Muslimsk forfølgelse af kristne: April 2018
"Priset være Allah" for "folkemord på kristne"
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Muslim Persecution of Christians: April, 2018
Kilde: RaymondIbrahim.com, 15. oktober 2018
Udgivet på myIslam.dk: 30. oktober 2018

Oprindeligt udgivet af Gatestone Institute


Asma Yaqoobs forældre viser et billede af hende; hun blev dræbt med ild for at nægte at konvertere til islam og gifte sig med en muslimsk mand


Muslimsk nedslagtning af kristne

Pakistan: En muslimsk mand satte ild til en kristen kvinde, fordi hun nægtede at konvertere til islam og gifte sig med ham. Med forbrændinger over næsten 90 procent af kroppen, døde Asma Yaqoob, 25, fem dage senere, søndag den 22. april. Ifølge hendes far ventede han og hans søn på Asma, en stuepige, i hendes arbejdsgivers hjem, da hun besvarede en banken på døren. "Efter nogen tid hørte vi hende skrige af smerte," sagde han. De "skyndte sig udenfor for at se, hvad der var sket" og så Rizwan Gujjar, 30, en tidligere ven af familien, flygte, "mens Asma var omspændt af flammer." Tre måneder tidligere var Gujjar begyndt at presse Asma til at gifte sig med ham. Da hun "ikke ønskede at afsværge sin kristne tro," afslog hun høfligt og forsøgte at undgå ham, siger en anden rapport. Så den 17. april, da hun åbnede døren, oversprøjtede han hende med benzin og stak hende i brand. Ifølge hendes mor:

"Asma fortalte os, at Gujjar på natten for angrebet var kommet til Zamans [hendes arbejdsgivers] hus og fortalt hende, at hun ikke havde andet valg end at opgive sin tro og gifte sig med ham i retten den næste morgen. Min datter nægtede, hvorpå han tømte en flaske benzin over hendes krop og satte ild til hende (...). Min datter er en trofast protestantisk kristen og havde modsat sig Gujars pres i lang tid. Hun var ikke interesseret i ham og havde gentagne gange klaget over hans dårlige opførsel. Da alle forsøg på at få Asma til at give efter for hans krav var slået fejl, forsøgte Gujjar at dræbe hende."

"Asmas familie forsøgte hårdnakket at få givet hende den bedste behandling, de kunne finde, og rejste hundreder af kilometer til et hospital, der var udstyret med en brandsårsafdeling," sagde en aktivist bekendt med sagen i en erklæring. "De gjorde alt, hvad de kunne gøre. Denne familie vil have mange traumer at arbejde sig igennem, og de er i chok. Det er hårdt for enhver at se livet af en elsket, så ung og fuld af talent, blive slukket."

I en anden sag dræbte islamiske jihadister mindst seks kristne og sårede flere andre i to separate angreb - begge i Quetta, Pakistan, nær den afghanske grænse. Først - den 3. april - åbnede væbnede mænd, der kørte på motorcykler, ild mod en rickshaw og dræbte en familie på fire kristne, der var på vej hjem fra den foregående dags påskefejringer. En 12-årig kristen pige fik skudsår, men overlevede sin familie. En seddel, der sagde, at "dette er den første episode i folkemordet på kristne", blev fundet på gerningsstedet.

Islamisk Stat tog ansvaret. Den sagde i en erklæring, at en "skjult enhed" af jihadister havde "formået at ramme en række af de kæmpende kristne (...). [Jihadisterne] skød dem med en pistol, hvilket resulterede i drabet på fire af dem, og priset være Allah." En embedsmand sagde dog, at andre sunni-militante, der opererer i regionen, kan have været ansvarlige. "Da sikkerheden var høj i kirkerne, så tror vi, at terroristerne valgte at angribe de kristne på vejene i stedet," tilføjede han.

Som folkemordsnoten havde forudsagt, var det deja-vu for de kristne mindre end to uger senere: En anden gruppe uidentificerede mordere på motorcykler åbnede ild mod kristne, da de forlod kirken efter søndagsgudstjenesten den 15. april. Mindst to kirkegængere blev dræbt og fem andre - heriblandt to piger i alderen 11 og 13 - blev såret af kugler.

I sorg over sin søn, Azhar, hvis lig var gennemhullet af 14 kugler, sagde hans far: "Terroristerne har ikke bare dræbt Azhar. De har også dræbt mig og hans mor." Hans søn var stadig i live, da lokale bragte ham til et hospital, "men der var ingen læge til stede til at behandle ham."

Om sin dræbte nevø, Iqbal - der som den eneste raske mand var sin families forsørger - sagde hans onkel: "Vi er fattige og tjener kun lige akkurat nok til at få enderne til at mødes. Disse islamistiske terrorister har fjernet det eneste håb om en bedre fremtid for min søsters familie."

Fire måneder før disse tvillingeangreb, rettede islamiske selvmordsbombere angreb mod Bethel Memorial Methodist Church i Quetta, hvor de dræbte ni og sårede i dusinvis. "Det kristne samfund føler sig utrygt og truet," sagde pastor Simon fra den bombede kirke: "Vi er ikke sikre i kirker, skoler eller boligkomplekser. De fleste kristne er så deprimerede, at de undlader at sende deres børn i skole og endda undgår sociale eller religiøse sammenkomster."

Nigeria: Muslimske fulani-hyrder slagtede omkring 350 kristne og brændte hundredvis af hjem og smadrede kirker under 27 forskellige angreb i april måned.

I ét tilfælde stormede de islamiske hyrder St. Ignatius Kirke under en gudstjeneste og massakrerede 19 kristne, herunder to præster, den 24. april i Benue-staten. Ifølge rapporten var "sognebørnene og præsterne taget til tidlig morgenmesse omkring kl. 5.30, da hyrderne, der stormede landsbyen og kirken, ikke spildte nogen tid og oversprøjtede alle indenfor synsvidde med kugler..." Mordernes motiv var ikke gået tabt for det katolske bispedømme Makurdi, som i en erklæring beklagede det "dødbringende angreb af hyrder/jihadister".

Den følgende dag, den 25. april, i Guma-regionen, blev "syv kristne landsbyboere, der var blevet fordrevet under tidligere angreb og havde søgt tilflugt på kirkens område, dræbt", sagde en lokal myndighedsperson.

En anden erklæring om et andet af disse dødbringende angreb (i landsbyen Saghev fredag den 20. april) lød: "Ti kristne lig er indtil videre fundet, og mange andre er blevet såret. De bevæbnede hyrder nedbrændte også mange huse, butikker og andre ejendomme i området. Dette vanvittige angreb var uprovokeret, og vi opfordrer sikkerhedstjenesterne til at arrestere hyrderne bag drabene, så de kan blive retsforfulgt."

Selvom de vestlige medier ofte skildrer disse angreb som baseret på stridigheder om jord uden religiøse motiver - men snarere baseret på muslimske fulani-hyrders ønske om kristen jord, som deres hjorder kan græsse på - så har 20 af de 27 regioner, der er blevet angrebet, ingen græsningslove, hvilket betyder, at selv hvis der ikke var nogen kristne på jorden, ville fulani-hyrderne stadig ikke kunne bruge den til græsning.

Egypten: En måned efter at en kristen soldat blev dræbt af sin muslimske kommandant på grund af sin tro, blev en anden kristen soldat dræbt den 22. april. Familien til Michael Farahat Saad, 22, fik at vide, at han døde, da et riffel, han rensede, gik af ved et uheld og dræbte ham på stedet. Men ifølge en rapport sagde "en læge ved Qusiya General Hospital, der undersøgte liget, at kuglen gik ind gennem ryggen og kom ud foran og knuste kæben. Indgangs- og udgangsårene viste, at en anden skød ham." Michael er én ud af omkring ni kristne soldater, der i nyere tid er blevet myrdet af muslimske officerer og soldater på grund af deres tro.


Muslimske angreb på kristne kirker

Filippinerne: I et angreb, der af politiet er beskrevet som "en islamisk ekstremist-gruppes signatur", blev en kirke rystet af en bombeeksplosion under søndagsmessen. Ifølge rapporten: "Deltagerne i dåbsmessen i St. Antonius Sognekirke (...) blev efterladt i chok efter en eksplosion lige udenfor kirken søndag den 29. april, efterfulgt af myndighedernes detonation af en hjemmelavet bombe bare nogle få meter fra kirken. Eksplosionen, som sårede 2 personer [der måtte hospitalsindlægges], skete omkring kl. 12, mens kirken var pakket med folk, der deltog i en dåbsmesse ..."

Egypten: Lokale muslimer angreb Jomfru Maria og Pave Kyrillos VI Kirke i Beni Meinin den 14. april - efter at bygningsmyndighederne havde inspiceret bygningen som forberedelse til dens legalisering som kirke. "Mange unge muslimske mænd fra vores egen landsby og landsbyer i nærheden samledes foran kirkebygningen og begyndte at overdænge den med sten og murbrokker, mens de råbte 'Allahu Akbar' [Allah er den større] og 'Vi ønsker ikke en kirke i vores landsby,'" sagde en lokal beboer. "Vinduer og en dør blev smadret og noget af kirkens indhold blev ødelagt. De kastede også sten mod koptisk ejede huse ved siden af kirken. Fem koptere fik mindre skader."

To dage senere blev kristne hjem i regionen angrebet igen. "Nogle muslimske landsbyboere holdt et møde i en af moskeerne. De ophidsede folk imod os. Efter mødet satte de ild til en træbutik, der var ejet af min bror, og til fire andre huse," sagde en anden kristen beboer. Politiet reagerede ved at arrestere fem kristne, da de forsøgte at slukke ilden. "Politiet har rottet sig sammen med de muslimske landsbyboere. Vi blev angrebet, vore hjem ødelagt, nogle af os anholdt - hvor er vores rettigheder? (...) Der er en tilstand af frygt og panik blandt de kristne, og der er ingen beskyttelse for os."

I en anden sag blev tre islamiske militante pågrebet, før de nåede at bombe kristne kirker i Egypten. Ifølge rapporten fandt "politiet ved en kontrolpost en taske i besiddelse af en af de sagsøgte, som indeholdt trykt materiale, der udtrykte støtte til Daesh [Islamisk Stat]. Under udforskningen indrømmede en af de mistænkte, at han havde dannet en celle med nogle af sine venner om at ramme kirker under påskehøjtideligheden." To af de sagsøgtes sammensvorne blev arresteret og også overgivet til anklageren for efterforskning. Under de forrige påskefejringer "blev næsten 40 kristne dræbt og 100 andre såret ved to selvmordsbombninger ..."

Endelig forsøgte en muslimsk mand, der så ud til at være i trediverne, at bryde ind i St. Georg Kirke i Cairo. Ifølge rapporten "råbte manden vredt islamiske slogans som: 'Der er ingen anden gud end Allah', 'Muhammeds nation vil sejre' og 'Jeg vil bevare islam', samt kom med jubelråb, der forkastede kristendommen og korset. Han havde en kølle i hånden, med hvilken han forsøgte at ødelægge, hvad han kunne nå, og havde held med at smadre en lampe i kirkens port, før vagterne, der havde skyndt sig at lukke porten, fik fat i ham." Til sidst kom politiet og tog ham med. Selvom politiet sagde, at det ikke var klart, om han handlede uafhængigt eller som del af en organisation, så "sagde forbipasserende, at der på den anden side af gaden stod fire andre unge mænd, der tiljublede angriberen og æggede ham til at fortsætte."

Cypern: "Onsdag aften [den 4. april] angreb omkring 20 muslimske migranter en kristen menighed udenfor St. Maria Kirke under den hellige liturgi i Leukosia", siger en rapport (oprindelig græsk her). "De fleste af de kristne var indenfor i kirken, da 20 muslimer pludselig ankom til templets gård og begyndte at skrige, forbande og slå deltagerne. Ifølge udtalelser fra lokalbefolkningen til Sigma live nyheder, svingede en af muslimerne med en adze [et økse-lignende redskab] og forsøgte at bruge det mod medlemmer af menigheden. Muslimerne forsvandt efter at politiet, der blev tilkaldt af de terroriserede kristne, dukkede op på scenen."

Pakistan: En kirke under opførelse tilhørende Jesu Evangeliums Mission i Lahore blev den 15. april stukket i brand af uidentificerede vandaler, tilsyneladende ved at kaste en bombe gennem dens åbne tag. "Alteret, prædikestolen, dusinvis af kristne bøger, tæpper, piedestal-vifter, plastikstole, borde, et vægur, trækors, presenninger, håndlavede vifter og liturgiske instrumenter blev vanhelliget og brændt til aske", fortæller rapporten. "Vi er et fattigt samfund," sagde et kirkemedlem. "Vi havde ikke penge nok til at færdiggøre [tag-] konstruktionen. Alt, hvad vi havde, blev brændt, jeg ved ikke, hvordan vi kan genoprette kirken, da embedsmændene end ikke har besøgt os." Ifølge kirkens præst, Yousaf Aziz John, "begyndte (lokale kristne) at bygge denne kirke for omkring tre år siden og indsamler stadig små bidrag til den (...). Vi kunne ikke anklage nogen bestemt for at have begået en så forfærdelig handling, men det er klart, at kristne er uacceptable i dette samfund og er ikke givet lige rettigheder, lige værdighed og religionsfrihed."

I en diskussion af denne hændelse sagde en menneskerettighedsaktivist: "Der er en fjendtlig holdning til kristne i samfundet. I 2014 stod vi overfor alvorlig modstand, da vi byggede en kirke i en landsby nær Lahore. Folk rakkede ned på os og truede os med alvorlige konsekvenser. Muslimerne bombarderede vores ufærdige kirke med sten. Sådanne ting gøres for at skabe en atmosfære af frygt, så samfundet måske vil forlade stedet." I en beskrivelse af hvordan, "angreb på tilbedelsessteder er en utøjlet tendens i Pakistan", slutter rapporten:

"I september 2013 blev Allehelgens Kirke i Peshawar bombet og hundredvis af kirkegængere dræbt. I marts 2015 blev to kirker bombet i Lahore, hvorved omkring to dusin kristne blev dræbt. I 2016 blev to andre kirker stukket i brand i Kasur og Lahore. I oktober 2017 kastede militante en granat mod Evangelietroens Kirke i Quetta. I december 2017 blev en anden kirke angrebet i Quetta, hvorved ni kirkegængere blev dræbt. Flere angreb på kristne, deres ejendomme og deres kirker i 2018 taler deres tydelige sprog om situationen for religionsfriheden i Pakistan. Samfundet som helhed er skræmt og bekymret for, hvad fremtiden vil bringe."

Tyskland: En muslimsk migrant fra Pakistan, der vandaliserede to kirker, blev hospitalsindlagt. Ifølge rapporten: "For anden gang i løbet af få dage er en kirke i Chemnitz blevet beskadiget af hærværk. Flere vinduer med glasmaleri blev smadret i St. Peters Kirke på Theaterplatz mandag aften [den 23. april]. Manden, der er ansvarlig for dåden, var allerede i weekenden brudt ind i kirken St. Markus på Sonnenberg og havde også lavet ravage dér. Han blev midlertidigt anholdt ved kirken. Den mistænkte er en 24-årig asylansøger fra Pakistan. Skaderne på kirkens ejendom beløber sig til omkring 3000 euro, ifølge politiet." Selvom angreb på kirker i muslimske lande er almindelige, "udelukkede statspolitiet et politisk eller religiøst motiv for hans handlinger" og sagde, at manden var blevet "indlagt på en specialklinik."

Nigeria: En april-rapport fortæller, at muslimske "(fulani-) hyrder siden 2011 har ødelagt 500 kirkebygninger under angreb, der har fordrevet 170.000 mennesker."


Muslimske angreb på kristen frihed og værdighed

Mauretanien: Den 27. april gjorde regeringen dødsstraffen "obligatorisk" for enhver, der bespotter islam, siger en rapport, og derved "øger bekymringen blandt kristne i dette afrikanske land." Ifølge Voice of the Martyrs: "Denne nye lov bliver på en måde strengere - de tre dage [som bespottere oprindeligt blev givet] til at angre, forsvinder. Alle vil blive straffet. Selvom du angrer, bliver du alligevel straffet. Og i tilfælde af blasfemiske bemærkninger eller ugudelige handlinger er dødsstraffen nu obligatorisk ifølge loven. "I en diskussion af den forfølgelse, som kristne udsættes for, advarede Kommissionen for Religionsfrihed fra Verdens Evangeliske Alliance om, at "frelsens evangelium er kraftigt undertrykt" i Mauretanien.

Marokko: Sikkerhedsagenter tilbageholdt en kristen mand i 24 timer for at have evangelielitteratur og fire andre religiøse bøger i sin rygsæk. Myndighederne stoppede den 35-årige marokkaner, da han forlod sit hjem i Rabat om morgenen den 18. april. Den kristne blev løsladt uden anklager efter at have været tilbageholdt i 24 timer. Ting kunne have været anderledes, hvis han havde haft flere bøger eller var blevet opfattet som en person, der evangeliserede blandt muslimer. Ifølge en rapport: "Artikel 220 i den marokkanske straffelov kræver fængsel på mellem seks måneder og tre år samt en bøde på mellem 200 og 500 marokkanske dirham (mellem ca. 140 og ca. 350 kr.) for at bruge tillokkelser, 'der kan rokke en muslims tro.' Sådanne 'tillokkelser' kunne omfatte uddannelse, sundhedspleje, børnehjem og anden hjælp, som kristne anser for at være bibelske påbud. Chikanen kommer samtidig med, at marokkanske kristne er begyndt at opfordre regeringen til at respektere deres religiøse rettigheder."

Algeriet: Myndighederne i byen Tizi-Ouzou lukkede Early Childhood Home, et dagplejecenter for kristne børn, der blev etableret for 14 år siden af Full Gospel Protestant Church. Den 17. april blev pastor Salah Chalah indkaldt til den lokale politistation, hvor han blev anklaget for ulovligt at drive centret, der har til huse på kirkens område. Han fik befaling om at lukke det. På det tidspunkt var omkring 20 børn i alderen 1 til 5 år indskrevet i centret under opsyn af fire pædagoger, alle kristne. "Siden det blev etableret for 14 år siden, har plejecentret aldrig været truet af myndighederne, selvom kirkelokalerne regelmæssigt er blevet inspiceret af efterretningstjenesten," sagde Chalah. "Centret eksisterer kun for at lære vore børn kristne værdier i deres tidlige barndom, for i de omkringliggende børnehaver udgør undervisning i Koranen og islamiske værdier en integreret del af den officielle læreplan."

Gaza: I et interview sagde den katolske præst, fader Mario da Silva, at den lokale kristne befolkning er faldet til sine sidste 1.000 indbyggere - fem gange mindre end seks år tidligere - til dels fordi "der nu er megen frygt ved nyheden om, at Islamisk Stat er ankommet - kommet ind fra Sinai-halvøen, i Egypten (...). Der har allerede været trusler. Der er også frygt for de salafistiske grupper, der kommer ind fra syd." Han forklarede, hvordan "kristne hvert år har én tilladelse til at tage ud [af Gaza] for at besøge de hellige steder i påsken og julen," hvorefter mange af dem aldrig vender tilbage.

Irak: "En ladning af eksplosiver, der menes at være anbragt af militante fra Islamisk Stat, sprang i luften, mens fire børn legede udenfor et lægekompleks i den overvejende kristne by, Bartella, i det østlige Mosul," sagde en lokal kilde. "Eksplosionen efterlod de fire børn sårede." Rapporten tilføjer, at "Bartella, mest beboet af kristne, blev tømt for indbyggere, da IS-gruppen erobrede byen i august 2014. Efter at have fået kontrol over byen, beordrede IS de kristne til at betale en skat, konvertere til islam eller dø ved sværdet, hvilket fik beboerne til at flygte fra byen." Dokumentaristen Gwendolen Cates, der tilbragte år i det arabiske land, sagde også: "De kristne i Irak lever, sammen med andre religiøse minoriteter, i konstant frygt og står ansigt til ansigt med potentielt folkemord. (...) Minoriteterne bliver i stigende grad 'ghettoiseret', med deres jord konfiskeret."

Pakistan: En muslimsk mand voldtog en 13-årig kristen pige i Lahore den 11. april. Ifølge den korte rapport: "Tre unge muslimske mænd holdt vagt, mens en fjerde, der kun er identificeret som Shehryar, voldtog hende."

Ifølge offerets mor: "Nu presser de os til forsoning ved at tilbyde os penge, men vi har besluttet ikke at gå på kompromis med vores datter. De muslimske drenge har ødelagt min datters liv, og vi vil ikke hvile, før vi opnår retfærdighed."

Storbritannien: En kristen nonne, der blev jaget ud af Irak af Islamisk Stat, blev nægtet visum af det land, der gav flygtningestatus til titusindvis af muslimske mænd. Fire år tidligere havde IS invaderet og besat søster Ban Madleens kloster i Qaraqosh, hvorved hun måtte flygte for sit liv. Hun slog sig ned med tusinder af internt fordrevne, mest kristne, i Erbil, hvor hun oprettede børnehaver for børnene. Da hun fik mulighed for at besøge sin syge søster i Storbritannien, afviste embedsmændene hende. Ifølge rapporten:

"Brevet fra UK Visas and Immigration, en afdeling i indenrigsministeriet, angiver grundene til at nægte søster Ban visum: At hun ikke havde fremlagt dokumentation for sin indtjening som børnehaveleder, og at hun ikke havde fremlagt bekræftelse på, at De Dominikanske Søstre af St. Katerina af Siena ville finansiere hendes besøg. Af disse grunde siger brevet, at embedsmanden ikke er overbevist om, at hun virkelig søger indrejse med et tilladt formål. I stedet for at lade søster Ban fremskaffe den nødvendige dokumentation, slutter brevet, som Catholic Herald har set en kopi af, med følgende: 'I forbindelse med denne afgørelse er der ingen ret til appel eller ret til administrativ nyvurdering.' Brevet anerkender vigtigheden af familiebesøg og accepterer, at søster Ban tidligere har rejst til Storbritannien og opfyldt betingelserne for sit visum, men påpeger at dette visum blev udstedt til hende for syv år siden i 2011 og påpeger specifikt hendes mangel på nylige rejser til Storbritannien."

"Ved de ikke, hvad der skete mellem 2014 og nu?" sagde en fader Kiely, der er bekendt med hendes sag. Han bekræftede videre, at afvisning af visum til religiøse ordensfolk ikke er ualmindeligt i Storbritannien: En anden nonne med en ph.d. i bibelsk teologi fra Oxford blev afvist to gange; endnu en nonne blev nægtet adgang for ikke at have en personlig bankkonto; en katolsk præst blev nægtet visum for ikke at være gift; og tre ærkebiskopper fra Irak og Syrien blev nægtet indrejse på trods af, at de var inviteret af landets syrisk-ortodokse kirke til indvielsen af Storbritanniens første syriske katedral, en begivenhed, der havde deltagelse af prins Charles.
Om denne serie

Selv om ikke alle, og slet ikke de fleste, muslimer er involveret, er forfølgelsen af kristne i den islamiske verden på vej til at nå pandemiske proportioner. Derfor blev "Muslimsk forfølgelse af kristne" til for at opsamle nogle - på ingen måde alle - af de tilfælde af forfølgelse, der kommer op til overfladen hver måned. Den tjener to formål:

  1. At dokumentere det, som mainstream-medierne ikke fortæller om: Den vanemæssige, hvis ikke kroniske, muslimske forfølgelse af kristne.

  2. At vise, at denne forfølgelse ikke er "tilfældig", men systematisk og sammenhængende - at den er rodfæstet i et verdenssyn, der er inspireret af sharia.

Derfor - uanset hvad forfølgelsen handler om, kan den typisk indpasses et bestemt tema, herunder:
- had til kirker og andre kristne symboler;
- seksuelt misbrug af kristne kvinder;
- tvangskonvertering til islam;
- apostasi- og blasfemilove, der kriminaliserer og dødsdømmer dem, der "fornærmer" islam;
- tyveri og plyndring som erstatning for jizya (skat, der forventes betalt af ikke-muslimer);
- den almindelige forventning om, at kristne opfører sig som underkuede dhimmier eller andenklasses "tålte" borgere; og
- simpel vold og mord.
Undertiden er det en kombination.

Fordi disse beretninger om forfølgelse spænder over forskellige etniske grupper, sprog og lokaliteter - fra Marokko i vest til Indien i øst - må det være klart, at én ting alene binder dem sammen: Islam - hvad enten der er tale om streng håndhævelse af den islamiske sharialov eller den herrefolkskultur [supremacist culture], der er affødt af den.
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)


Alle rapporter:

December, 2020
November, 2020
Oktober, 2020
September, 2020
August, 2020
Juli, 2020
Juni, 2020
Maj, 2020
April, 2020
Marts, 2020
Februar, 2020
Januar, 2020
December, 2019
November, 2019
Oktober, 2019
September, 2019
August, 2019
Juli, 2019
Juni, 2019
Maj, 2019
April, 2019
Marts, 2019
Februar, 2019
Januar, 2019
December, 2018
November, 2018
Oktober, 2018
September, 2018
August, 2018
Juli, 2018
Juni, 2018
Maj, 2018
April, 2018
Marts, 2018
Februar, 2018
Januar, 2018
December, 2017
November, 2017
Oktober, 2017
September, 2017
August, 2017
Juli, 2017
Juni, 2017
Maj, 2017
April, 2017
Marts, 2017
Februar, 2017
Januar, 2017
December, 2016
November, 2016
Oktober, 2016
September, 2016
August, 2016
Juli, 2016
Juni, 2016
Maj, 2016
April, 2016
Marts, 2016
Februar, 2016
Januar, 2016
December, 2015
November, 2015
Oktober, 2015
September, 2015
August, 2015
Juli, 2015
Juni, 2015
Maj, 2015
April, 2015
Marts, 2015
Februar, 2015
Januar, 2015
December, 2014
November, 2014
Oktober, 2014
September, 2014
August, 2014
Juli, 2014
Juni, 2014
Maj, 2014
April, 2014
Marts, 2014
Februar, 2014
Januar, 2014
December, 2013
November, 2013
Oktober, 2013
September, 2013
August, 2013
Juli, 2013
Juni, 2013
Maj, 2013
April, 2013
Marts, 2013
Februar, 2013
Januar, 2013
December, 2012
November, 2012
Oktober, 2012
September, 2012
August, 2012
Juli, 2012
Juni, 2012
Maj, 2012
April, 2012
Marts, 2012
Februar, 2012
Januar, 2012
December, 2011
November, 2011
Oktober, 2011
September, 2011
August, 2011
Juli, 2011
Oversættelse: Bombadillo