Muslimsk forfølgelse af kristne: Juni 2016
'Kristne er urørlige! De er beregnet til at gøre rent i vores huse'
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Muslim Persecution of Christians: June, 2016
Kilde: RaymondIbrahim.com, 6. oktober 2016
Udgivet på myIslam.dk: 20. oktober 2016

Oprindeligt udgivet af Gatestone Institute

Mens det gik værst for sig i en af de værste måneder for kristne under islam - som dokumenteret i den følgende rapport - fortsatte både den amerikanske regering og de amerikanske mainstream-medier med at ignorere de kristnes situation.

På trods af den amerikanske regerings erkendelse af, at Islamisk Stat begår folkemord på kristne i Irak og Syrien, så viser statistikken, at strømmen af flygtninge, som Obama-administrationen har hilst velkommen siden starten af 2015, har været ekstremt skævt sammensat til fordel for muslimer: Syrien: 5.435 muslimer; 28 kristne. Irak: 11.086 muslimer; 433 kristne.

Med hensyn til mainstream-medierne, så gav de - næsten som besatte - døden af en gorilla seks gange mere dækning end den muslimske slagtning af kristne pga. deres tro.

Juni måneds samling af eksempler på muslimsk forfølgelse af kristne rundt om i verden omfatter, men er ikke begrænset til, følgende:


Muslimske drab på kristne

Egypten: En koptisk kristen præst, fader Raphael Moussa, 46, blev skudt og dræbt i "en regn af kugler" fra en uidentificeret revolvermand uden for St Georg Martyr Kirke i Sinai. Ingen har påtaget sig ansvaret for angrebet, men islamiske terrorister tilknyttet IS har tidligere været ude efter kristne i Arish. I 2013 blev en anden koptisk kristen præst, Mina Cheroubim, også skudt og dræbt, da han forlod sin kirke i Arish.

Syrien: Ikke-IS-oprørere, der af etablerede kontraterror-analytikere anses for at være "moderate", skar halsen over på en kristen mand for øjnene af hans kone. Morderen sagde til hende: "Din Jesus kom ikke for at redde ham fra os." Mordet fandt sted i den gamle kristne by Maalula, hvor Jesu sprog, aramæisk, stadig blev talt. Ifølge en indbygger: "De ankom til vores by ved daggry og råbte: 'Vi er fra Al-Nusra-fronten og er kommet for at ødelægge livet for korsfarerne.'" I en anden sag forsøgte en selvmordsbomber forklædt som præst at trænge ind til et arrangement, der mindedes folkemordet på de kristne assyrere, men blev stoppet af assyriske styrker. Bombemanden detonerede sin bombe udenfor hallen, hvorved han dræbte sig selv og tre medlemmer af de kristne assyriske Sutoro sikkerhedsstyrker og sårede fem. Det menes, at bombemanden forsøgte at få ram på patriark Ignatius Aphrem fra den syrisk-ortodokse kirke, som ledede mindehøjtideligheden.

Pakistan: Den 14. juni dræbte tre muslimske mænd den 15-årige kristne elev, Wajaesh Shono. En af morderne var drengens skolelærer. Ifølge lokale kilder: "På grund af Shonos succes i skolen, forsøgte en lokal gruppe muslimer ofte at presse Shono til at konvertere til islam (...). Shonos muslimske klassekammerater tillod ham aldrig at bruge deres skoleborde eller -stole. De undgik altid at lege med ham på grund af hans kristendom og hadede, når han drak fra skolens vandhane." Da drengen fortsat insisterede på at afvise islam, blev han grebet af to mænd, mens en tredje, måske hans lærer, dolkede ham 15 gange.

Bangladesh: Søndag den 5. juni dræbte muslimer tilknyttet IS en 65-årig kristen butiksindehaver i hans butik. Ifølge den lokale præst, fader Rebeiro, deltog Sunil Gomez i "søndagsbønnerne i min kirke og gik derefter hen til sin købmandsforretning. Det næste vi hørte var, at han var blevet hakket til døde. Jeg kan ikke forstå, hvordan nogen kan dræbe så uskyldig en mand." Den samme eftermiddag afholdt lokale kristne et protestmøde, der krævende øjeblikkelig anholdelse af morderne og beskyldte politiet for at være ligeglade med angreb på kristne mindretal. De henviste til det tidligere mord på den kristne beboer Gabriel Costa, hvis morder stadig er på fri fod, som bevis på politiets medvirken.

Libanon: Otte selvmordsbombere udførte to separate angreb på den kristne by, Al Qaa, den 27. juni. Mindst fem mennesker blev dræbt. Et af angrebene skete nær en kirke, og vidner hørte angriberen råbe: "Allahu Akbar," før han sprængte sig selv i luften. Ifølge byens præst: "Folk er fanget i deres huse og tør ikke gå ud af frygt for flere selvmordsbombere (...). Vi lever i rædsel i denne by." Ingen gruppe har umiddelbart taget ansvaret for angrebene, selvom både al-Qaedas Nusra-front og Islamisk Stat er aktive på den syriske side af grænsen. Libanon har også taget imod cirka 1,5 million flygtninge fra Syrien, hvilket har skabt frygt for, at militante gemmer sig blandt dem.


Muslimske drab på kristne i Nigeria

 • Den 2. juni dræbte og halshuggede en muslimsk menneskehob en kristen præsts kone på basis af en falsk anklage om "blasfemi". Bridget Agbahime, en forhandler af køkkenredskaber, havde høfligt bedt Alhaji Dauda, en muslim i færd med islamisk rituel renselse, om at flytte sig fra indgangen til hendes butik, da kunderne stadig kom og gik. Han forlod stedet i vrede. Ifølge rapporten:

  Agbahime og hendes mand, pastor Mike Agbahime fra Dybere Livs Bibel Kirke i [delstaten] Kano, havde senere et møde med markedsudlejeren om det stadige problem, der opstod, da Dauda og andre muslimer vendte tilbage og begyndte at råbe i kor, at hun skulle dø for blasfemi. Udlejeren bad dem [muslimerne] om at komme tilbage senere for at tale om det, men de begyndte at stene ham, og han flygtede. Under det jihadistiske kampråb: "Allahu Akbar", anklagede Dauda og pøbelen Agbahime for blasfemi mod Muhammed, islams profet (...). Pastor Agbahime forsøgte forgæves at beskytte hende. Gerningsmændene overmandede de få tilstedeværende politifolk, og Agbahime knælede og begyndte at bede, før hun blev slået og banket ihjel med køller (...).
 • Det delvist opløste lig af pastor John Adeyi blev fundet i nogle buske den 22. juni. Den katolske præst blev kidnappet med våbenmagt, da han to måneder tidligere var på en pastoral rejse. Hans bortførere kontaktede senere kirkens ansatte og krævede 25 millioner naira (537.170 kr.) i løsepenge. Ifølge en ubekræftet presserapport, var omkring 2 millioner naira (42.974 kr.) blevet betalt; yderligere detaljer mangler.

 • Efter at have hørt, at en kristen havde begået "blasfemi" mod Muhammed, gik en muslimsk menneskemasse amok og dræbte den anklagede, Methodus Chimaije Emmanuel, 24 år. Ifølge en baptistpræst: "Hændelsen begyndte med Facebook-chats mellem to unge, en muslim og kristen, fra byen. Den muslimske unge mobiliserede andre muslimer i byen på påstande om, at den kristne unge havde bespottet profeten Muhammed. Muslimerne marcherede ad Alllawa Road, Pandogari, til Fellowship Baptist Church og brændte kirken ned." Han sagde, at to kristne blev skudt og såret søndag (den 29. maj) i ét område af byen, og at der kunne være andre sårede.

 • Muslimske fulani-hyrder dræbte tre kristne i de tidlige morgentimer, mens de sov i deres hjem, og nedbrændte hjemmet tilhørende en præst. Dage forinden i det samme område, overfaldt muslimske hyrder en anden kristen med macheter.


Muslimske drab på kristne i Uganda

 • Muslimske svigerforældre forgiftede og dræbte den spæde datter af Angel Nabirye, en 24-årig kristen mor. De gjorde det, fordi de var vrede over at se den unge kvinde spise i dagtimerne under ramadan-fasten. "Min svigermor kritiserede mig for at spise med min baby under ramadanen, og jeg fortalte hende, at barnet var sygt og havde brug for amning." Den følgende dag "bragte hun [svigermoderen] nogle urter til min baby, Saidha Namwase, som jeg gav hende. Efter tre timer blev barnets tilstand forværret, og jeg bragte hende i al hast til Iganga Hospital, men hun blev erklæret død ved ankomsten kl. 16." Hospitalets undersøgelser viste, at barnet var forgiftet. Hendes mand og muslimske familie var ivrige efter at begrave liget straks i overensstemmelse med islamisk skik, og da moderen protesterede, fordi hun ønskede, at hendes egen familie skulle være til stede ved begravelsen, begyndte de at krænke hende og kalde hende en vantro og en hedning. Hendes familie kom og blev også hemmeligt bedøvet af den muslimske svigerfamilie og slået; da de genvandt bevidstheden, var barnets lig forsvundet.

 • Muslimer dræbte en kristen kvinde, fordi hun nægtede at donere en del af sin jord til bygning af en moské. Et antal muslimer havde lagt pres på Efranse Kadondo, en 50-årig katolik. På et tidspunkt sagde hun til en muslimsk slægtning blandt dem, der pressede hende, at "hvis jeg skal være nødt til at overgive en del af min jord, så vil jeg give det til Den Katolske Kirke." Dette ophidsede den muslimske slægtning, der, ledsaget af nogle imamer, med magt jagede hende væk fra hendes ejendom. Kadondo søgte tilflugt hos en slægtning i en nærliggende landsby og meldte den muslimske beslaglæggelse af hendes jord til politiet. Seks dage senere, efter at være vendt tilbage fra et nattelangt bønnemøde, blev den kristne kvinde fundet liggende død i en blodpøl; hendes hænder var knust og der var blå mærker omkring hendes hals. Obduktionen bekræftede, at hun var blevet myrdet under kamp. Naboer så lokale muslimer lunte omkring hendes hus den aften, og nogle af dem blev senere anholdt. Hendes muslimske slægtning var flygtet tidligere.

 • En kristen enkemand og far til to døtre blev myrdet af muslimer, der tilsyneladende var vrede over hans evangeliserende arbejde. Ifølge rapporten:

  Liget af Yokannah Zirinkuma (...) blev fundet i en blodpøl i den nærliggende landsby, Kadama, nær hjemmet af den hovedmistænkte (...). Godt kendt i området for evangelisk prædiken på en markedsplads - hvorved flere muslimer var kommet til tro på Kristus - havde Zirinkuma to uger før, i landsbyen Kasasira og sammen med muslimer, deltaget i en åben debat, der var blevet ophedet. Han modtog senere et truende brev fra ukendte muslimer. "Du skal holde op med at vildlede muslimer, og hvis du undlader at gøre dette, vil du møde dommens sværd fra Allah," blev han advaret om i et brev på arabisk.

  Ved hjælp af et snedigt kneb blev præsten kort efter ført til et hus og myrdet.


Muslimske angreb på kristne islam-apostater, bespottere og prædikanter

Uganda: En muslimsk mand satte ild til sin 9-årige søn, fordi han havde taget imod Kristus. Den 5. juni, efter at have været i kirke med en kristen ven, "meddelte (Nassif Malagara), at han ønskede at modtage Jesus som sin personlige frelser." Kirkens præst sagde: "Jeg var lidt tøvende, men efter hans vedvarende pres, bad jeg sammen med ham, og han gik." Bagefter nægtede drengen at deltage i islamiske aktiviteter. Hans far, Abubakar Malagara, og stedmor blev rasende, da de hørte om drengens konvertering. De begyndte at mishandle ham, herunder at sulte ham i overensstemmelse med islamisk lovs anbefalinger for frafaldne kvinder og børn. To dage senere tog hans far ham i at spise mad, som drengen havde smuglet ind fra en nabo. Ifølge drengen: "Han begyndte at slå mig med kæppe, men jeg formåede at flygte ud i et nærliggende buskads. Min far fulgte efter mig, fik fat i mig og førte mig tilbage til gården, hvor han bandt mig til en bananpalme. Han gik ind i huset og kom tilbage med et stykke glødende træ. Bananpalmen havde tørre blade, der brød i brand og gav mig alvorlige forbrændinger på kroppen." Naboer hørte barnet skrige om hjælp. De reddede ham og tog ham til et nærliggende hospital. Den nabo, der introducerede drengen til kirken, frygter for sit liv, især efter at have modtaget tekstbeskeden: "Vi ved, at du står bag omvendelsen af Nassif til kristendommen. Du vil snart høste, hvad du har sået, hvilket vil blive en lærestreg for andre. Islam er imod den slags omvendelser."

Ukendt mellemøstligt land: Tre kristne (pastor Stephan, pastor Samuel og evangelist James), som arbejdede for en missionsorganisation, der leverer bibler til flere lande i Mellemøsten, blev om aftenen den 12. juni udsat for "et brutalt overfald af islamiske ekstremister", sagde Paul Ciniraj, organisationens talsmand. Under råbet "Allahu Akbar", "sprang (muslimerne) ud på præsterne fra et mørkt hjørne og [bankede] dem brutalt med jernrør." Mens indlagt, havde de tre mænd en fornemmelse af, at de blev overvåget og var i fare inde på hospitalsområdet og bad om at blive udskrevet hurtigt på trods af deres alvorlige skader. Efter deres udskrivelse fra hospitalet, forsvandt de. Deres organisation mistænker, at "terrorister" har bortført dem.

Nigeria: En islamisk gejstlig bankede sin kone med et stumpt instrument, efter at deres 6-årige datter fortalte ham, hvordan hun var blevet healet ved en gudstjeneste, hvor kvinden og deres syv børn alle blev kristne. Ifølge en nabo: "Der var højt skrigeri, og vi skyndte os til Sirajis hus, hvor vi fandt hans kone blødende. Hendes mand tog hen i en nærliggende moske." Naboen bragte kvinden og hendes børn hen til kirken, før hendes forbitrede ægtemand kom tilbage, men sheiken og fem andre vrede muslimer dukkede op på udkig efter dem. Præsten sagde: "Jeg så dem udenfor kirkens port og fornemmede fare for de nye konvertitter. Jeg instruerede kirkevagten om ikke at åbne porten, og efter to timer forsvandt de. Tidligt den næste dag sendte jeg hende og hendes børn til nogle kirkemedlemmer." Moderen og børnene gemmer sig nu i en anden landsby, hvor de bor i et forsømt hus med utæt stråtag. Børnene kan ikke vende tilbage til skolen.

Pakistan: En kristen mand, der konverterede til islam for to år siden, gav sine kristne slægtninge en "lærestreg":

Sonu forsøgte at overtale sine [kristne] fætre til også at konvertere til islam, men da de nægtede, blev deres diskussion hurtigt til et skænderi. Sonu truede Salamat og de andre, og sagde, at han ville "give dem en lærestreg." Den 10. juni tog Sonu hen til den nærmeste moské og hævdede, at Salamat og hans venner var kommet med nedsættende bemærkninger om profeten Muhammed. Uden at vente på at få bekræftet Sonus påstand, ankom mere end et dusin mænd fra et nærliggende islamisk seminarium og angreb Masih hus. Mændene slog de tre teenagere og væltede rundt med husets indbo. Under angrebet råbte de krænkende slogans mod de kristne. Bagefter gik mændene til politiet for at indgive en klage [blasfemi-anklage] mod de tre drenge. Siden angrebet er teenagerne blevet tvunget i skjul.

Muslimske angreb på kristne kirker

Sverige: Søndag den 26. juni omkring kl. 3 om natten, brød en mand ind i St. Pauls Kirke i det centrale Malmø og vandaliserede den, herunder knuste vinduesruderne. Da politiet ankom, overfaldt manden dem i stedet. Ifølge rapporten brugte betjentene peberspray for at overmande den "aggressive" mand, der bliver anklaget for en hadforbrydelse: "Politiet mistænker, at manden angreb kirken, fordi den er et symbol på den kristne tro." Vidner hørte ham råbe islams gamle krigsråb: "Allahu Akbar" under angrebet.

Nigeria: Efter at en kristen var blevet beskyldt for at fremsætte en blasfemisk bemærkning (se nedenfor) på sin Facebook-side, rejste muslimer sig i vold. Og resultatet: "En af vore kirker, Fellowship Baptist Church, er blevet nedbrændt af muslimerne. En anden kirke blev også vandaliseret og ødelagt, og den kristne, der var anklaget for blasfemi, blev dræbt," sagde en lokal præst.

Egypten: Hundredvis af vrede, oprørske muslimer satte den 17. juni ild til 80 kristne hjem på basis af et rygte om, at de kristne forsøgte at bygge en kirke. Da præsten i nabolandsbyen hørte, hvad der foregik, skyndte han sig til stedet - blot for at blive angrebet i sin bil; muslimer klatrede op på den, trampede på den og beskadigede den. Blandt de hundredvis af oprørske muslimer var der mange kvinder og børn, som råbte "Allahu Akbar" og "vi vil brænde kirken, vi vil brænde kirken." Som sædvanlig omtalte egyptisk TV de ensidige angreb fra det muslimske flertal på det kristne mindretal som "sammenstød". Efter at være ankommet, holdt politiet sig i baggrunden og tillod den oprørske pøbel at fortsætte med at plyndre og sætte flere kristne hjem og køretøjer i brand. Muslimerne holdt derefter deres eftermiddagsbøn uden for de kristne hjem, de ikke havde ødelagt - med højttalere rettet mod deres døre. "Ingen gjorde noget, og politiet tog ingen forebyggende eller sikkerhedsmæssige foranstaltninger i forventning om angrebene," sagde Anba Makarios, en repræsentant for den normalt diplomatiske koptiske kristne kirke.

Pakistan: Den 4. juni omkring kl. 4 om morgenen åbnede en gruppe ukendte bevæbnede mænd ild mod St. Josef katolske kirke nær Lahore. Fem kugler trængte ind i kirkens lokaler. Gerningsmændene flygtede. Lokale kristne "udtrykte harme" over dette seneste i en lang række angreb på kirker i Pakistan. De beklagede også, at "ingen af områdets muslimer har vist solidaritet med dem eller udtrykt fordømmelse." I en anden sag stormede politiet United Church i Lahores Fazlia-koloni. De slyngede om sig med krænkende udtryk vendt mod kirkegængerne; da præsten bad betjentene om at vise respekt for kirken som tilbedelsessted, begyndte en politimand at forbande kirkelederen og skubbe rundt med ham. Politiet invaderede kirken, fordi en eller anden havde klaget over, at den brugte højttalere - hvilket er forbudt i islam - en påstand, der senere blev afvist.


Dhimmitude: Muslimsk had og vold mod kristne

Nigeria: Et muslimsk sjak dolkede en kristen tømrer for at spise i ramadanen. Francis Emmanuel, 41, fik flere sår under angrebet. Fra sin hospitalsseng forklarede han: "Mens jeg spiste, kom omkring seks muslimer og spurgte mig, om jeg var muslim eller kristen, men jeg svarede dem ikke. De spurgte, hvorfor jeg ikke fastede, og jeg fortalte dem så, at jeg ikke er muslim. Før jeg vidste af det, blev jeg slået af en af dem. Da jeg rejste mig, kom resten og omringede mig og begyndte at angribe mig med knive."

Irak: En kristen kvinde, der slap væk fra Islamisk Stat, sagde, at de militante "giftede sig med og skilte sig fra" hende så mange som ni gange hver nat for at retfærdiggøre deres voldtægt af hende. Med ordene af kvinden, hvis navn er tilbageholdt: "De havde mig, når som helst de ønskede det. Især denne ene, Farouk, der var besat af mig, og han sagde [hånligt]: 'Jeg er vild med Jesu folk.'" Hun blev gjort til slave i 2014, da hun tog ud for at lede efter sin mand, der var forsvundet kort efter IS' overtagelse af Mosul. Militante så krucifiks-tatoveringen på hendes arm, der identificere hende som kristen, bortførte hende og gjorde hende til slave. Ifølge rapporten: "Kvinden, som hulkede og rystede under interviewet, sagde, at hun ikke er den eneste, der har oplevet disse ting. Hun sagde, at hun ønsker at fortælle verden, hvad der skete med hende i håbet om, at hendes historie vil få verden til at gøre noget for at beskytte kristne, yazidier og andre."

Pakistan: Ifølge en kristen mand: "Jeg blev overfaldet, slået og mishandlet for at sælge is til muslimske børn og kvinder." Khaleel Masih, 42, forsørger sin kone og seks børn ved at sælge is fra en is-box bag på sin cykel, som han hver dag kører gennem flere landsbyer for at finde kunder nok til sin forretning. En dag kom to muslimske brødre, begge ved navn Muhammad, hen til Masih og begyndte at fornærme, slå og plage ham for at være en "uren" kristen, der solgte "urene varer" til muslimske børn. Da de forstod, hvad krænkelserne handlede om, kom cirka tyve andre mænd til og deltog i overfaldet, mens muslimske kvinder råbte slogans på gaden og sagde: "Kristne er urørlige! De er ikke tilhængere af vores hellige profet. De er beregnet til at gøre rent i vores huse, og bør derfor ikke have lov til at sælge noget spiseligt til muslimer." Da Masih meldte angrebet på den lokale politistation, nægtede politiet at lytte til hans forklaring. Koranen 9:28 omtaler ikke-muslimer som "urene". I en anden sag pågreb politiet en ung kristen kvinde og slog og ydmygede hende offentligt midt i en park, fordi hendes bror var løbet bort med en muslimsk kvinde. Politiet truede derefter hele det kristne samfund. De sagde, at hvis den muslimske kvinde ikke blev leveret tilbage til sin mand, ville de skyde hele familien ned i et fingeret sammenstød.

Tyskland: Antallet af beretninger om muslimske indvandrere, der mishandler kristne i flygtningelejrene, fortsætter med at vokse. En rapport viste, at 88% af de 231 kristne flygtninge, der er interviewet i Tyskland, har været udsat for religiøst motiveret forfølgelse i form af fornærmelser, dødstrusler og seksuelle overgreb. Nogle blev presset til at konvertere til islam. "Jeg vidste virkelig ikke, at jeg efter at være kommet til Tyskland ville blive chikaneret på grund af min tro på helt den samme måde som tilbage i Iran," blev en kristen flygtning citeret for at sige. "Disse er ikke isolerede tilfælde. Jeg kender ikke nogen flygtningelejr fra Garmisch til Hamburg, hvor vi ikke har fundet sådanne tilfælde," sagde Paulus Kurt fra Det Centrale Råd for Orientalske Kristne i Tyskland.

Italien: Kristne, der bad rosenkransen inde St. Anthoni Kirke i Ventimiglia, blev af flygtninge-frivillige bedt om at lægge en dæmper på deres bønner, fordi de generede nyligt ankomne muslimske migranter, der tilsyneladende bor på kirkens område. En af de kvindelige sognebørn spurgte, om migranterne ikke kunne tages til en anden kirke, så hun kunne fortsætte med at bede i fred i sin egen kirke. Som svar ankom sognepræsten, Don Rito, og eskorterede hende og andre sognebørn til en anden kirke. "Vi er nu kommet ind i en 'Alice i Eventyrland' verden, hvor alt er vendt på hovedet," sagde fader Ben Kiely om denne hændelse. "Europa begår kulturelt selvmord. Det har mistet sit hjerte og sin sjæl. Som pave Benedikt så klogt mindede os om, så er kristendommen Europas fundament. Når du ødelægger en bygnings fundament, falder den sammen. Det er det, vi er vidner til."
Om denne serie

Selv om ikke alle, og slet ikke de fleste, muslimer er involveret, er forfølgelsen af kristne i den islamiske verden på vej til at nå pandemiske proportioner. Derfor blev "Muslimsk forfølgelse af kristne" til for at opsamle nogle - på ingen måde alle - af de tilfælde af forfølgelse, der kommer op til overfladen hver måned. Den tjener to formål:

 1. At dokumentere det, som mainstream-medierne ikke fortæller om: Den vanemæssige, hvis ikke kroniske, muslimske forfølgelse af kristne.

 2. At vise, at denne forfølgelse ikke er "tilfældig", men systematisk og sammenhængende - at den er rodfæstet i et verdenssyn, der er inspireret af sharia.

Derfor - uanset hvad forfølgelsen handler om, kan den typisk indpasses et bestemt tema, herunder:
- had til kirker og andre kristne symboler;
- seksuelt misbrug af kristne kvinder;
- tvangskonvertering til islam;
- apostasi- og blasfemilove, der kriminaliserer og dødsdømmer dem, der "fornærmer" islam;
- tyveri og plyndring som erstatning for jizya (skat, der forventes betalt af ikke-muslimer);
- den almindelige forventning om, at kristne opfører sig som underkuede dhimmier eller andenklasses "tålte" borgere; og
- simpel vold og mord.
Undertiden er det en kombination.

Fordi disse beretninger om forfølgelse spænder over forskellige etniske grupper, sprog og lokaliteter - fra Marokko i vest til Indien i øst - må det være klart, at én ting alene binder dem sammen: Islam - hvad enten der er tale om streng håndhævelse af den islamiske sharialov eller den herrefolkskultur [supremacist culture], der er affødt af den.
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)


Alle rapporter:

December, 2020
November, 2020
Oktober, 2020
September, 2020
August, 2020
Juli, 2020
Juni, 2020
Maj, 2020
April, 2020
Marts, 2020
Februar, 2020
Januar, 2020
December, 2019
November, 2019
Oktober, 2019
September, 2019
August, 2019
Juli, 2019
Juni, 2019
Maj, 2019
April, 2019
Marts, 2019
Februar, 2019
Januar, 2019
December, 2018
November, 2018
Oktober, 2018
September, 2018
August, 2018
Juli, 2018
Juni, 2018
Maj, 2018
April, 2018
Marts, 2018
Februar, 2018
Januar, 2018
December, 2017
November, 2017
Oktober, 2017
September, 2017
August, 2017
Juli, 2017
Juni, 2017
Maj, 2017
April, 2017
Marts, 2017
Februar, 2017
Januar, 2017
December, 2016
November, 2016
Oktober, 2016
September, 2016
August, 2016
Juli, 2016
Juni, 2016
Maj, 2016
April, 2016
Marts, 2016
Februar, 2016
Januar, 2016
December, 2015
November, 2015
Oktober, 2015
September, 2015
August, 2015
Juli, 2015
Juni, 2015
Maj, 2015
April, 2015
Marts, 2015
Februar, 2015
Januar, 2015
December, 2014
November, 2014
Oktober, 2014
September, 2014
August, 2014
Juli, 2014
Juni, 2014
Maj, 2014
April, 2014
Marts, 2014
Februar, 2014
Januar, 2014
December, 2013
November, 2013
Oktober, 2013
September, 2013
August, 2013
Juli, 2013
Juni, 2013
Maj, 2013
April, 2013
Marts, 2013
Februar, 2013
Januar, 2013
December, 2012
November, 2012
Oktober, 2012
September, 2012
August, 2012
Juli, 2012
Juni, 2012
Maj, 2012
April, 2012
Marts, 2012
Februar, 2012
Januar, 2012
December, 2011
November, 2011
Oktober, 2011
September, 2011
August, 2011
Juli, 2011
Oversættelse: Bombadillo