Muslimsk forfølgelse af kristne: September 2012
Af Raymond Ibrahim

Oversættelse af: Muslim Persecution of Christians: September, 2012
Kilde: Gatestone Institute, 31. oktober 2012
Udgivet på myIslam.dk : 4. november 2012

De svenske myndigheder forsøger i øjeblikket at finde den 28-årige saudiske kvinde, Maryan, som konverterede til kristendommen, i den hensigt at udlevere hende til Saudi-Arabien, så hun kan retsforfølges efter sharia-loven, hvilket kan medføre henrettelse.

Eftervirkningerne i form af kollektiv afstraffelse af Pakistans kristne - det uundgåelige biprodukt af den berygtede Rimsha Masih blasfemisag, om en muligvis mentalt handikappet 14-årig kristen pige, der falsk var anklaget for at vanhellige en Koran - blev mere dramatiske end blasfemisagen selv. Vidende om, hvad der var i vente for dem, holdt nogle kristne endda en symbolsk begravelsesprocession, hvor de frembar en kristen leder i en kiste og gravede en grav for den "afdøde".

Deres ængstelse viste sig at være velbegrundet - især efter at endnu et påskud for muslimske optøjer var dukket op: Muhammed-videoen på YouTube. Efter fredagsbønnen angreb, dræbte og røvede muslimer de kristne i deres midte, der tegner sig for ubetydelige 1,5% af Pakistans befolkning. St. Pauls Kirke i Mardan blev angrebet af hundredvis af muslimer, bevæbnet med køller og stave. Efter at have plyndret og vanhelliget kirken, satte de den i brand (se billede her). Dernæst stormede muslimerne en nærliggende skole, som blev drevet af kirken; den blev også plyndret og brændt af, såvel som et bibliotek, der indeholdt mere end 3.000 kristne bøger. Selv om biblioteket også indeholdt tusindvis af bøger om islam - hvilket gør den muslimske hobs handlinger blasfemiske efter pakistansk lov - "fortsatte angrebet i mere end tre timer, med minimal indsats fra myndighedernes side for at stoppe det."

Adskilt herfra åbnede revolvermænd på motorcykler, klædt i grønt (islams farve), ild mod St. Francis Xavier katolske katedral i Hyderabad, hvor de myrdede mindst 28 mennesker. Deres umiddelbare mål synes at have været en nonne, Moder Christina. Dage senere, truede ukendte mænd angiveligt arbejderne på St. Elizabeth Hospital i Hyderabad. "Vi vil lære de kristne en lektie", sagde de, og ødelagde hospitalets vinduer og døre. Naeem Samuel, biskoppen af Treenighedens Evangeliske Kirke, blev overfaldet, alvorligt slået og såret, da han forlod sin kirke.

I mellemtiden, langt fra at fordømme sådanne overgreb, gav præsident Obama og udenrigsminister Clinton dem en slags blåt stempel, ved falsk at give Muhammed-filmen skylden for volden - selv mens de udstillede deres dobbeltmoral ved at nægte at fordømme malerier, der er krænkende for kristne, som f.eks. "Piss Christ". New York Times udstillede også dens ensidighed ved at forsvare det anti-kristne "Piss Christ" som "kunst", mens den fordømte den anti-muslimske Muhammed-film som hadtale.

Resten af september måneds beretninger om forfølgelse af kristne over hele verden - kategoriseret efter tema - omfatter (men er ikke begrænset til) følgende opgørelser, der er anført i alfabetisk rækkefølge efter land, ikke alvor:


Angreb på kirker

Bahrain: Som landet, der længe betragtedes som det mest tolerante land på Den Arabiske Halvø, med en 30% ikke-muslimsk befolkning af udenlandske arbejdere, er Bahrain det seneste i rækken af muslimske lande, der er begyndt at vise intolerance mod kirker: Sunni-muslimske gejstlige satte sig stærkt imod den planlagte opførelse af en katolsk kirke "i en sjælden åben udfordring af landets sunni-muslimske konge. Mere end 70 gejstlige underskrev et andragende i sidste uge, der sagde, at det var forbudt at bygge kirker på Den Arabiske Halvø, islams fødested." En fremtrædende gejstlig, Sheik Adel Hassan al-Hamad, erklærede, at "enhver, der mener, at en kirke er et sandt tilbedelsessted, er et menneske, der har brudt med sin tro på Gud."

Egypten: Kasr El-Dobara, den største evangeliske kirke i Mellemøsten, som befinder sig i Egypten, blev belejret af "ukendte mennesker", der kastede med "sten og gasbomber." Den første gasbombe, der blev kastet mod kirken, blev af politiet beskrevet som en "fejl", men den blev snart fulgt af andre bombeangreb, hvilket fortsatte henover midnat indtil tidligt fredag. Kirkegængere låste sig inde i kirken og tog masker på for at undgå gasforgiftning. Nogle af dem, der var fanget indenfor, søgte hjælp ved at prøve at kontakte politikere, journalister og selv det "moderate" Muslimske Broderskab. Alt hvad Broderskabet gjorde, var at annoncere på TV, at angriberne ikke var medlemmer af Det Muslimske Broderskab. Efter at belejringsmændene var forsvundet og de indespærrede kristne endelig kom ud, kunne der ikke findes en eneste politibetjent eller sikkerhedsagent, der skulle have modvirket angrebene eller beskyttet kirken.

Indonesien: Den nu flerårige kampagne mod GKI Yasmin Kirke tog en ny drejning til det værre, da myndighederne befalede menigheden at flytte - et krav, der ophævede en tidligere aftale, som havde tilladt kirken at eksistere, forudsat at en moské blev bygget ved siden af, hvilket kirken havde accepteret. Desuden havde en højesteretsdom i 2010 befalet, at GKI Yasmin-bygningen skulle genåbnes; den var blevet lukket i 2008 af lokale muslimer, der, sammen med borgmesteren, den dag i dag stadig nægter at efterkomme højesteretsdommen. Som en kirkeleder sagde: "Retsstaten i Indonesien er kollapset." Siden den tvungne lukning, har menigheden holdt gudstjenester på gaden foran dens halvfærdige bygning eller i private hjem.

Libanon: To ukendte gerningsmænd åbnede ild mod Sankt Joseph Kirke i byen Bqosta nær Sidon; de beskadigede bygningens vinduer.

Nigeria: Et selvmordsbombeangreb på Sankt Johannes katolske kirke krævede tre liv, herunder livet af en kvinde og et barn; 44 andre blev alvorligt såret. En anden rapport beskriver den typiske eftervirkning af kirkeangreb i Nigeria: "En måned efter at bevæbnede mænd åbnede ild inde Deeper Life Bible Church [7. august] (...) har kirkens medlemmer endnu ikke genoptaget deres gudstjenester og andre aktiviteter. 'Vi er alle traumatiserede af dette angreb. [Der er] ingen familie i denne kirke, der ikke er påvirket af denne hændelse', sagde Stephen Imagejor, en assisterende præst hvis kone, Ruth, blev dræbt, og deres to døtre, Amen, 12 og Juliet, 9, ramt af kugler og indlagt. I alt døde 19. Kirkens medlemmer siger, at de blev angrebet udelukkende på grund af deres kristne tro. De kan have været et mål, siger de, fordi nogle af de døde var tidligere muslimer, der var konverteret til kristendommen. Og i kølvandet: 'Mange siger nu, at de ikke længere kan komme i kirken', sagde Imagejor. "Men vi vil med tiden prøve at se, hvordan vi kan få de af os, der har overlevet angrebet, til at vende tilbage til kirken til gudstjenester. Men jeg besøger dem for at tilskynde dem til at være standhaftige i troen på trods af forfølgelsen."

Spanien: I Catalonien blev en katolsk kirke angrebet af marokkanske muslimer, der sammen med to andre marokkanske muslimer var blevet anholdt og sigtet for flere overfald og røverier, herunder anvendelse af køller til at røve, terrorisere og prygle de lokale spaniere.


Apostasi, blasfemi, missionsvirksomhed

Egypten: Den amerikanske ambassade i Cairo udsendte en pressemeddelelse, som sagde, at den havde "troværdig information, der tyder på terrorist-interesse i at ramme amerikanske kvindelige missionærer i Egypten. Derfor bør amerikanske borgere udvise årvågenhed". Og videre: En egyptisk domstol idømte en kristen lærer seks års fængsel efter at have kendt ham skyldig i den blasfemiske handling at "fornærme profeten Muhammed" - og at bagvaske Egyptens præsident, Muhammad Morsi fra Det Muslimske Broderskab - på sin Facebook-side.

Maldiverne: Lufthavnstoldere beslaglagde 11 bøger om kristendommen fra en bangladeshisk eksileret, der kom til Maldiverne via Sri Lanka. Senere samme dag blev en maldivisk statsborger taget med flere kristne bøger, efter at han ankom til Maldiverne, også fra Sri Lanka. Parret blev overgivet til politiet. Ifølge Maldivernes Bestemmelser om Religiøs Enhed, er det "ulovligt i Maldiverne at udbrede nogen anden tro end islam eller at deltage i ethvert forsøg på at konvertere noget menneske til nogen anden religion end islam. Det er også ulovligt offentligt at fremvise noget som helst symbol eller slogan tilhørende nogen anden religion end islam, eller at vække interesse for sådanne ting. Det er også ulovligt i Maldiverne offentligt at bære eller fremvise bøger om andre religioner end islam, samt bøger og skrifter, der fremmer og udbreder andre religioner ..."

Saudi-Arabien: Jagten fortsætter på en 28-årig saudiarabisk kvinde, Maryan, der konverterede til kristendommen og flygtede ud af landet, hvor hun først fandt fristed i en libanesisk kirke og derefter flygtede til Sverige. Tidligere havde kvinden sagt, at selv om hun "var opdraget til at hade jødedom og kristendom, var hun kommet til at elske disse religioner, fordi hun havde fundet fred i kristendommen." To mænd, en kristen libaneser og en muslimsk saudiaraber, er anklaget for proselytvirksomhed og for at hjælpe hende til at flygte. Anklageren, Humood Al-Khaldi, sagde, at mens det i islam er klart, at straffen for apostasi er døden, "bør de roller, som de to mænd, saudiaraberen og libaneseren, har spillet i at gøre pigen kristen, tages i betragtning," hvilket betyder, at også de skal stilles for retten. Svenske myndigheder hjælper i øjeblikket med at finde hende i den hensigt at udlevere hende til Saudi-Arabien, så hun kan retsforfølges efter sharia-loven, hvilket kan medføre henrettelse.

Somalia: Muslimer skød tre konvertitter til kristendommen. Mændene var konverteret, mens de opholdt sig i Etiopien i 2005, men da muslimerne begyndte at lægge mærke til, at de ikke var seriøse omkring deltagelse i moské-bønnen, blev mændene angrebet af "militante", der kom farende ind i deres hjem og åbnede ild. Ligeledes - en anden familie, som havde antaget kristendommen, flygtede fra deres landsby efter at have modtaget dødstrusler. Endnu en anden konvertit, som flygtede til Kenya, sagde, at "præster og kristne er meget bange. Jeg kender mennesker, især konvertitter til kristendommen, som har måttet forlade deres hjem og deres familier på grund af pres fra disse terrorister". Islamisternes budskaber inkluderer udtalelser som: "Stop jeres skadelige ideologier og prædiken for muslimerne," og "Nogle somaliske muslimer er allerede påvirket af denne kristendommens kræft (...) de vil komme under mujahedeens (de hellige krigeres) sværd (...). Vi ved hvor I er (...). Vi beder Allah om at hjælpe os med at sætte hans vilje igennem (...). Vi opfordrer millioner af unge til at deltage i vores jihad mod islams fjende og at terrorisere dem på enhver måde, vi kan, for at få dem til at forstå, at de ikke er andet end usle vantro".

Usbekistan: En handicappet kristen kvinde, der går med krykker, og hendes mor blev brutalt slået med stokke under en voldelig politi-razzia mod deres hjem. Betjentene vendte op og ned på alt i hjemmet og beslaglagde bibler og anden religiøs litteratur. På politistationen forsøgte betjente at presse dem til at acceptere islam, idet de sagde, at den var bedre end kristendommen og at en gift mand kunne gifte sig med dem, fordi muslimske mænd har lov til at have fire koner. Da kvinderne nægtede at samtykke, slog betjentene dem igen. Retten beordrede destruktion af litteraturen.


Dhimmitude

[Almindelig mishandling og undertrykkelse af ikke-muslimer som "tålte" borgere]

Bangladesh: En ny rapport viser, at omkring 300 kristne børn for nylig blev bortført og tvangskonverteret til islam: Såkaldte formidlere besøger fattige samfund, hvor de overbeviser familier om at sende deres børn på et missionshjem og opkræver, hvad der svarer til mellem ca. 3000 og 7000 kr. for skole og bestyrelse. "Efter at have indkasseret pengene, sælger formidlerne børnene til islamiske skoler andre steder i landet, 'hvor imamer tvinger dem til at afsværge kristendommen'." Børnene bliver så instrueret i islam og slået; efter fuld indoktrinering bliver de spurgt, om de er "klar til at give deres liv for islam", formentlig ved at blive jihad-selvmordsbombere.

Iran: Pastor Behnam Irani, fængslet for "at holde huskirke-gudstjenester og at føre muslimer til Kristus", fortsætter med at have helbredsmæssige problemer uden at få hjælp: "For det første, bliver hans syn stadig mere sløret og han har ikke fået adgang til en læge for at få brilleglas med styrke. For det andet, har han et blødende mavesår i sine tarme. Dette har givet ham blodig afføring og opkast, hvilket på et tidspunkt medførte bevidstløshed. For det tredje har han, fra en ulykke for flere år siden, metal indopereret i sit knæ og dette skal, ifølge et familiemedlem, udskiftes fra tid til anden."

Syrien: Kristne på flugt til den libanesiske grænse er stadig mål for angreb, bliver kidnappet for løsepenge og i nogle tilfælde myrdet. En rapport sagde, at 280 blev holdt som gidsler af "bevæbnede bander", der udnytter krigens kaos. Nogle af disse kidnappede bliver senere fundet slagtet på vejene.

Turkmenistan: En ny rapport viser, hvordan "situationen [for kristne] er blevet markant værre siden juli, og vi ved ikke hvorfor." Blandt andre rapporter fortælles det, at kristne hjem er blevet ransaget og bibler konfiskeret; kristne er blevet truet for ikke at deltage i muslimske bønner; de har mistet deres jobs og forretninger; kristne børn bliver chikaneret og diskrimineret i skolerne. I ét tilfælde "stormede hemmelige politifolk en lejlighed, hvor fem ældre kristne kvinder var samlet til gudstjeneste, hvilket var deres regelmæssige praksis. De blev så skræmte af episoden, at de er holdt op med at mødes."

Usbekistan: En tidligere usbekisk muslim, der konverterede til kristendommen og med tiden blev en aktiv protestantisk huskirke-leder, blev efterfølgende forfulgt af staten og flygtede med sin familie til Kasakhstan. Usbekistan vil have ham tilbage til retsforfølgelse for at have praktiseret religion "udenfor statslig regulering." På grund af dens evangeliske karakter er protestantismen forbudt i Usbekistan. Hans sag ligger nu hos landets højeste domstol, som endnu ikke har fastsat en dato for retsmødet.


Pakistansk dhimmitude

Pakistan fortsætter med at demonstrere, at det er et af de absolut værste lande for kristne og andre ikke-muslimer; det kræver sin egen sektion for september:

En 16-årig kristen pige, Shumaila Masih, blev gruppevoldtaget i timevis af muslimer - og slutter sig derved til gruppen af utallige kristne piger og drenge, der er blevet voldtaget og myrdet i Pakistan. Tre muslimske mænd mødte hende på gaden og forsøgte at overtale hende til at gå med dem. Da hun nægtede, blev hun tvunget med og taget hjem til en af mændene, der "på skift voldtog hende i timevis. Overfaldet fandt sted klokken 11 om formiddagen, ved højlys dag, men ingen greb ind for at redde Shumaila, på trods af hendes desperate råb og tryglen om hjælp." Omkring klokken 5 om eftermiddagen begyndte hendes far og hans fætre at lede efter hende; da de kom til voldtægtshuset, hørte de hendes skrig og styrtede til: "Ved synet af mændene, flygtede de tre unge muslimer og efterlod Shumaila nøgen og i smerte på sengen."

Ifølge en ny rapport, blev så mange som 2.000 kvinder og piger fra forskellige religiøse mindretal, især kristendommen, tvangskonverteret til islam gennem voldtægt, tortur og bortførelse, og 161 mennesker blev tiltalt for blasfemi i 2011. "Det faktiske antal er større, da mange sager ikke bliver rapporteret (...). For eksempel er politifolk involveret i mere end 60 procent af tilfældene af seksuelt misbrug af gadebørn."

En anden rapport, der diskuterer muslimers mord på en ung kristen, bemærker, at "kristne bliver chikaneret af kriminelle bander og islamiske terrorgrupper bestående af etniske pashtunere: Bevæbnet til tænderne, trænger de militante ind på området for at indsamle jizya [afpresningspenge pålagt kristne og jøder i overensstemmelse med Koranen 9:29]. De militante angriber huse, stjæler og misbruger kvinder og børn for morskabs skyld. Den lokale befolkning er rædselsslagen."

En anden 16-årig kristen pige, Sumbal, en stuepige, der arbejder for muslimer, blev "groft plyglet" af familien med "rør og jernstænger (...) bagefter blev hun taget ud på toilettet og frygteligt tortureret dér." Da barnets forældre hørte, hvad der var sket, tog de hen for at hente deres datter, men fik af familien at vide, at de ikke vidste hvor hun var. Ifølge Wilson Chowdhry, formand for den Britisk-Pakistanske Kristne Forening: "Endnu en gang har vi vold mod en kristen teenage-stuepige. At familien nægter hendes mor adgang er meget foruroligende. Hvad dækker de over? Er kendsgerningen den, at pigen er blevet myrdet, som i en nylig sag, hvor en ledende advokat i samme by torturerede en ung kristen stuepige til døde? Er det et forsøg på at brygge en historie sammen om hendes tilstand, eller er hun blevet voldtaget og tvunget til at gifte sig og konvertere som så mange unge kristne piger er?"

Kort efter at en muslim åbnede en madrassa [islamisk skole] i nærheden af et telt, hvor kristne holdt deres gudstjeneste, begyndte muslimer at chikanere de kristne; de sprøjtede kugler ud over de kristnes hjem og sagde ting som: "Konvertér til islam eller forlad dette kvarter." Muslimerne forsøgte også at narre en præst til at indrømme, at han forsøgte at omvende muslimer; de samles foran kirken og chikanerer de kristne piger, når de forlader stedet efter gudstjenesten.
Om denne serie

Fordi forfølgelsen af kristne i den islamiske verden er på vej til at nå epidemiske proportioner, er "Muslimsk forfølgelse af kristne" blev til for at samle nogle - på ingen måde alle - af de tilfælde af muslimsk forfølgelse af kristne, der kommer op til overfladen hver måned. Den tjener to formål:

  1. At dokumentere det, som mainstream-medierne ikke fortæller om: Den vanemæssige, hvis ikke kroniske, muslimske forfølgelse af kristne.

  2. At vise, at denne forfølgelse ikke er "tilfældig", men systematisk og sammenhængende - at den er rodfæstet i et verdenssyn, der er inspireret af sharia.

Derfor - uanset hvad forfølgelsen handler om, kan den typisk indpasses et bestemt tema, herunder:
- had til kirker og andre kristne symboler;
- seksuelt misbrug af kristne kvinder;
- tvangskonvertering til islam;
- apostasi- og blasfemilove, der kriminaliserer og dødsdømmer dem, der "fornærmer" islam;
- tyveri og plyndring som erstatning for jizya (skat, der forventes betalt af ikke-muslimer);
- den almindelige forventning om, at kristne opfører sig som underkuede dhimmier eller andenklasses "tålte" borgere; og
- simpel vold og mord.
Undertiden er det en kombination.

Fordi disse beretninger om forfølgelse spænder over forskellige etniske grupper, sprog og lokaliteter - fra Marokko i vest til Indien i øst, og over hele den vestlige verden hvor som helst, der er muslimer - bør det være klart, at én ting alene binder dem sammen: Islam - hvad enten der er tale om streng håndhævelse af den islamiske sharialov eller den herrefolkskultur [supremacist culture], der er affødt af den.
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)


Alle rapporter:

December, 2020
November, 2020
Oktober, 2020
September, 2020
August, 2020
Juli, 2020
Juni, 2020
Maj, 2020
April, 2020
Marts, 2020
Februar, 2020
Januar, 2020
December, 2019
November, 2019
Oktober, 2019
September, 2019
August, 2019
Juli, 2019
Juni, 2019
Maj, 2019
April, 2019
Marts, 2019
Februar, 2019
Januar, 2019
December, 2018
November, 2018
Oktober, 2018
September, 2018
August, 2018
Juli, 2018
Juni, 2018
Maj, 2018
April, 2018
Marts, 2018
Februar, 2018
Januar, 2018
December, 2017
November, 2017
Oktober, 2017
September, 2017
August, 2017
Juli, 2017
Juni, 2017
Maj, 2017
April, 2017
Marts, 2017
Februar, 2017
Januar, 2017
December, 2016
November, 2016
Oktober, 2016
September, 2016
August, 2016
Juli, 2016
Juni, 2016
Maj, 2016
April, 2016
Marts, 2016
Februar, 2016
Januar, 2016
December, 2015
November, 2015
Oktober, 2015
September, 2015
August, 2015
Juli, 2015
Juni, 2015
Maj, 2015
April, 2015
Marts, 2015
Februar, 2015
Januar, 2015
December, 2014
November, 2014
Oktober, 2014
September, 2014
August, 2014
Juli, 2014
Juni, 2014
Maj, 2014
April, 2014
Marts, 2014
Februar, 2014
Januar, 2014
December, 2013
November, 2013
Oktober, 2013
September, 2013
August, 2013
Juli, 2013
Juni, 2013
Maj, 2013
April, 2013
Marts, 2013
Februar, 2013
Januar, 2013
December, 2012
November, 2012
Oktober, 2012
September, 2012
August, 2012
Juli, 2012
Juni, 2012
Maj, 2012
April, 2012
Marts, 2012
Februar, 2012
Januar, 2012
December, 2011
November, 2011
Oktober, 2011
September, 2011
August, 2011
Juli, 2011
Oversættelse: Bombadillo