Muslim dræber kristen for at sælge alkohol i Egypten (video)
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Muslim Slaughters Christian for Selling Alcohol in Egypt
Kilde: RaymondIbrahim.com, 4. januar 2017
Udgivet på myIslam.dk: 6. januar 2017

Først udgivet på Coptic Solidarity

En muslimsk mand sneg sig op bag en kristen mand og skar hans hals over, så han døde. Dette skete om aftenen den 3. januar 2017 i Alexandria, Egypten (se video nedenfor).

Adel Suleiman, 48 - den muslimske mand, der begik mordet - gjorde det, fordi hans kristne offer - den 45-årige Joseph Lami - solgte alkohol fra sin butik, hvilket morderen anså for at være "i strid med sharia [islamisk lov] og religionen [islam]", ifølge en arabisksproget undersøgelsesrapport.

En videoovervågning har indfanget mordet. Den koptiske butiksejer ses siddende i en stol lige udenfor sin butik. Så kommer en skægget mand gående afslappet i baggrunden. Han standser bag den siddende kristne, trækker hans hoved tilbage og skærer kraftfuldt og bevidst halsen over på ham. Kopteren springer instinktivt op og væk fra sin morder, selvom han [efter videoen] hurtigt bukker under og dør af sine sår ved at forbløde.

Ifølge en foreløbig undersøgelse udført af Afdelingen for National Sikkerhed af Egypten: "Den anklagede var ikke foranlediget af politiske eller kriminelle motiver, men var begyndt at tænke takfiri ["radikalt"] for fire år siden."

Hvad der er klart, er, at morderen er salafist, dvs. en af de muslimer, som nøje følger den livsførelse og lære, der blev angivet af den muslimske profet Muhammed og hans oprindelige følgesvende. Både hans udseende (det traditionelle salafi-skæg med klippet overskæg) og hans handling (at "forsvare" islam mod den "korrumperende" indflydelse fra "vantro") vidner om dette faktum.


Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)
Oversættelse: Bombadillo