober, 2013
September, 2013
August, 2013
Juli, 2013
Juni, 2013
Maj, 2013
April, 2013
Marts, 2013
Februar, 2013
Januar, 2013
December, 2012
November, 2012
Oktober, 2012
September, 2012
August, 2012
Juli, 2012
Juni, 2012
Maj, 2012
April, 2012
Marts, 2012
Februar, 2012
Januar, 2012
December, 2011
November, 2011
Oktober, 2011
September, 2011
August, 2011
Juli, 2011




Oversættelse: Bombadillo