Muslimsk forfølgelse af kristne: Februar 2016
Amerikansk muslim: "Det er min drøm at halshugge nogen"
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Muslim Persecution of Christians: February, 2016
Kilde: RaymondIbrahim.com, 1. maj 2016
Udgivet på myIslam.dk: 6. maj 2016

Kristne ledere med bopæl i Mellemøsten fortsætter med – i modsætning til deres vestlige sidestykker - at udtrykke deres frustration over Vestens ligegyldighed og det, der er værre. Jean-Clément Jeanbart, den melkittiske græsk-katolske ærkebiskop i Aleppo, stillede under et interview spørgsmålet: "Hvorfor er jeres biskopper tavse om en trussel, der i dag også er jeres? Fordi biskopperne, ligesom jer, er opvokset i politisk korrekthed. Men Jesus var aldrig politisk korrekt, han var politisk redelig! En biskops ansvar er at undervise, at bruge sin indflydelse til at videregive sandhed. Hvorfor er jeres biskopper bange for at tale? Selvfølgelig ville de blive udsat for kritik, men det ville give dem mulighed for at forsvare sig, og at forsvare denne sandhed. I må huske på, at tavshed ofte betyder samtykke."

Ærkebiskoppen kritiserede også de vestlige landes indvandringspolitik: "Den egoisme og de interesser, der slavisk forsvares af jeres regeringer, vil i sidste ende dræbe også jer. Åbn jeres øjne - kunne I ikke se, hvad der for nylig skete i Paris?"

På lignende måde i Irak, hvor kristne repræsentanter, der var inviteret til at deltage i "Konference til Beskyttelse af Fredelig Sameksistens" – en af den slags konferencer, der ville være stærkt besøgt, forherliget og citeret af kristne i Vesten - boykottede begivenheden med den begrundelse, at den slags statsstøttede arrangementer kun er til for syns skyld, og at der intet kommer ud af dem: "Hvad nytte er der i at deltage i møder som dette og at gentage de formler, der udtrykkes i konferencens titel, hvis man så ikke ser konkrete initiativer og ændringer?" sagde den kaldæiske patriark Raphael Louis I. Andre ikke-muslimske religiøse mindretal, heriblandt yazidier og mandæere, boykottede også konferencen.

Den kaldæiske patriark fortsatte med at udsende en appel til statslige myndigheder og politiske og religiøse ledere om at fordømme den fortsatte juridiske diskrimination og sekteriske mobning, som kristne lider under: "Vi mødtes med embedsmænd og besøgte nogle af de islamiske religiøse autoriteter for at tale om, hvad vi har til fælles angående vore trosretninger og det liv, vi deler i dette land. Under disse møder, forsikrede vi om vores loyalitet overfor Irak, som er vores land, og vi søger ikke hævn, vi ønsker at leve i fred med alle irakere. Desværre er ingen af deres løfter blevet til virkelighed."

Februar måneds samling af eksempler på muslimsk forfølgelse af kristne rundt om i verden omfatter, men er ikke begrænset til, følgende:


Muslimske angreb på kristne kirker

USA: De føderale myndigheder anholdt en mand fra Michigan, der menes at være en IS-tilhænger, som havde planlagt at udføre et angreb på en Detroit-kirke med plads til 6000 mennesker. Khalil Abu-Rayyan, 21, fra Dearborn Heights, var angiveligt i besiddelse af pistoler og en stor kniv, og fortalte en hemmelig FBI-agent, at han "en dag ville forsøge at gennemhulle en kirke". "Jeg købte en masse kugler. Jeg øvede mig i at lade og aflade,” sagde han i en online-samtale. Efterforskere angav ikke hvilken kirke Abu-Rayyan havde udset sig, men sagde, at den har en kapacitet på 6.000 medlemmer. I samtaler med en hemmelig agent sagde han: "Hvis jeg ikke kan udføre jihad i Mellemøsten, vil jeg udføre min jihad herovre." Han havde også bevæbnet sig med en kniv og fortalte den hemmelige agent: "Det er min drøm at halshugge nogen."


Khalil Abu-Rayyan

Bangladesh: Katolske nonner blev angrebet ved to forskellige lejligheder. I de tidlige morgentimer den 7. februar brød omkring 15 maskerede, bevæbnede mænd ind i Hellig Hjerte Katolske Kirke og i det tilstødende kloster tilhørende Kateketsøstrene af Marias Ubesmittede Hjerte i Chuadanga. De vandaliserede klostrets kapel, vanhelligede eukaristien, slog omkring med en nonne og stjal, hvad der svarer til over 50.000 kr. samt andre værdigenstande. Et par dage senere i Tumilia, brød 12 mænd ind i St. Marias Katolske Plejecenter for Mødre, en velgørende klinik grundlagt i 1933, og stjal forskellige ting. "De nedbrød døren til mit værelse," sagde søster Maria, "og var bevæbnede. De truede mig og spurgte, hvor jeg havde pengene. Jeg havde intet andet valg, jeg gav dem alle de kontanter, vi havde.” Ifølge Theophil Nokrek, sekretær for Den Biskoppelige Kommission for Retfærdighed og Fred, er de to nylige angreb "ikke isolerede hændelser. Visse grupper forsøger at skade vort kristne samfund. De gør det med overlagte handlinger. Regeringen bør give os tilstrækkelig beskyttelse”. Han tilføjede, at et par dage tidligere i samme distrikt blev en kristen mikrokredit-bank også røvet.

Kosovo: Fire etniske albanere blev anholdt nær det serbiske ortodokse kloster, Visoki Decani, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. To af de mistænkte havde skæg og var klædt i salafi-dragt. En Kalashnikov-riffel med ammunition og en pistol, samt jihad bøger, blev fundet i deres bil. Senere blev der fundet et IS-flag i en af de mistænktes hus. Alligevel sagde Kosovo-politiet, at de fire mænd ikke havde til hensigt at angribe klosteret og ikke havde forbindelser til terrorisme; albanske medier beskyldte klostret for at overdrive truslen. En måned tidligere havde muslimer urineret i en ortodoks kristen kirke i Pristina, Kosovos hovedstad. Og i oktober 2014 blev IS-graffiti sprøjtet på bygninger, tilhørende det samme kloster.

Tyrkiet: Den 18. februar gav myndighederne fire kristne menigheder ordre til at rømme den kirkebygning, de delte. De kristne blev givet en frist til den 26. februar - otte dage. Bygningen, som blev opført i 1880'erne og kunne rumme så mange som 200 mennesker, var siden 2004 blevet delt mellem fire forskellige kristne grupper til deres søndagsgudstjeneste. På grund af protester mod beslutningen, trak myndighederne ordren tilbage den 23. februar. Under en diskussion af denne hændelse, sagde den tyrkiske akademiker Aykan Erdemir: "Kristne har ingen juridisk ret til bygningen. De har kun midlertidige brugsrettigheder, hvilket i mine øjne er en meget usikker situation (...). Medlemmer af mindretalsreligioner er afhængige af bureaukraters og befolkningsflertallets velvilje."


Muslimsk vold mod og drab på kristne

USA: Politi skød og dræbte en muslimsk mand med somalisk baggrund, efter at han havde angrebet flere mennesker med en machete i Restaurant Nazareth i Columbus, Ohio. Restauranten er ejet af en pro-israelsk arabisk kristen. Den 30-årige Mohamed Barry gik ind i restauranten, havde en samtale med en medarbejder og gik derefter igen. Han vendte tilbage 30 minutter senere, gik hen til en mand og en kvinde, der sad i en bås lige indenfor døren, og begyndte at hugge ud efter dem. Fire mennesker blev såret. Ordensmagten sagde, at manden var rejst til Mellemøsten i 2012, og at hændelsen synes at være af den type "ensom ulv-terrorangreb, som de prøver at stoppe." Alligevel sagde overbetjent Rich Weiner fra Columbus-politiet: "Lige nu er der ikke noget, der får os til at tro, at dette er andet end et tilfældigt angreb." Bagefter mindedes en servitrice hændelsen: "Han så lige på mig, men han gik hen til båsene og begyndte bare at gå op og ned langs båsene. Det hele virkede som i slowmotion." Karen Bass, et andet øjenvidne, sagde: ”Han gik hen til hvert bord og begyndte bare at slå dem. Der var væltede borde og stole, der var en blødende mand på gulvet, der var blod på gulvet. Jeg faldt måske fem gange. Mine ben føltes som gelé. Jeg troede bare, han ville komme bag mig og skære mig op.” Efter angrebene flygtede Barry i sin bil, men blev jaget og trængt op i en krog af politiet. Med en kniv i den ene hånd og en machete i den anden steg Barry ud af sin bil og kastede sig frem mod betjentenes bil, hvorefter han blev skudt og dræbt.

Kenya: Under et angreb i de tidlige morgentimer på et overvejende kristent område, dræbte den Somalia-baserede islamiske jihad-gruppe, Al Shabaab, mindst fire kristne, hvoraf én blev halshugget. Ifølge en kristen, som blev skudt i hånden men overlevede, var der fem eller seks stærkt bevæbnede gerningsmænd, som talte somalisk og var iført militære uniformer. De skød og dræbte to kristne, hakkede og halshuggede en tredje, og dræbte endnu en ved at sætte hans hus i brand. "Jeg kunne ikke forstå dem, så de skød mig i hånden, men jeg formåede at flygte, mens en nabo, der var sammen med mig, blev halshugget af de andre angribere (...). Som jeg flygtede for mit liv, blødende, kunne jeg se to huse i brand. De, der blev angrebet, var kristne. Jeg er meget sikker på, at angriberne var ude efter kristne (...). Dette er tredje gang, at området er blevet angrebet, og vi har mistet flere kristne."

Egypten: En anden ung koptisk kristen værnepligtig har angiveligt begået selvmord i sin enhed i Menufia. Ifølge generalmajor Muhammad Masud skød den 20-årige, kendt alene som Michael, "en kugle fra sit skydevåben i sit bryst og døde øjeblikkeligt”. Han dræbte angiveligt sig selv "efter at have modtaget et telefonopkald fra sit hjem," sagde Masud. Advokat Hani Ramses bemærkede: "Det er nyt for os hele tiden at høre om koptiske rekrutter, der dræber sig selv i de militære kaserner og på politistationer. Det er især mærkeligt, at det sker nu og ikke tidligere, da Egypten ofte var i en tilstand af krig og under konstant trussel (...).Drab på koptiske værnepligtige i militæret er blevet et [nyt] fænomen." (Læs her adskilligt flere beretninger om koptiske kristne, der blev dræbt i deres militære enheder under "mystiske omstændigheder", såsom ved formodet selvmord). Advokaten spekulerede også på, om disse dødsfald kunne være udtryk for, at "ekstremistiske grupper" har infiltreret det egyptiske militær.


Muslimske angreb på kristen frihed: Nej til apostasi og blasfemi

Italien: En rapport fortalte, at mere end tusind muslimske konvertitter til kristendommen, der i øjeblikket bor i Italien, skjuler deres konverteringer af frygt for voldelige repressalier fra det muslimske samfund. En af dem - en 55-årig egyptisk kemiingeniør, der nu arbejder som tjener - sagde, at han havde været en glødende muslim, der blev konverteret til kristendommen og døbt i Italien efter hans mors død for tre år siden. Manden, der bad om at forblive anonym for at undgå gengældelse fra muslimer, udtalte, at det afgørende element i hans omvendelse var synet af kristne med "en humanitet mere fuldkommen end min egen". Han udtrykte åbent sin frustration over at skulle skjule sin nyfundne tro: "Jeg kan ikke åbent praktisere min kristne tro. Jeg er bange for, at en eller anden fanatisk muslim kan skade ikke alene mig, men især slægtninge, som blev i Egypten (...). Hvordan kan det være, at italienere, der konverterer til islam, kan gå på tv og tale om det, mens jeg må holde det skjult for at undgå repressalier?"

Uganda: En muslimsk imam kendt som "kristendommens malaria" blev arresteret i forbindelse med drabet på en 28-årig muslimsk konvertit til kristendommen. Liget af Laurence Maiso blev fundet den 27. januar i hans eget hus, med hovedet liggende i en blodpøl. Fire dage tidligere, havde imam Kamulali Hussein mødt ham og hans kone på en lokal vej. Ifølge Maisos kone, sagde imamen til ham: "Du har nægtet at slutte dig til os. Ved du, at Allah ikke ønsker, at vi skal have en kafir [vantro] nabo? Og du skal vide, at Allah er ved at sende Dødens Engel til dig i dit hus. Gør dig klar til at møde ham på ethvert tidspunkt.” Fire dage efter denne advarsel, forlod Maisos kone hjemmet og vendte tilbage for at finde sin mand liggende død på gulvet. En nabo sagde, at hun på morddagen så otte mænd – heriblandt imam Hussein – komme ud af Maisos hus. Ved flere tidligere lejligheder havde andre muslimer konfronteret Maiso og forlangt, at han afsværgede sin kristne tro. Drabet er det seneste i en række angreb på kristne. Den 23. december 2015 blev en præst hakket til døde, da han og andre menighedsmedlemmer modstod nogle muslimers forsøg på at overtage deres jord. Mindre end en uge forinden døde fem hemmelige kristne – heriblandt en gravid mor – i en overvejende muslimsk landsby af et pesticid, der var puttet i deres mad.

Pakistan: En handicappet kristen mand, dømt til døden for blasfemi, sagde, at han var tvunget til at indrømme anklagerne for at stoppe torturen på hans kone: "Der er ingen mand, der kan holde til at se sin kone blive tortureret af politiet, så for at redde min kone, tilstod jeg," sagde Shafqat Emmanuel i sin appel. Emmanuel og hans kone blev fundet skyldige i at fornærme den muslimske profet Muhammed i SMS-beskeder til en lokal imam i 2013 og dømt til døden. Dommen faldt til trods for, at de to fattige kristne er analfabeter, at vidner har aflagt modstridende vidnesbyrd imod dem, og bevis på, at de blasfemiske tekstbeskeder ikke kunne være sendt fra de kristnes telefon.

Kenya: En kristen af somalisk afstamning blev sidst meldt ude af stand til hverken at kunne se eller spise, efter at muslimske slægtninge slog ham bevidstløs, da han søndag den 7. februar var på vej til gudstjeneste udenfor Nairobi. Pårørende fortalte den 26-årige Hassan, at de lå på lur efter ham, fordi de havde fået at vide, at han og andre holdt kristne andagter midt på ugen i deres hjem. "De slog mig med en stump genstand, og jeg faldt omkuld blødende. Så trådte de på min mave, og mens jeg kæmpede, slog en anden mig i hovedet [med den stumpe genstand]. Derefter vidste jeg ikke, hvad der skete. Jeg vågnede bare op og fandt, at min mor skreg om hjælp.” En af angriberne havde sagt til Hassan: "Du har bedraget os ved at sige, at du havde holdt et 'familiemøde’ – vi har fundet ud af, at du har udført kristne aktiviteter, hvilket er imod vores familietradition som en muslimsk familie.” Hassan afslog at navngive de pårørende og sagde at han frygtede, de ville dræbe ham. Somaliere har generelt den opfattelse, at alle somaliere er muslimer af fødsel og at derfor enhver somalier, der optræder som kristen, kan anklages for apostasi, men Hassan blev opdraget som kristen fra barnsben.


Dhimmitude

USA: Lederen af Bruce Vento Elementary School i St. Paul, Minnesota, Scott Masini, forbød fejringen af Valentinsdag, et træk, der stemmer overens med islamisk lære. Da St. Valentinsdag har sin oprindelse i den kristne religion, er den forbudt i hele den muslimske verden. I et brev til forældrene sagde Masini, at "min personlige fornemmelse er, at vi nødt til at finde en måde at ære og engagere os i helligdage på, der er inklusive i forhold til vore elever”. Han fortsatte med at forklare, at helligdagen blev strøget, fordi den krænker nogle elevers religiøse overbevisning: "Jeg har truffet den svære beslutning, at indstille fejringen af de herskende helligdage indtil vi kan nå frem til en bedre forståelse af, hvordan den herskende opfattelse vil undertrykke andres opfattelse." Han tilføjede, at skolen heller ikke længere ville fejre Halloween, Thanksgiving eller jul, da fejring af disse helligdage "gør indgreb i andres uddannelsesmæssige muligheder og truer kulturen af tolerance og respekt for alle". Flere forældre var utilfredse med beslutningen. En forælder skrev på skolens Facebook-side: "Meget trist. Alt det sjove er væk." En anden skrev: "Træt af den politiske korrekthed. Fuldstændigt latterligt."

Tyskland: Overalt i asylcentrene ser man muslimske indvandrere rive bibler i stykker, overfalde kristne, misbruge kvinder og børn seksuelt og gennembanke homoseksuelle, skrev den tyske avis, Die Welt. Yazidi-piger, der tidligere blev brugt som sexslaver af Islamisk Stat, bliver bosat på hemmelige lokaliteter i Tyskland, for ikke at tiltrække uønsket opmærksomhed fra migranter med sympati for Islamisk Stat eller muslimer, der ser dem som intet andet end sexobjekter. Mere end tusind af disse kvinder bor i forskellige særlige krisecentre over hele Tyskland.

Malaysia: Katolske skoleelever bliver presset til at konvertere til islam, ifølge søster Rita Chew, leder af Pædagogisk Kommissionen for Ærkebispedømmet Kota Kinabalu. Hun mener, at dette nye pres til dels skyldes stadig mere aggressive muslimer i skoler drevet af Kirken: "Nogle mennesker synes stærkt interesseret i at fremme muslimske programmer i vore grundskoler." Lokale kilder siger, at islamisk missionsvirksomhed foregår i alle landets skoler - herunder katolske og kristne institutioner. Flere episoder viser også en udbredt fordom mod ikke-muslimske elever, bemærkede søsteren, som tilføjede: "Vores frygt kommer af det faktum, at konverteringer finder sted, men regeringen benægter det. Nogle kristne forældre har konstateret, at deres børn bliver lært islamiske bønner."

Egypten: For anden gang blev Mervat Seifein, en kristen skolelærer, afvist af studerende i hendes skole i Minya, Øvre Egypten, for blot at være kristen. Den 8. februar blev Seifein forfremmet til skoledirektør for Beni Mazar Pigeskole. Det var en rutinemæssig forfremmelse, hvor hun erstattede den tidligere skoledirektør, en muslim. Men eleverne – i selskab med nogle lærere – protesterede og lavede en sit-in i skolens gård hvor de krævede, at hun blev fjernet. "Vi ønsker ikke en kopter," råbte de. Politiet var ikke i stand til at opløse drengenes demonstration i skolens gård. Seifein sagde: "Pigerne, der demonstrerede imod mig, kender mig ikke, så hvorfor modstanden? Bare fordi jeg er koptisk [kristen]? Den eneste forklaring, jeg kan komme på, er, at der er oppisket en fanatisk stemning mod min forfremmelse, eventuelt af personer som er rent ekstremistiske eller som har en interesse i at holde mig væk fra denne post.” Dette er ikke den første hændelse af den art. Ifølge Ezzat Ibrahim, en Minya-aktivist, der krævede en hurtig officiel undersøgelse:

"Dette er åbenlys religiøs diskrimination. Det minder om hændelsen i den sydlige provins Qena, da islamisterne rejste sig mod udnævnelsen af en koptisk guvernør i ugerne efter det arabiske forår i 2011, og staten gav efter og trak udnævnelsen tilbage. Det er katastrofalt, at 50-100 teenagepiger og -drenge kan påtvinge staten deres vilje. Og det er lige så katastrofalt, at disse elever blev bevæget til at gøre det af en gruppe fanatiske islamister. Det imødekommende officielle svar på deres urimelige krav udgør en invitation til religiøs diskrimination. Viceministeren, der gav det, må afskediges."

I en anden sag iscenesatte mere end 150 koptiske kristne en sit-in-protest på provinsadministrationens kontor i Minya, for at udbrede kendskabet til de fortsatte bortførelser af kristne over hele landet. Protesten fremhævede særligt tilfældet med en 18-årig kristen pige, der var blevet kidnappet nogle dage forinden. "Bortførelser, der er målrettet kristne, er en svøbe for det koptiske samfund i mange områder af Egypten. Flere appeller er allerede blevet udsendt af kristne organisationer til egyptiske autoriteter, heriblandt præsident Abdel Fattah al-Sisi, så der træffes passende foranstaltninger til bekæmpelse af dette fænomen," tilføjede rapporten. Adskillige kidnapninger er endt med mord på gidslerne.

Pakistan: Tahira, 21, og Reema Bibi, 20, to kristne kvinder, blev bortført i december sidste år ikke langt fra deres hjem i Sargodha (Punjab), mens de sammen gik fra arbejde. To muslimske mænd greb tilsyneladende de to kvinder, voldtog dem og derefter med magt giftede sig med dem. Bagefter holdt de dem adskilt i deres hjem i Islamabad. Den 11. februar lykkedes det Tahira at flygte. Men hendes muslimske "ægtemand" indgav en klage til politiet, som straks anholdt seks medlemmer af hendes kristne familie. De pårørende blev løsladt takket være pres fra menneskerettighedsgrupper, men myndighederne har givet familien ordre til at returnere Tahira til hendes kidnapper-voldtægts-ægtemand. Ifølge menneskerettighedsaktivister er sager som disse almindelige oplevelser for kristne piger og deres familier i Pakistan. Selv hvis en sag kommer for retten, bliver ofrene altid truet og presset af deres "ægtemænd" til at erklære, at deres omvendelse var frivillig. Ofrene bliver ofte seksuelt misbrugt eller tvunget ud i prostitution; de kan blive misbrugt i hjemmet eller måske ende som ofre for menneskehandel. De, der forsøger at gøre oprør, får at vide, at de "nu er muslimer, og at straffen for frafald er døden", bemærkede rapporten.

I en anden sag nægtede en mand at afsværge Kristus, selvom han blev totureret af muslimske kolleger, der forsøgte at omvende ham til islam. Patras Hanif, en bygningsarbejder og far til fem, sagde, at han blev ramt på grund af hans kristne tro. Hans kolleger forsøgte at presse ham til at konvertere, og tilmed truede ham med falske blasfemianklager. "De kaldte mig meget ofte for ’kafir’, som betyder utro ["vantro"], og de truede mig med, at de ville gribe til falske beskyldninger for blasfemi, hvis jeg nægtede at konvertere til islam. En blasfemianklage i Pakistan er meget alvorlig og resulterer normalt i dødsstraf," bemærkede Hanif. Ifølge Hanifs advokat: "Dette er den lidelse, kristne i Pakistan går igennem. Islamiske ekstremistgrupper vil eliminere kristendommen og andre religioner."

Jordan: Skolernes officielle læseplaner sletter og fordrejer bevidst den kristne historie i regionen. Dette kom frem i Amman under en konference med titlen "Mod en Komplet Strategi til Bekæmpelse af Ekstremisme" [“Toward a Complete Strategy to Combat Extremism”], arrangeret af Jerusalem Center for Politiske Studier. Dr. Hena al-Kaldani, en kristen, sagde, at "der er en komplet udstregning af den arabiske kristne historie fra den præ-islamiske æra" og "mange historiske fejltagelser" i Jordan-skolernes læseplaner. Al-Kaldani hævdede, at "der er uberettigede historiske spring i vort jordanske pensum", hvilket betyder, at flere hundrede års kristen historie er forbigået eller undertrykt. Han sagde, at for eksempel "10. klasses lærebøger udelader enhver omtale af nogen som helst kristen eller kirkelig historie i regionen". Lærebøger ignorerer helt de betydningsfulde kristne historiske personligheder og giver ingen omtale af Jerusalems kristne lokaliteter, mens de har detaljerede beretninger om islamiske steder, tilføjede han. At de oprindelige indbyggere i Petra, nabatæerne, oprindeligt var hedninge, der siden konverterede til kristendommen, er også udeladt. Overalt hvor kristendommen nævnes, er der udeladelser og fejlbetegnelser i overflod. En arabisksproget lærebog bruger udtrykket: "Mennesket skal ikke leve af brød alene" uden at tilskrive det Kristus eller Bibelen. Kristendommen er primært nævnt som en vestlig (dvs. "fremmed") kilde til kolonisering, sagde al-Kaldani.
Om denne serie

Selv om ikke alle, og slet ikke de fleste, muslimer er involveret, er forfølgelsen af kristne i den islamiske verden på vej til at nå pandemiske proportioner. Derfor blev "Muslimsk forfølgelse af kristne" til for at opsamle nogle - på ingen måde alle - af de tilfælde af forfølgelse, der kommer op til overfladen hver måned. Den tjener to formål:

  1. At dokumentere det, som mainstream-medierne ikke fortæller om: Den vanemæssige, hvis ikke kroniske, muslimske forfølgelse af kristne.

  2. At vise, at denne forfølgelse ikke er "tilfældig", men systematisk og sammenhængende - at den er rodfæstet i et verdenssyn, der er inspireret af sharia.

Derfor - uanset hvad forfølgelsen handler om, kan den typisk indpasses et bestemt tema, herunder:
- had til kirker og andre kristne symboler;
- seksuelt misbrug af kristne kvinder;
- tvangskonvertering til islam;
- apostasi- og blasfemilove, der kriminaliserer og dødsdømmer dem, der "fornærmer" islam;
- tyveri og plyndring som erstatning for jizya (skat, der forventes betalt af ikke-muslimer);
- den almindelige forventning om, at kristne opfører sig som underkuede dhimmier eller andenklasses "tålte" borgere; og
- simpel vold og mord.
Undertiden er det en kombination.

Fordi disse beretninger om forfølgelse spænder over forskellige etniske grupper, sprog og lokaliteter - fra Marokko i vest til Indien i øst - må det være klart, at én ting alene binder dem sammen: Islam - hvad enten der er tale om streng håndhævelse af den islamiske sharialov eller den herrefolkskultur [supremacist culture], der er affødt af den.
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)


Alle rapporter:

December, 2020
November, 2020
Oktober, 2020
September, 2020
August, 2020
Juli, 2020
Juni, 2020
Maj, 2020
April, 2020
Marts, 2020
Februar, 2020
Januar, 2020
December, 2019
November, 2019
Oktober, 2019
September, 2019
August, 2019
Juli, 2019
Juni, 2019
Maj, 2019
April, 2019
Marts, 2019
Februar, 2019
Januar, 2019
December, 2018
November, 2018
Oktober, 2018
September, 2018
August, 2018
Juli, 2018
Juni, 2018
Maj, 2018
April, 2018
Marts, 2018
Februar, 2018
Januar, 2018
December, 2017
November, 2017
Oktober, 2017
September, 2017
August, 2017
Juli, 2017
Juni, 2017
Maj, 2017
April, 2017
Marts, 2017
Februar, 2017
Januar, 2017
December, 2016
November, 2016
Oktober, 2016
September, 2016
August, 2016
Juli, 2016
Juni, 2016
Maj, 2016
April, 2016
Marts, 2016
Februar, 2016
Januar, 2016
December, 2015
November, 2015
Oktober, 2015
September, 2015
August, 2015
Juli, 2015
Juni, 2015
Maj, 2015
April, 2015
Marts, 2015
Februar, 2015
Januar, 2015
December, 2014
November, 2014
Oktober, 2014
September, 2014
August, 2014
Juli, 2014
Juni, 2014
Maj, 2014
April, 2014
Marts, 2014
Februar, 2014
Januar, 2014
December, 2013
November, 2013
Oktober, 2013
September, 2013
August, 2013
Juli, 2013
Juni, 2013
Maj, 2013
April, 2013
Marts, 2013
Februar, 2013
Januar, 2013
December, 2012
November, 2012
Oktober, 2012
September, 2012
August, 2012
Juli, 2012
Juni, 2012
Maj, 2012
April, 2012
Marts, 2012
Februar, 2012
Januar, 2012
December, 2011
November, 2011
Oktober, 2011
September, 2011
August, 2011
Juli, 2011
Oversættelse: Bombadillo