Muslimsk forfølgelse af kristne: Oktober 2011
"Verden forbliver tavs; det er som om, vi var blevet opslugt af natten."
Af Raymond Ibrahim

Oversættelse af: Muslim Persecution of Christians: October, 2011
Kilde: Gatestone Institute, 17. november 2011
Udgivet på myIslam.dk : 13. august 2012

Egyptens Maspero-massakre, hvor militæret dræbte snesevis af kristne, der protesterede mod ødelæggelsen af deres kirker, dominerer overskrifterne for oktober måneds forfølgelser. Fakta og detaljer vedrørende militærets "forbrydelser mod menneskeheden" er dokumenteret i denne rapport, og omfatter videoer af pansrede køretøjer, der kører civile ned, et katalog over de løgne og bedrageriske taktikker, der er blevet anvendt af Egyptens herskere og statslige medier, samt andre forhold, der er overset af Vesten.

Flere afslørende beviser fortsætter med at dukke op: Ikke alene planlagde Egyptens militær at massakrere de kristne for at give dem en "lærestreg", så at de aldrig ville protestere igen, men "dødspatruljer" blev anbragt i bygninger aftenen før for at finskyde mod demonstranterne. I stedet for at retsforfølge de soldater, der forsætligt kørte demonstranter ned, har militæret arresteret tilfældige koptere simpelthen "for at være kristne". Endelig har undersøgelseskommissionen, nedsat af Egyptens Nationale Råd for Menneskerettigheder, netop afleveret sin rapport, der, som forventet, "hvidvasker" militærets rolle og "hævder, at ingen skarpe skud blev affyret af militæret mod demonstranterne, da hæren kun fyrede løse skud i luften for at sprede demonstranterne", en påstand, som øjenvidner lodret afviser.

I mellemtiden er de vestlige regeringer ikke alene apatiske, men det blev afsløret, at "Obamas muslimske toprådgiver blokerer for mellemøstlige kristnes adgang til Det Hvide Hus." Newt Gingrich hævdede, at Obamas "strategi i Mellemøsten er en så fuldstændig grotesk fiasko" og sammenlignede det "arabiske forår" med et "anti-kristent forår". Ann Widdecombe beskyldte den britiske regering for "dobbelte standarder i dens trusler om at skære i støtten til lande, som forfølger homoseksuelle, mens den vender det blinde øje til forfølgelsen af kristne." Selv kristne præster i Vesten, der tilsyneladende er mere optaget af at fremme den tværreligiøse dialog med muslimer, er tilbageholdende med at nævne forfølgelserne for deres menigheder.

Resten af oktober måneds samling af muslimske forfølgelser af kristne over hele verden - kategoriseret efter tema - omfatter (men er ikke begrænset til) følgende opgørelser, der er anført efter tema og i alfabetisk rækkefølge efter land, ikke nødvendigvis alvor:


Kirker

Afghanistan: Ti år efter at USA invaderede landet og fjernede Taliban - til en pris af mere end 1.700 amerikanske militære liv og 440 milliarder skatteyder-dollars - har udenrigsministeriet netop afsløret, at Afghanistans sidste kristne kirke er blevet ødelagt. Rapporten gør det yderligere klart, at den afghanske regering - indsat af USA - er delvist ansvarlig for sådanne anti-kristne følelser, for eksempel ved at opretholde apostasi-love, som gør det til en strafbar handling, der straffes med døden, for en muslim at konvertere til andre religioner.

Indonesien: Muslimer og myndighederne fordrev kristne fra deres kirke og lukkede den ned "angiveligt for at have 'missioneret' i et overvejende muslimsk område." Som i tidligere tilfælde, hvor kirker blev beslaglagt, "blev fundamentalisterne hjulpet og tilskyndet af den lokale administration." Og videre - den muslim, som stod bag et kirkeangreb i september, der efterlod tre døde, tilstod, at han arbejdede under sin jihad-leders ordrer " baseret på Koranen og sunna".

Kasakhstan: Denne nation med muslimsk flertal har vedtaget nye love, der yderligere begrænser religionsfriheden: "Alle registrerede kirker skal nu gen-registreres hos regeringen, og kun kirker, der lever op til nye kriterier, vil blive registreret." I overensstemmelse hermed har "politi og agenter fra det hemmelige politi, ifølge rapporter, angrebet en gudstjeneste i den officielt registrerede protestantiske kirke New Life, idet de sagde, at menigheden under den nye religionslov 'ikke kan mødes uden for sin legale adresse'. Under overfaldet blev en 17-årig kvinde slået bevidstløs af en politimand."

Sudan: Kort efter at præsident Bashir "bekræftede planer om at vedtage en helt igennem islamisk forfatning og styrke sharia-loven", gik "opmuntrede" muslimer, der "hævdede, at kristendommen ikke længere var en accepteret religion i landet", til angreb på kristne, der forsøgte at bygge en kirke. Ligeledes truede myndighederne med at nedrive tre kirkebygninger, "som en del af et længerevarende forsøg på at befri Sudan for kristendommen."


Kristne symboler

Egypten: En kristen studerende blev kvalt og pryglet til døde af sin muslimske lærer og sine medstuderende for at nægte at tildække sit kors. Da rektoren blev informeret om det igangværende angreb, ignorerede han det og "fortsatte med at nippe til sin te." Med ordene af en fremtrædende egyptisk kommentator: "En lærer tvang en studerende til at tage det krucifiks af, som han bar, og da den kristne studerende stod fast på sine rettigheder, begyndte læreren at skændes med ham og fik følgeskab af nogle af de studerende; han blev dyrisk overfaldet, indtil hans sidste åndedrag forlod ham."

Saudi-Arabien: En colombiansk fodboldspiller "blev anholdt af det saudiarabiske moralpoliti, efter at kunder i et indkøbscenter i Riyadh havde udtrykt harme over sportsmandens religiøse tatoveringer, som omfattede ansigtet af Jesus af Nazaret på hans arm (...). En tilsvarende begivenhed fandt sted i Saudi-Arabien sidste år, da en rumænsk spiller efter en scoring kyssede tatoveringen af et kors, han havde på armen, hvilket også skabte offentlig forargelse."

Maldiverne: Politiet anholdt en 30-årig lærer fra Indien for at være i besiddelse af en bibel og en rosenkrans; til sidst, efter et to-ugers forhør, blev han udvist. Ifølge forstanderen var han "en meget god lærer; vi har ikke tidligere haft nogen klager over ham." Sådanne tilfælde er ikke afvigende: "Sidste år reddede de maldiviske myndigheder en anden kristen lærer fra Indien, da de muslimske forældre til hendes elever truede med at kaste hende i havet for at 'forkynde kristendom' efter at hun havde tegnet et kompas i klassen, hvilket de hævdede var et kors."


Apostasi, blasfemi, missionsvirksomhed

Indien: En mufti stævnede en kristen præst til at give møde for hans domstol. Ifølge muftien, er præsten "involveret i at konvertere unge muslimske drenge og piger til kristendommen. Det kræver handling pr islamisk lov (...). Jeg vil træffe alle nødvendige foranstaltninger i udøvelsen af de beføjelser, der er tillagt mig af den islamiske sharia."

Iran: Militante, med formodede relationer til det iranske sikkerhedsapparat, truede med at dræbe næsten et dusin evangeliske kristne, som flygtede fra Iran; medmindre de "angrer og beder om tilgivelse" og vender tilbage til islam, skal de dø. Ligeledes udførte en "gruppe på fire officerer et kommando-lignende angreb på huset" tilhørende en muslimsk konvertit til kristendommen, arresterede ham, konfiskerede hans bibel og "overførte ham til et ukendt sted (...). Hans familie blev også truet til at forholde sig tavs og ikke at fortælle om denne hændelse til nogen." Desuden blev en kristen ved navn "Muhammad" arresteret og afhørt "under anklage for kristendom". Og Irans højesteret har beordret en genoptagelse af sagen mod præsten, der blev dømt til døden for at nægte at frasige sig sin kristne tro, til dels fordi "Iran føler presset" af det internationale samfunds voksende støtte til præsten.

Pakistan: En kvindelig fængselsbetjent, udpeget til at skabe sikkerhed for Asien Bibi, en kristen mor til fem, der er dømt til døden for "blasfemi", slog hende, "angiveligt på grund af den muslimske betjents anti-kristne fordomme, mens andre medarbejdere, ansat for at sørge for hendes sikkerhed, så til i tavshed." En ny rapport viser, hvordan nationens indførelse af blasfemi-love har givet stor vækst i forfølgelsen af kristne.


Dhimmitude

[Almindelig mishandling, fornedrelse og undertrykkelse af "anden-klasses" borgere]

Egypten: Militæret truede et koptisk kloster med en "ny massakre" i et forsøg på at få nedrevet klostrets hegn, "der skærmer det mod uautoriserede besøg og kriminelle". Militæret har "stormet flere klostre siden 25. januar-revolutionen, ødelagt hegn og skudt på munke og besøgende." Og videre - en kristen mand, der blev idømt tre års fængsel for at "fornærme militæret", er blevet beordret til et hospital for sindssyge, hvorfra patienter, ifølge nogle analytikere, kommer ud som "ødelagte mennesker".

Irak: En ny rapport med titlen: "Iraks kristne børns dobbeltliv" fortæller om deres lidelser - "Hvis børnene siger, at de tror på Jesus, står de over for prygl og hån fra deres lærere" - såvel som om deres forældres kamp. "I de første år af min tro," siger en far, "bragte jeg så mange mennesker til kirken, fordi jeg var motiveret, så begejstret. Nu opfordrer jeg ingen til at blive kristen, fordi det efter min erfaring er meget svært."

Frankrig: Stenkastende muslimer angreb kristne under en katolsk fejring, mens medierne stort set ignorerede det: "Det ser ud til, at medie-tavsheden om disse kendsgerninger, der forekommer oftere og oftere, tjener til at frikende, tilmed beskytte muslimerne i deres racistiske og anti-religiøse aktiviteter."

Pakistan: Ud over at en mand blev dræbt, blev "to dusin kristne, herunder børn, mænd og kvinder alvorligt såret", da "muslimske bander", hyret af en indflydelsesrig muslim, angreb dem "for at få fat i et stykke jord", som kirken havde købt for at bygge et børnehjem. Videre - muslimske jordejere angreb et kristent hjem, pryglede en syg far og bortførte to brødre, som de hævder, står i gæld; kidnapperne lagde ekstra 70.000 rupees oven i som løsepenge. "Mændenes mor prøvede at melde sagen til politiet, som afviste den, fordi en af de mistænkte er en politi-kollega," for ikke at sige: Også er muslim.

Tyrkiet: Undervisningsministeriet i Ankara udgav en skolebog for 10. klasse, som fordrejer de kristne assyreres rolle og "fordømmer dem som forrædere, der gjorde oprør mod Tyrkiet." Stadig i benægtelse af den historiske nedslagtning af kristne, "tøver dagens tyrkiske regering ikke med at fordreje de historiske begivenheder ved at gøre ofrene til gerningsmænd og gerningsmændene til ofre (...). Omkring halvdelen af den assyriske befolkning blev dræbt eller døde af sult eller sygdom under en række massakrer, orkestreret af den osmannisk tyrkiske regering under 1. Verdenskrig."

USA: En muslimsk konvertit til kristendommen blev voldeligt angrebet af muslimer på grund af et digt, "som udtrykker smerte over tabet af seks millioner jøder i hænderne på nazisterne." Angriberne skar Davidsstjernen på hans ryg med en kniv, "mens de under latter reciterede hans digt." I en helt anden hændelse, "overfusede" en muslimsk fysioterapeut en kristen patient og sagde, at hendes tro var "forkert" og havde "dræbt flere mennesker end nogen anden religion." Hun skrev senere: "Jeg fandt Mr. Ali ekstremt racistisk mod min kristne tro. Jeg har haft læger, sygeplejersker og ansatte tilhørende alle de forskellige religioner til at se efter mig, men det er første gang, jeg er blevet behandlet af et så fordomsfuldt menneske som Mr. Ali."


Pakistansk voldtægt

Som sædvanlig er det Pakistan - der, sammen med Egypten, er underligt fraværende som et "land af særlig bekymring" i udenrigsministeriets [USA’s] seneste rapport om religionsfrihed - som dominerer overskrifterne angående seksuelt misbrug af kristne kvinder:

  • Efter at være blevet kidnappet sidste juleaften, "[blev] en 12-årig kristen pige gruppevoldtaget gennem otte måneder, tvangskonverteret og derefter 'gift' med hende muslimske voldtægtsmand". Nu hvor hun er undsluppet, i stedet for at se retfærdigheden ske fyldest, "er den kristne familie gået i skjul for voldtægtsmændene og politiet."

  • "En kristen mor til fire blev slagtet af en muslimsk kollega i Pakistan, efter at hun havde gjort modstand mod hans forsøg på at voldtage hende. Det skete på den fabrik, hvor de arbejdede."

  • En ny rapport fortæller: "Tvangskonverteringen til islam af kvinder fra religiøse minoritetsgrupper gennem voldtægt og bortførelse har nået et alarmerende niveau (...). Det ser i dag ud til, at ingen - fra domstolene til politiet og til selv regeringen - har modet til at gå imod truslerne fra muslimske fundamentalistiske grupper. Situationen er værst med politiet, der altid stiller sig på de islamiske gruppers side og behandler minoritetsgrupper som laverestående livsformer."


Drab

Irak: "To kristne blev myrdet i det nordlige Irak i denne uge; deres død kommer samtidig med, at tre kidnappede kristne blev løsladt efter betaling af en meget stor løsesum." En kilde i Irak klager: "Angrebene på kristne fortsætter og verden forbliver fuldstændig tavs; det er som om, vi var blevet opslugt af natten."

Nigeria: Måneder efter at muslimer fra Boko Haram myrdede en præst, er en anden præst blevet ramt og myrdet. Jihadisterne har "taget ansvaret for adskillige kirkebombninger og andre angreb"; mange kristne er flygtet fra regionen og nogle kirker er lukket ned, fordi mange fra deres menigheder er blevet dræbt. Ligeledes har tre muslimske soldater, i forbindelse med neddæmpning af uroligheder, "skudt og dræbt en kristen mor til fem" samt en kristen dreng, "uden nogen grund".

Somalia: Uger efter at en konvertit til kristendommen blev halshugget, har al-Shabaab, "som har svoret at skaffe Somalia af med kristendommen," halshugget en anden 17-årige kristen i hans hjem: "Det er normalt for al-Shabaab at halshugge dem, de mistænker for at have antaget den kristne tro, eller for at sympatisere med vestlige idealer."
Om denne serie

Fordi forfølgelsen af kristne i den islamiske verden er på vej til at nå epidemiske proportioner, er "Muslimsk forfølgelse af kristne" blev til for at samle nogle - på ingen måde alle - af de tilfælde af muslimsk forfølgelse af kristne, der kommer op til overfladen hver måned. Den tjener to formål:

  1. At dokumentere det, som mainstream-medierne ikke fortæller om: Den vanemæssige, hvis ikke kroniske, muslimske forfølgelse af kristne.

  2. At vise, at denne forfølgelse ikke er "tilfældig", men systematisk og sammenhængende - at den er rodfæstet i et verdenssyn, der er inspireret af sharia.

Derfor - uanset hvad forfølgelsen handler om, kan den typisk indpasses et bestemt tema, herunder:
- had til kirker og andre kristne symboler;
- seksuelt misbrug af kristne kvinder;
- tvangskonvertering til islam;
- apostasi- og blasfemilove, der kriminaliserer og dødsdømmer dem, der "fornærmer" islam;
- tyveri og plyndring som erstatning for jizya (skat, der forventes betalt af ikke-muslimer);
- den almindelige forventning om, at kristne opfører sig som underkuede dhimmier eller andenklasses "tålte" borgere; og
- simpel vold og mord.
Undertiden er det en kombination.

Fordi disse beretninger om forfølgelse spænder over forskellige etniske grupper, sprog og lokaliteter - fra Marokko i vest til Indien i øst, og over hele den vestlige verden hvor som helst, der er muslimer - bør det være klart, at én ting alene binder dem sammen: Islam - hvad enten der er tale om streng håndhævelse af den islamiske sharialov eller den herrefolkskultur [supremacist culture], der er affødt af den.
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)


Alle rapporter:

December, 2020
November, 2020
Oktober, 2020
September, 2020
August, 2020
Juli, 2020
Juni, 2020
Maj, 2020
April, 2020
Marts, 2020
Februar, 2020
Januar, 2020
December, 2019
November, 2019
Oktober, 2019
September, 2019
August, 2019
Juli, 2019
Juni, 2019
Maj, 2019
April, 2019
Marts, 2019
Februar, 2019
Januar, 2019
December, 2018
November, 2018
Oktober, 2018
September, 2018
August, 2018
Juli, 2018
Juni, 2018
Maj, 2018
April, 2018
Marts, 2018
Februar, 2018
Januar, 2018
December, 2017
November, 2017
Oktober, 2017
September, 2017
August, 2017
Juli, 2017
Juni, 2017
Maj, 2017
April, 2017
Marts, 2017
Februar, 2017
Januar, 2017
December, 2016
November, 2016
Oktober, 2016
September, 2016
August, 2016
Juli, 2016
Juni, 2016
Maj, 2016
April, 2016
Marts, 2016
Februar, 2016
Januar, 2016
December, 2015
November, 2015
Oktober, 2015
September, 2015
August, 2015
Juli, 2015
Juni, 2015
Maj, 2015
April, 2015
Marts, 2015
Februar, 2015
Januar, 2015
December, 2014
November, 2014
Oktober, 2014
September, 2014
August, 2014
Juli, 2014
Juni, 2014
Maj, 2014
April, 2014
Marts, 2014
Februar, 2014
Januar, 2014
December, 2013
November, 2013
Oktober, 2013
September, 2013
August, 2013
Juli, 2013
Juni, 2013
Maj, 2013
April, 2013
Marts, 2013
Februar, 2013
Januar, 2013
December, 2012
November, 2012
Oktober, 2012
September, 2012
August, 2012
Juli, 2012
Juni, 2012
Maj, 2012
April, 2012
Marts, 2012
Februar, 2012
Januar, 2012
December, 2011
November, 2011
Oktober, 2011
September, 2011
August, 2011
Juli, 2011
Oversættelse: Bombadillo