Islams talregel forklarer London-halshugningen
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Islam’s ‘Rule of Numbers’ Explains London Beheading
Kilde: RaymondIbrahim.com, 28. maj 2013
Udgivet på myIslam.dk : 29. maj 2013

I London i sidste uge halshuggede to muslimske mænd en britisk soldat med en flækkekniv under det ældgamle jihad-krigsråb: "Allahu Akbar" - i et travlt gadekryds og ved højlys dag. De pralede foran forbipasserende og bad om at blive videofilmet.


Stadig med blod på hænderne, og hans halshuggede offer stadig liggende på gaden, formåede jihadisten alligevel at sætte sig i "forurettelsestilstand" foran kameraet

Så surrealistisk denne begivenhed end kan synes, er islamiske halshugninger ikke ualmindelige i Vesten, herunder USA. I 2011 halshuggede en pakistansk-amerikaner sin kone. Han var kendt som en medudvikler af "Bridges TV" - en station, "designet til at imødegå negative stereotyper af muslimer". I Tyskland i 2012 halshuggede en anden muslimsk mand sin kone foran deres seks børn - igen, mens han skreg "Allahu Akbar".

I den islamiske verden er halshugning af ikke-muslimske "vantro" særlig udbredt: I Yemen blev en "troldkvinde" halshugget af "Tilhængere af Sharia"; i Indonesien blev tre kristne piger halshugget på vej til skole; i Syrien sidste jul, halshuggede USA-støttede oprørere en kristen mand og fodrede hundene med hans krop; i Afrika - Somalia, Tanzania, Mali - bliver kristne jævnligt halshugget. (For et omfattende billede af kristen lidelse under islam, se min nye bog Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians.)

Senest dukkede en foruroligende video op fra det "befriede" Libyen, der viser en machete-svingende maskeret mand, der gentagne gange hugger til halsen af en fange, indtil hovedet falder af - igen til råbene "Allahu Akbar!"

Men den vigtigste lektie af London-halshugningen har at gøre med dens frækhed - udført ved højlys dag og med angriberne pralende foran kameraerne, som det ofte sker i den islamiske verden.

Det afspejler, hvad jeg kalder "islams talregel", en regel, der udtrykker sig med bemærkelsesværdig konsistens: Jo mere muslimerne vokser i antal, jo mere vil de islamiske fænomener, der er væsentlige for den muslimske verden - i dette tilfælde skamløs vold mod "vantro" - komme frem.

I USA, hvor muslimerne udgør mindre end 1% af befolkningen, er angreb i stil med London-halshugningen ualmindelige. Islamisk selvsikkerhed er begrænset til politisk aktivisme, dedikeret til at portrættere islam som en "fredens religion", og sporadiske, men hemmelige, terrorhandlinger.

I Europa, hvor muslimer udgør en meget større minoritet, er åben vold almindelig. Men fordi de stadig er en sårbar minoritet, sættes islamisk vold altid i forbindelse med "forurettelser", et ord, der pacificerer vesterlændinge.

Med en muslimsk befolkning på ca. 10% i ryggen handlede Londons slagtere frækt, ja, men de påberåbte sig stadig klager. Stående med blodige hænder, erklærede morderen: "Vi sværger ved den almægtige Allah, at vi aldrig vil holde op med at bekæmpe jer, før I lader os være i fred (...). Den eneste grund til, at vi har gjort dette, er, at muslimer dør hver dag i hænderne på britiske soldater."

Dage senere i Stockholm, som også har et stort muslimsk mindretal, ødelagde maskerede uromagere 100 biler og ejendom. Forurettelsen bag dette særlige udbrud var, at politiet tidligere havde skudt en (anden) machete-svingende "indvandrer" i selvforsvar.

Klagerne forsvinder når muslimer kommer til at udgøre mindst 35-40% af befolkningen i et land og føler sig i stand til at føre en fuldtonet jihad som i Nigeria, hvor den nordlige del af landet med muslimsk flertal har terroriseret de kristne - bombet hundredvis af kirker og halshugget hundredvis af vantro.

Sudan var et tidligere paradigme, hvor regeringen i Khartoum slagtede millioner for at rense Sudan for kristne og polyteister. Libanon med dets historisk kristne flertal blev kastet ud i en dødelig borgerkrig, da den muslimske befolkning havde vokset sig stor nok.

Når muslimer kommer til at udgøre flertallet, aftager volden ironisk nok, men det er fordi, der er færre vantro at forfølge. Og de tilbageværende vantro lever paranoide liv på lavt blus - som dhimmier - altid omhyggelige med at "kende deres plads".

Med et muslimsk flertal på 85% er Egypten i stigende grad repræsentativ for dette mønster. Kristne koptere er under angreb, men ikke i en total jihad. Under Det Muslimske Broderskab er deres undertrykkelse snarere ved at blive institutionaliseret, bl.a. gennem nye "blasfemi"-love, som har set mange kristne blive angrebet og fængslet.

Angrebene på vantro holder til sidst op efterhånden som muslimerne når op på 100% af befolkningen, som i Saudi-Arabien, hvor alle dets borgere er muslimer og kirker og andre ikke-islamiske udtryk er helt forbudt.

Sådan er islams talregel.

I takt med at de muslimske befolkninger fortsætter med at vokse i de vestlige lande, så regn med stadig flere og frækkere angreb på vantro - halshugninger og den slags.

Senest i Frankrig, der rummer Europas største muslimske befolkning, blev en anden europæisk soldat stukket i halsen af en from muslim.

Spørgsmålet er, hvor længe endnu de venstredrejede medier og politikere vil nægte at se virkeligheden i øjnene og fortsætte med at udbrede falske påstande om "forurettelser", hvilke - når muslimerne er mange nok, som projekteret for Europa - vil blive kasseret til fordel for fuldtonet jihad?
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)
Oversættelse: Bombadillo