Muslimsk forfølgelse af kristne: Oktober 2012
"Hvorfor disse handlinger? Hvorfor er vi ikke sikre?"
Af Raymond Ibrahim

Oversættelse af: Muslim Persecution of Christians: October, 2012
Kilde: Gatestone Institute, 7. december 2012
Udgivet på myIslam.dk : 17. december 2012

Trods løfter om at reformere skolebøgerne, fortsætter det saudiske uddannelsessystem med at indoktrinere børn med had og ophidselse, især mod kristne og jøder. Skolebøgerne lærer - blandt en lang liste af hadefulde passager, som alle stammer fra Koranen eller hadith - at "kristne er fjender af de troende" og at "aberne er sabbattens folk, jøderne; og svinene er de vantro af Jesu fællesskab, de kristne".

Disse rapporter om muslimers forfølgelse af kristne rundt om i verden i oktober måned, omfatter (men er ikke begrænset til) følgende opgørelse, der er anført efter form for forfølgelse og efter land - i alfabetisk rækkefølge, ikke i efter sværhedsgrad.


Angreb på kirker

Canada: Som det jævnligt sker i Egypten (se nedenfor), blev en Molotovcocktail slynget gennem vinduet af en nyåbnet koptisk kirke nær Toronto. I modsætning til i Egypten, kom brandfolk dog hurtigt til, og der skete kun ringe skade: "Politiet har ikke mistænkte eller noget motiv til hændelsen."

Egypten: En muslimsk hob, primært bestående af salafister, omringede St. Georg Kirke i Beni Suef-provinsen. Bevæbnet med stave, overfaldt de menighedens medlemmer, efterhånden som de forlod kirken efter søndagsmessen; fem blev indlagt med brækkede lemmer. Salafisternes klage er, at kristne fra nærliggende landsbyer, som ikke selv har kirker til at betjene dem, tager til St. George for at deltage i messen dér. Præsten kunne ikke forlade kirken i timer efter messen, selvom han kontaktede politiet; de kom først efter at en fremtrædende koptisk advokat klagede til Indenrigsministeriet over den manglende respons fra politiet. "Jeg ønsker, at hele verden skal vide," sagde han, "at en præst og hans menighed i øjeblikket holdes fanget i deres kirke, bange for salafi-muslimer omkring kirken." Ved en helt anden begivenhed brød en gruppe muslimer, ledet af Mostafa Kamel, anklager ved Alexandria Straffedomstol, ind i St. Maria Kirke i Rashid nær Alexandria og gik i gang med at ødelægge dens alter. Mostafa Kamels påstand var, at han havde købt kirken fra det 9. århundrede; faktisk var den tidligere blevet solgt til kopterne af grækerne, på grund af grækernes svindende antal i Egypten. To præster, Fr. Maximos og Fr. Luke, farede afsted til politistationen i et forsøg på at få politiet til at hjælpe. Kamel og hans to sønner kom også til politistationen, hvor de åbent truede med at dræbe de to præster og deres advokat. "Vi opholdt os på politistationen i over seks timer med politiet," sagde Fr. Maximos, "og tiggede anklager Kamel og hans to sønner om ikke at rive kirken ned." Fr. Lukas sagde, at anklageren indtil da havde tabt alle de sager, han havde anlagt mod kirken, "så da denne kurs mislykkedes, forsøgte han at tage sagen i egen hånd."

Indonesien: På en søndag satte "ukendte gerningsmænd" ild til Madele Pinsekirke i byen Poso ved at overhælde en indsamlingsbøsse med benzin og sætte ild til. Flammerne bredte sig efterhånden til præstens bolig. Kun indgriben fra brandvæsenet og frivillige forhindrede branden i at forårsage store skader på de to bygninger. Uger tidligere i den samme region, blev kristne hjem angrebet og bombet. Desuden blev to lovhåndhævere, som efterforskede et nyligt angreb på det kristne samfund, kidnappet; deres myrdede lig blev senere fundet smidt nær en "ekstremistisk muslimsk" gruppes træningsbase. Fordi Poso har en stor kristen tilstedeværelse, er muslimske angreb hyppige, herunder halshugningen i 2005 af tre kristne piger på vej til skole. I mellemtiden i Aceh, har indonesiske embedsmænd, ved hjælp af det berømte påskud om, at en tilladelse ikke var udstedt, lukket [yderligere] ni kristne huskirker og seks buddhistiske templer; de hævdede, at boliger ikke kan bruges "til religiøse ceremonier eller funktioner." Ifølge rapporten, "bød lokale muslimske ekstremister beslutningen velkommen. Yusuf Al-Qardhawy, leder af Aceh-grenen af Den Islamiske Forsvarsfront (FPI), opfordrede andre jurisdiktioner til at følge Banda Aceh og indføre islamisk lov og stoppe enhver ikke-muslimsk tilbedelsesaktivitet, der ikke er godkendt." Endvidere er Aceh-provinsen den eneste "som er underlagt sharia. Overholdelse af loven sikres af 'moralpolitiet', en specialstyrke, der straffer overtrædelser i påklædning og adfærd."

Iran: Sikkerhedsstyrker afviklede et netværk bestående af fire undergrundshuskirker og anholdt syv kristne på en søndag aften. Iranske propagandamedier beskrev kirkerne som et "netværk af kriminelle" tilknyttet "zionistisk propaganda." Søndagens anholdelser er de seneste i en bølge af tilbageholdelser i Shiraz. I de sidste par uger har agenter fra det iranske efterretningsministerium i byen anholdt omkring 30 kristne konvertitter og overført dem til fangelejre. Ifølge en anden rapport er "statslige sikkerhedsagenter blevet permanent stationeret ved to kirker i Esfahan, Iran, under den seneste indsats fra det islamiske regimes side for at skræmme folk væk fra kristendommen. Agenterne blander sig konstant i aktiviteterne i St. Lukas og St. Pauls og chikanerer de tilstedeværende. De dirigerer rundt med præsterne og forhindrer kirkens ældste i at tale med muslimske søgende. De forsøger også at skræmme besøgende væk ved at advare dem om alvorlige konsekvenser, hvis de fortsætter med at komme, samt skaber spændinger mellem medlemmerne ved at sprede falske rygter. Børn af kirkens medlemmer bliver også truet og ofte forbudt at deltage (...). Denne chikane-kampagne fra de islamiske myndigheders side er ikke begrænset til kirker i Esfahan. Tilsvarende taktikker er blevet anvendt ved den centrale kirke for den kirkelige retning, Guds Forsamlinger i Teheran."

Kasakhstan: To protestantiske kirker blev, ifølge medlemmerne, ransaget under dække af en straffesag, der blev startet for 15 måneder siden. Først ransagede maskeret politi Grace Church og beslaglagde computere, værdigenstande og religiøse bøger, som de hævdede var "ekstremistiske"; derefter forlangte politiet blodprøver af kirkens medlemmer for at se, om kirken brugte "hallucinogene" stoffer under altergangen. Ni dage senere blev New Life Church ransaget, også under påskud af den uafhængige straffesag: "Medlemmer af begge kirker frygter, at myndighederne vil bruge sagen til at forhindre dem i at opnå den obligatoriske genregistrering", som kritikere siger, bliver brugt som middel til lukke protestantiske kirker.

Kenya: En granat blev kastet ind i søndagsskole-bygningen tilhørende St. Polycarp Anglikanske Kirke; eksplosionen sprængte taget af og dræbte en dreng og sårede otte andre børn, der var til stede i søndagsskolen, hvoraf nogle måtte opereres. Angrebet kom kort efter, at et somalisk medlem af den islamiske terrororganisation Al Shabab, der tidligere havde angrebet fire andre kirker, blev idømt fængsel, efter at han havde tilstået planlægning af angreb på parlamentet. Ifølge moderen til et af børnene: "Vi er i Eastleigh [et område med en stor somalisk befolkning]. Mange kristne, heriblandt mig selv, tænkte, at noget kunne ske. Hver uge tænkte vi: 'Hvad hvis det bliver denne søndag?' Men vi gik alligevel i kirke." I tilknytning hertil sagde et parlamentsmedlem: "Livet af et uskyldigt barn er blevet taget og andre børn er blevet ubarmhjertigt såret og traumatiseret, mens de opholdt sig i, hvad der burde være, det sikreste af steder. Livets hellighed er blevet hjerteløst krænket på et helliggjort sted. Sådanne handlinger synes at være bestemt til at udløse borgerlig uro og intimidere den kristne kirke. På baggrund af sådan en skændselsgerning spørger vi med profeten Habakkuk: 'Hvor længe, Herre ...?' og lad os have tillid til, at Gud i sin barmhjertighed vil bringe retfærdighed og lindring, mens vi råber til ham."

Nigeria: Efter en fornyet bølge af angreb på kirker, fortsætter tusindvis af kristne med at flygte fra de nordlige områder af Nigeria, som er overvejende muslimske og hvor jihad-organisationen Boko Haram har magten. En islamisk selvmordsbomber kørte en SUV [stor personbil] ladet med sprængstoffer ind i St. Rita Katolske Kirke under søndagsmessen; han dræbte otte mennesker og sårede mere end 100. En "journalist så efter eksplosionen ligene af fire kirkegængere ligge på kirkens gulv omgivet af glasskår. Liget af selvmordsbomberen var blevet slynget over i nærliggende murbrokker." Kirkebygningen, helt sortsværtet, var ødelagt. Også Brødrenes Kirke [Church of Brethren] blev angrebet af islamiske bevæbnede mænd, der dræbte mindst to mennesker og satte kirken i brand. Mange kirker, der frygter yderligere angreb, er ved at lukke ned.

Pakistan: Den katolske St. Francis Kirke, den ældste i ærkebispedømmet Karachi, blev angrebet af en muslimsk hob på 600, der ødelagde ejendom, men ikke formåede at bryde gennem hoveddøren. Ifølge en præst: "Fr. Victor havde netop afsluttet fejringen af et bryllup, da han hørte støj og råben fra kirkens gård. Alle de troende, kvinder og børn, blev straks ført til sognegården. De radikale, der råbte imod de kristne, brød ind i bygningen og begyndte at ødelægge alt: Biler, cykler, vaser med blomster. De smadrede et ædikulum [lille rum, niche eller skab, o.a.] og tog statuen af Jomfru Maria. De forsøgte at tvinge døren til kirken op, kastede sten mod kirken og ødelagde vinduerne." Politiet ankom en time senere, hvilket gav terroristerne masser af tid til at skabe ravage. Ærkebiskoppen af Karachi begræd det skete og sagde, at "kirken San Francesco altid har tjent de fattige med en skole og en medicinsk klinik drevet af nonner. I næsten 80 år har den ydet en ydmyg tjeneste for menneskeheden uden nogen form for forskelsbehandling med hensyn til kaste, etnisk tilhørsforhold eller religion. Hvorfor disse handlinger? Hvorfor er vi ikke sikre?"

Syrien: To kirker blev angrebet. En bombe blev detoneret nær den historiske port Bab Touma ("Thomas' Port") i et område, som overvejende er befolket af landets kristne mindretal. Bomben eksploderede mens folk var på vej til deres kirker til søndagsgudstjeneste; op mod 10 mennesker blev dræbt. "Terrorister gør dette," sagde George, en kristen, der, ligesom mange beboere i Bab Touma, lever i frygt for oprørerne, som forsøger at få kontrol over hovedstaden. En anden bilbombe eksploderede foran den eneste syrisk-ortodokse kirke i byen Deir Ezzor, der i øjeblikket er under oppositionens kontrol. Fem mennesker i nærheden af kirken blev dræbt. I september blev den samme kirke skændet og ødelagt af væbnede bander.

Tanzania: Grupper af muslimer afbrændte adskillige kirkebygninger i forskellige dele af landet efter at et skænderi mellem to børn om de overnaturlige kræfter i Koranen angiveligt skulle have fået en kristen dreng til at tilsmudse islams hellige bog: To kirkebygninger blev sat i brand, mens taget af en anden blev ødelagt. På øen Zanzibar nedrev muslimske urostiftere også en bygning, der tilhører Guds Evangeliske Forsamlinger; og i Dar es Salaam blev yderligere tre kirkebygninger sat i brand og en anden ødelagt. "'Vi vil fortsætte med at angribe kirkerne, indtil de ikke mere findes i Tanzania', blev det gentaget i flere moskeer i Tanzania", sagde en kilde.


Voldtægt af og mord på kristne

Egypten: Ali Hussein, en muslimsk bandeleder - ledsaget af sine to tidligere indsatte brødre - brød en søndag formiddag ind i en kristen families hjem og krævede, at Hiyam Zaki, en mor til to, skulle "komme og bo hos ham". Tidligere havde Hussein krævet, at familien enten betalte ham en million egyptiske pund, eller overleverede den kristne kvinde til ham. Fordi familien havde afvist hans krav, åbnede banden ild i flæng og dræbte en af hendes slægtninge og hendes far. For at terrorisere indbyggerne i landsbyen, var den muslimske bande tidligere gået til stalden og havde slagtet alle dyrene. Hussein blev dræbt under regnen af kugler, selv om det ikke er klart, hvem der skød ham. En muslimsk hob omringede derefter hospitalet og krævende hævn for det "kristne drab på en muslimsk mand," mens de råbte, at gangsteren Hussein er "Profetens elskede". Ligeledes - selvom bortførelse og tvungen islamisering af kristne mindreårige piger er udbredt i Egypten, især efter Det Muslimske Broderskabs magtovertagelse, vakte tilfældet med den 14-årige Sarah, der blev kidnappet på vej til skole af sønnen af en salafi-leder, faktisk opsigt. Efter at have indgivet en rapport om savnede personer til politiet, modtog Sarahs far en anonym opringning, hvor han blev fortalt, at han aldrig ville se sin datter igen. Sikkerhedstjenesten menes at kende pigens opholdssted, men griber ikke ind. Efter at flere menneskerettighedsorganisationer har opfordret til pigens frigivelse, "udsendte Den Salafistiske Front den 28. oktober en erklæring, hvori den advarer menneskerettighedsorganisationer, især Det Nationale Råd for Kvinder, om ikke at forsøge at få Sarah tilbage til sin familie, fordi hun er konverteret til islam og har giftet sig med en muslimsk mand." Desuden overførte salafisterne islamisk skik på den kristne familie ved at sige, at Sarah, hvis hun vender tilbage til sin familie, vil blive "dræbt af sin far", hvortil hendes far svarede: "Jeg vil have mit barn tilbage i mine arme, også selv om hun er blevet muslim."

Nigeria: Op mod 30 kristne universitetsstuderende blev skudt eller fik halsen skåret over på et universitet i det muslimsk dominerede nord. I løbet af natten gik maskerede bevæbnede mænd fra dør til dør i beboelsesområdet til Det Føderale Polytekniske Universitet i byen Moby: "De bevæbnede mænd adskilte de kristne studerende fra de muslimske, tiltalte hvert offer ved navn, udspurgte dem og gik derefter videre til at skyde dem eller skære deres hals over." Blandt de citerede motiver er repressalier udløst af det forhold, at tidligere Boko Haram-muslimer, der har afvist terrorisme, er konverteret til kristendommen. Andre tidligere Boko Haram-medlemmer er ikke konverteret til kristendommen, men har set den "kristne religions godhed" og advarer nu de kristne, før der er et angreb.

Pakistan: En 14-årig kristen pige, Timar Shahzadi, blev kidnappet af muslimske mænd, da hun var på vej hjem fra skole. Ifølge præsten, der står tæt på familien, var pigen sammen med venner, da bortførerne kastede sig over hende og slæbte hende væk, og hendes familie frygter, at hun vil blive "tvangskonverteret til at blive muslim og derefter bortgiftet, hvis der ikke øjeblikkeligt gøres noget." Familien rapporterede hændelsen til den lokale politistation, men politiet har endnu ikke foretaget nogen undersøgelse. I en anden sag bestemte en domstol, at en kristen pige, kendt som Rebecca - der blev kidnappet, tvunget til at konvertere til islam og gift med sin bortfører - skulle returneres til hendes kidnapper-"mand", på trods af hendes fars bønner og pigens traumatiserede tilstedeværelse i retten. Og den 24-årige Shumaila Bibi, en anden kristen kvinde, blev "taget ved daggry, tvunget til at udholde seksuelt misbrug og at gifte sig med den unge muslimske mand, der bortførte hende med hjælp fra sin familie", og tvang kvinden til at konvertere til islam. Dage senere, lykkedes det Shumaila at flygte. Men med hjælp fra sin familie, fordømte hendes "mand" hendes flugt, og i lodret strid med kendsgerningerne meldte, at hendes familie havde "kidnappet" hende. Politiet accepterede hans version af sagen og indledte en undersøgelse under påstanden om, at pigen konverterede og giftede sig "af egen fri vilje." Shumailas fremtid hænger i en tynd tråd. At kidnappe piger og tvinge dem til at konvertere til islam og/eller blive sex-slaver, der sælges til velhavende muslimer, er en almindelig foreteelse i Pakistan. Læs her for at se en liste angående "Voldtægt af og mord på Pakistans kristne børn".

Sudan: Asia Omer, en kristen mor til syv, hvoraf den yngste er fire måneder gammel, blev dræbt under et luftangreb nær en kirke. Angrebet kom fra "sudanesiske regeringsstyrker, som led i en fortsat og ubarmhjertig kampagne af etnisk og religiøs udrensning i de overvejende kristne dele af Nuba-bjergene." En anden kristen mor til syv fik en kritisk skade, men modtog ikke lægehjælp. Andre kristne blev også såret under bombningen, herunder teenage-sønnen af en kirkeleder. "Præsident Omar al-Bashirs styrker har siden juni 2011 rettet angreb mod Nuba-bjergene i det sydlige Kordofan-område, som har en af de største kristne befolkninger i Sudan. Det islamiske regime forsøger at "rense" området for ikke-arabere og ikke-muslimer, mens Khartoum presser på med sine planer om en '100% islamisk' forfatning."

Syrien: En græsk-ortodoks præst, Fr. Fadi Jamil Haddad, blev kidnappet af bevæbnede grupper fra oppositionen. Nogle dage senere blev hans krop, som var "frygteligt tortureret og hans øjne stukket ud", fundet smidt nær det sted, han blev bortført. Tidligere havde kidnapperne forlangt en løsesum på 50 millioner syriske pund (ca. 500.000 €) af præstens familie og hans kirke - et beløb, umuligt at rejse. En kilde ved Fides fordømmer "den frygtelige praksis, at kidnappe og derefter dræbe uskyldige civile, der har stået på gennem flere måneder i denne beskidte krig." Desuden er den sidste tilbageværende kristne i centrum af Homs, en 84-årig græsk-ortodoks, blevet dræbt, og jesuitternes kloster blevet ramt igen. En højtstående russisk-ortodoks embedsmand udtrykte kirkens ængstelse og sagde: "Vi er dybt bekymrede over, hvad der foregår i Syrien, hvor radikale kræfter forsøger at få herredømmet med hjælp fra vestlige magter. Når de kommer til magten, bliver kristne samfund de første ofre."


Dhimmitude

[Almindelig mishandling og undertrykkelse af ikke-muslimer som "tålte" borgere]

Bosnien: Ifølge en ny rapport, forlader kristne i massevis dette land med muslimsk flertal "midt under voksende diskrimination og islamisering." I øjeblikket er der kun 440.000 katolikker tilbage i Balkan-nationen, hvilket er halvdelen af antallet før krigen. Som det er standard i muslimske lande, "blev der ikke givet byggetilladelser til kristne kirker, mens snesevis af moskeer blev bygget i den bosniske hovedstad Sarajevo. Kardinalen af Sarajevo, Vinko Puljic har allerede ventet i 13 år på tilladelse til at bygge bare en lille kirke." "Tiden er ved at løbe ud, da der er en bekymrende stigning i radikalisme," sagde kardinalen, der tilføjede, at befolkningen i Bosnien-Hercegovina blev "forfulgt i århundreder" efter at de europæiske magter "undlod at støtte dem i deres kamp mod Det Osmanniske Rige."

Egypten: På Al Hafiz TV forklarede en muslimsk gejstlig, hvordan det kan være, at der ikke kan undervises i kristendom i egyptiske klasseværelser: Fordi kristendommen blandt andet forbyder polygami og skilsmisse, og tillader kvinder lige arv med mænd - alt sammen noget, der modsiger den muslimske profets lære og praksis. Den gejstlige klagede over, at muslimske mænd, der forsøger at udøve deres islamiske rettigheder - inklusive polygami, dobbelt-arv og let skilsmisse (herunder via tekstbeskeder) - med basis i sådanne kristne lærer bliver gjort til "kriminelle, og at religionen [islam], der lærte dem disse ting, derfor skulle have lært dem forbrydelser." Og en helt anden sag: To kristne drenge på 10 og 9 år blev anholdt efter beskyldninger fra en lokal gejstlig om, at de havde besudlet et eksemplar af Koranen. Efter at drengene var blevet løsladt, gav de egyptiske medier, efter krav fra Det Muslimske Broderskab, præsident Morsi æren for deres løsladelse, selvom drengenes advokat insisterede på, at den islamistiske præsident intet havde med deres løsladelse at gøre.

Iran: Mange rapporter - flere end sædvanligt - dukker op om kristne mænd og kvinder, især evangeliske protestanter og muslimske frafaldne, der bliver "slæbt til fængsler". Ifølge et rådsmedlem i huskirke-bevægelsen, Kirken i Iran: "Vi har erfaret, at mindst 100, men måske så mange som 400 mennesker, er blevet tilbageholdt i de sidste 10 dage (...). [D]et er blevet klart, at protestantiske kristne nu opfattes som statens fjende nummer ét." Nogle af de anholdte er, efter at have afsonet tid og være blevet pint og plaget, blevet "tvunget til at sige, at de til gengæld for frihed ikke længere vil deltage i gudstjenester." Mindst fem apostater blev indespærret i celler sammen med farlige kriminelle, anklaget for at "skabe illegale grupper", "deltage i en hus-gudstjeneste", "propagandere mod det islamiske regime" og "bagvaske hellige islamiske personligheder gennem kristen evangelisering."

Maldiverne: Toldere ved Malé Ibrahim Nasir Internationale Lufthavn beslaglagde 11 bøger om kristendommen fra en bangladeshisk eksileret, der kom til Maldiverne via Sri Lanka. Ifølge Maldivernes Bestemmelser om Religiøs Enhed, er det "ulovligt i Maldiverne at udbrede nogen anden tro end islam eller at deltage i ethvert forsøg på at konvertere noget menneske til nogen anden religion end islam. Det er også ulovligt offentligt at fremvise noget som helst symbol eller slogan tilhørende nogen anden religion end islam, eller at vække interesse for sådanne ting." Overtrædelse af Loven om Religiøs Enhed straffes med to til fem års fængsel og bøder.

Pakistan: En 16-årig dreng, Ryan Stanten, blev arresteret på "anklager om blasfemi, terrorisme og IT-kriminalitet", fordi han videresendte SMS-beskeder til sine venner, hvilke blev opsnappet og anset for blasfemiske for muslimer. Følgelig angreb en "rasende muslimsk hob" drengens hjem, satte ild til møblementet og råbte "død over gudsbespotteren" og "dræb de kristne vantro." Andre kristne i regionen flygtede.

Saudi-Arabien: Trods løfter om at reformere skolebøgerne, fortsætter det saudiske uddannelsessystem med at indoktrinere børn med had og ophidselse, især mod kristne og jøder. Skolebøgerne lærer - blandt en lang liste af hadefulde passager, som alle stammer fra Koranen eller hadith [beretninger om Muhammeds ord og gerninger] - at "kristne er fjender af de troende" og at "aberne er sabbattens folk, jøderne; og svinene er de vantro af Jesu fællesskab, de kristne".

Schweiz: Muslimer i landet klager over en plakat-kampagne fra Swiss International Airline, som har et logo taget fra det schweiziske flag - et kors med ordene "korset er trumf." Ifølge rapporten, "har muslimer i Schweiz reageret negativt på reklamen, som de mener, fremmer kristendommen i forhold til andre religioner (...). Mange muslimer føler, at dette kristne (schweiziske) slogan er en provokation og et angreb mod islam." Flyselskabet fastholder, at dets annoncekampagne ikke bærer noget religiøst eller politisk budskab - at ordet "trumf" i virkeligheden er et ordspil for et schweizisk kortspil - og undskyldte, at det havde oprørt muslimerne.

Tyrkiet: En historiebog, der anvendes i 10. klasse, skildrer landets ældste og mest oprindelige indbyggere, de kristne assyrere, som forrædere. Selvom der blev gjort indsigelser tilbage i 2011, og det tyrkiske undervisningsministerium til sidst udsendte en erklæring, hvori det lovede at revidere teksterne i den næste trykning af bogen i 2012, blev bøgerne genoptrykt uden ændringer. "Faktisk er det negative og ærekrænkende billede af assyrerne blevet værre i den nye udgave. Bogen skildrer nu assyrere som ikke alene forrædere i fortiden, men siger, at assyrerne fortsætter deres forræderi mod Tyrkiet i dag."
Om denne serie

Fordi forfølgelsen af kristne i den islamiske verden er på vej til at nå epidemiske proportioner, er "Muslimsk forfølgelse af kristne" blev til for at samle nogle - på ingen måde alle - af de tilfælde af muslimsk forfølgelse af kristne, der kommer op til overfladen hver måned. Den tjener to formål:

  1. At dokumentere det, som mainstream-medierne ikke fortæller om: Den vanemæssige, hvis ikke kroniske, muslimske forfølgelse af kristne.

  2. At vise, at denne forfølgelse ikke er "tilfældig", men systematisk og sammenhængende - at den er rodfæstet i et verdenssyn, der er inspireret af sharia.

Derfor - uanset hvad forfølgelsen handler om, kan den typisk indpasses et bestemt tema, herunder:
- had til kirker og andre kristne symboler;
- seksuelt misbrug af kristne kvinder;
- tvangskonvertering til islam;
- apostasi- og blasfemilove, der kriminaliserer og dødsdømmer dem, der "fornærmer" islam;
- tyveri og plyndring som erstatning for jizya (skat, der forventes betalt af ikke-muslimer);
- den almindelige forventning om, at kristne opfører sig som underkuede dhimmier eller andenklasses "tålte" borgere; og
- simpel vold og mord.
Undertiden er det en kombination.

Fordi disse beretninger om forfølgelse spænder over forskellige etniske grupper, sprog og lokaliteter - fra Marokko i vest til Indien i øst, og over hele den vestlige verden hvor som helst, der er muslimer - bør det være klart, at én ting alene binder dem sammen: Islam - hvad enten der er tale om streng håndhævelse af den islamiske sharialov eller den herrefolkskultur [supremacist culture], der er affødt af den.
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)


Alle rapporter:

December, 2020
November, 2020
Oktober, 2020
September, 2020
August, 2020
Juli, 2020
Juni, 2020
Maj, 2020
April, 2020
Marts, 2020
Februar, 2020
Januar, 2020
December, 2019
November, 2019
Oktober, 2019
September, 2019
August, 2019
Juli, 2019
Juni, 2019
Maj, 2019
April, 2019
Marts, 2019
Februar, 2019
Januar, 2019
December, 2018
November, 2018
Oktober, 2018
September, 2018
August, 2018
Juli, 2018
Juni, 2018
Maj, 2018
April, 2018
Marts, 2018
Februar, 2018
Januar, 2018
December, 2017
November, 2017
Oktober, 2017
September, 2017
August, 2017
Juli, 2017
Juni, 2017
Maj, 2017
April, 2017
Marts, 2017
Februar, 2017
Januar, 2017
December, 2016
November, 2016
Oktober, 2016
September, 2016
August, 2016
Juli, 2016
Juni, 2016
Maj, 2016
April, 2016
Marts, 2016
Februar, 2016
Januar, 2016
December, 2015
November, 2015
Oktober, 2015
September, 2015
August, 2015
Juli, 2015
Juni, 2015
Maj, 2015
April, 2015
Marts, 2015
Februar, 2015
Januar, 2015
December, 2014
November, 2014
Oktober, 2014
September, 2014
August, 2014
Juli, 2014
Juni, 2014
Maj, 2014
April, 2014
Marts, 2014
Februar, 2014
Januar, 2014
December, 2013
November, 2013
Oktober, 2013
September, 2013
August, 2013
Juli, 2013
Juni, 2013
Maj, 2013
April, 2013
Marts, 2013
Februar, 2013
Januar, 2013
December, 2012
November, 2012
Oktober, 2012
September, 2012
August, 2012
Juli, 2012
Juni, 2012
Maj, 2012
April, 2012
Marts, 2012
Februar, 2012
Januar, 2012
December, 2011
November, 2011
Oktober, 2011
September, 2011
August, 2011
Juli, 2011
Oversættelse: Bombadillo