Fader Zakaria Botros om "Profetens perverse seksuelle vaner", del 1
del 2, del 3, del 4, del 5
Af Raymond Ibrahim
Oversættelse af: Father Zakaria Botros on "The perverse sexual habits of the Prophet" Part I
Kilde: Jihad Watch, 12. januar 2009
Udgivet på myIslam.dk : 29. juli 2013

Fader Zakaria Botros

Life TV's fader Zakaria Botros havde for nylig et show, der var dedikeret til at diskutere spørgsmålet om moralitet, og hvordan dette er - eller burde være - et af kendetegnene ved "profetskab". I starten stillede han showets centrale spørgsmål: "Var profeten Muhammed et moralsk menneske - det mest retskafne menneske, værdigt til at blive efterlignet af verden?"

Han åbnede showet med et Ibn Taymiyya-citat, der udlagde tegnene på profetskab. Taymiyya hævdede, at der er mange falske profeter, såsom Musailima "Løgneren", en af Muhammeds samtidige. Taymiyya konkluderede, at mange af disse såkaldte profeter i virkeligheden var "besatte", og at den eneste metode til at fastslå ægtheden af en hvilken som helst profet er at undersøge hans biografi (sira) og gerninger, og se, om han kan findes værdig til titlen.

Da denne var den første af flere udsendelser, der var afsat til at undersøge begreberne moralitet og profetskab (ud fra forestillingen om, at førstnævnte styrker sidstnævnte), var temaet for denne særlige udsendelse "renhed" (tahara): "Var Muhammed en ’ren’ mand?" - i denne sammenhæng et spørgsmål, der vedrørte hans seksuelle vaner.

Efter alt det indledende, kiggede Botros ind i kameraet og gav en streng advarsel: "Denne episode er kun for voksne! Jeg kommer til at diskutere mange ting, der får mig til at rødme af skam, så venligst: Få kvinder og børn til at forlade lokalet."

Dernæst bad han de muslimske seere om at huske at spørge sig selv: "Er dette profeten, jeg følger?", når han ville gå i gang med at skildre nogle af Muhammeds seksuelle vaner.

Først læste Botros vers fra Koranen, der utvetydigt fastslår, at Muhammed er mønstret på al dyd og moralitet, som for eksempel (68:4): "... og du [Muhammed] er af vældig natur." [Ellen Wulffs oversættelse. Shakirs engelske oversættelse lyder: "And most surely you [Muhammad] conform (yourself) to sublime morality", hvilket på dansk kan blive til: "... og du [Muhammed] er i sandhed i overensstemmelse med ophøjet moral."] Han citerede yderligere ulema, såsom Ibn Kathir, som alle insisterer på, at Muhammed var den "ædleste af hele menneskeheden og den største af profeterne".

Botros og hans ex-muslimske medvært - præsten havde insisteret på, at denne skulle være en mand til dette særlige show, for at han ikke skulle blive for flov til at kunne skildre Muhammeds seksuelle vaner - diskuterede Koranen 4:3, som "begrænser" antallet af en muslims hustruer til fire, plus "hvad din højre hånd besidder", det vil sige slavinder.

Dette var åbenbart ikke godt nok for Muhammed, hævdede Botros; et helt vers måtte "åbenbares", der retfærdiggjorde flere kvinder for ham (Koranen 33:50). Faktisk har Fader Botros omhyggeligt udarbejdet en liste over alle de kvinder - 66 er kendt - der havde seksuelt samkvem med Muhammed.

Botros sagde, at dette kun var normalt: Ifølge Sirat Al-Halabi, kunne Muhammed have en kvinde uanset hvad, selv mod hendes vilje; og hvis Muhammed ønskede en gift kvinde, måtte hendes mand skille sig fra hende. Ifølge Ibn Saad, som skrev en anden autoritativ biografi om Muhammed: "Profeten døde ikke før alle kvinder var ham tilladt." (se Kitab Al Tabaqat Al Kubra, v. 8, 194)

Medværten indskød temmelig brat: "Hvad med alle rygterne om, at Muhammed viste homoseksuelle tilbøjeligheder?"

Botros lagde sit ansigt i hænderne og mumlede: "Så du insisterer stadig på, at vi diskuterer det?" Medværten var ubøjelig og sagde, at det var til muslimers eget bedste at vide alt.

Så erklærede Botros, efter at han overvældende havde undskyldt for sine muslimske seere og sagt hvor pinligt det var for ham: "Se! Vi er blot læserne her, som bringer frem, hvad vi har læst i islams egne bøger! Hvis muslimerne ikke kan lide det, bør de gå hen og brænde disse bøger."

Den første anekdote, som præsten tog op, kredsede om en hadith, der, skønt nogle ulema kalder den "svag", ifølge Botros ikke desto mindre findes i 44 islamiske bøger - herunder nogle højt respekterede samlinger, såsom Sunan Bayhaqi og Al Halabi.

Ifølge denne hadith sagde en mand ved navn Zahir - der plejede at erklære, at "profeten elsker mig" - at Muhammed en dag overraskede ham bagfra, og gav ham et kæmpeknus. Zahir råbte forskrækket: "Slip mig!" Efter at have drejet hovedet og opdaget, at det var Muhammed, holdt han op med at stritte imod og gik over til at "skubbe ryggen ind mod profetens bryst - bønner og velsignelser være med ham."

I en anden besynderlig hadith - som er indeholdt i Sunan Bayhaqi og kan spores til Sunan Abu Dawud (en af de seks kanoniske hadith-samlinger) - løfter Muhammed sin skjorte op for en mand, der var i færd med at kysse hele hans torso, "fra hans navle til hans armhuler."

Botros kiggede henkastet ind i kameraet og sagde: "Forestil jer, at sheiken på Al Azhar [den nærmeste muslimske ækvivalent til paven] gik rundt og løftede op i sin skjorte, så mænd kunne kysse hans torso" (hvorefter han lavede smækkende kysselyde for virkningens skyld).

Medværten sagde: "Mon der er mere?"

Botros: "Ja bestemt. Ikke færre end 20 islamiske kilder - heriblandt Ahmad bin Hanbals hadither - fortæller, at Muhammed plejede at sutte på drenges og pigers tunger" ...

del 2, del 3, del 4, del 5
Raymond Ibrahim, specialist i Mellemøsten og islam, er en Shillman Fellow ved David Horowitz Freedom Center og en Associate Fellow ved Middle East Forum.
Hans skrifter publiceres over hele verden og han er bedst kendt for The Al Qaeda Reader (Doubleday, 2007).
Han gæsteforelæser på universiteter, herunder National Defense Intelligence College; giver briefinger til statslige organer, såsom U.S. Strategic Command og Defense Intelligence Agency; og giver ekspertudsagn i islam-relaterede retssager.
Han har også vidnet for Kongressen om de begrebsmæssige fejl, der dominerer den amerikanske debat om islam og om den forværrede situation for Egyptens kristne koptere.
Blandt andre medier, har han optrådt på MSNBC, Fox News, C-SPAN, PBS, Reuters, Al-Jazeera, CBN og NPR.

Han er desuden forfatter til: Crucified Again: Exposing Islam's New War on Christians
og den nyeste bog: Sword and Scimitar, Fourteen Centuries of War between Islam and the West.

(Denne korte biografi er hovedsagelig taget fra Ibrahims egen hjemmeside: RaymondIbrahim.com)
Oversættelse: Bombadillo