Modig tysk kvinde fordømmer islams løgn
Af Dale Hurd
Oversættelse af: Brave German Woman Rebukes Islam's Lie
Kilde: CBN News, 8. februar 2014
Udgivet på myIslam.dk: 13. februar 2014Speyer, Tyskland - Islam fortsætter med at vokse i magt og indflydelse over hele Europa. Men under en nylig koncert i Tyskland, besluttede en kristen kvinde at rejse sig i protest.

"Den bevæbnede mand: En messe for fred" ["The Armed Man: A Mass for Peace"] af den walisiske komponist Karl Jenkins, skulle have været en tværreligiøs begivenhed for at bringe kristendom og islam sammen.

Men da den muslimske imam begyndte sit kald til bøn under koncerten, blev han afbrudt af en lille kvinde på balkonen, der højt proklamerede, at "Jesus Kristus alene er Tysklands Herre", og råbte: "Jeg bryder forbandelsen."

Hun påkaldte også navnet Martin Luther og advarede publikum om, at hvad der skete, var "en løgn".

Videoen gik amok på nettet (went viral).


"Modig tysk kvinde"

Den mystiske kristne dame blev simpelthen kendt på internettet som "den modige tyske kvinde."

Dette skete den 10. november 2013 i Mindekirken for Reformationen (Gedächtniskirche der Protestation), bygget til ære for Martin Luther i Rhinlandet i byen Speyer.

Det er ikke en hvilken som helst kirke. Den er et monument over den protestantiske reformation og et mindesmærke for den åndelige forvandling af Tyskland.

Det var i dette åndelige vartegn, at en muslimsk imam var inviteret til at kalde til bøn. Da den modige tyske kvinde, hvis rigtige navn er Heidi Mund, hørte om begivenheden, gav hun sig til at bede.

Mund fortæller: "Jeg spurgte Jesus: 'Herre, skal jeg tage dertil?' Og da jeg var nødt til at køre halvanden time, du ved, så tænkte jeg: 'Er det det værd at tage afsted eller kan andre gøre det?' Almindelig menneskelig dovenskab, ikke?"

Hun greb sit tyske flag, dekoreret med ordene: "Jesus Kristus er Herre", og tog til koncerten, stadig usikker på hvad hun ville gøre, når hun nåede frem.

"Indtil imamen begyndte med sin råben, vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre. Jeg var bare parat til, hvad Gud ville have mig til at gøre," fortalte hun CBN News.

Så begyndte det muslimske kald til bøn og Heidi sagde, hun følte noget stige op i sig.


En hellig vrede

"Jeg vil kalde det en hellig vrede", fortalte hun. "Og så rejste jeg mig med min flag og jeg råbte og erklærede, at Jesus Kristus er Herre over Tyskland."

"Mit formål var at bryde denne forbandelse, fordi [muslimer] siger: 'Kun Allah er Herren. Han er Gud, den eneste Gud.' Og jeg brød denne forbandelse i denne kirke, og jeg brød den over mit land," fortsatte hun.

Og hun gentog Martin Luthers ord fra 1521, efter han havde nægtet at afsværge sin tro på Skriften alene: "Her står jeg, jeg kan ikke andet", hvorefter hun tilføjede: "Red Martin Luthers kirke!"

Videoen viser en anden koncertgænger, der forsøger at berolige hende ved at sige: "Dette er en koncert for fred."

Mund kan høres svare på tysk: "Nej det er ikke! Allahu Akbar er, hvad muslimer råber mens de myrder folk! Lad dig ikke narre! Lad dig ikke narre! Dette er en løgn!"

Hun blev smidt ud af kirken.

"De skulle have smidt imamen ud og ikke mig, fordi jeg er en troende på Jesus Kristus, mens han tjener en anden gud. Denne Allah er ikke den samme gud. Og dette er ikke sandheden."

"Dette 'Allahu Akbar'; de bruger det, når de dræber folk," argumenterede hun. "Dette er for mig tilbedelse af en afgud, af deres gud. Og når en muslim råber 'Allahu Akbar' i en kirke, så betyder det, at denne kirke ikke er en kirke længere, den er en moské."


Kirken ikke et sted for imamer?

Sammen med Mund ved koncerten var Kamel, der ikke opgav sit fulde navn af sikkerhedsmæssige grunde. Før han kom til Tyskland, levede han i den muslimske verden.

Kamel fortalte CBN News, at en imam ikke har noget at gøre i en kirke.

"Islam er en af grundene til forfølgelse; muslimer har forfulgt mig. De vil ikke have mig til at fortælle andre, at Jesus Kristus er min Frelser."

Sammen med Mund var også Marion, der ligeledes har bedt om, at hendes efternavn ikke kommer frem. Hun tilhører en gruppe, der kalder sig Hvide Rose - samme navn som den anti-nazistiske modstandsgruppe fra 2. Verdenskrig, der vises i filmen "Sophie Scholl: De sidste dage".

"Islam er umenneskelig, det samme som i nazitiden. For mig personligt er der ingen forskel. Vi ønsker at vise Tyskland og resten af verden, at vi ikke vil bøje os for den langsomme islamisering af vores land", sagde Marion.


Bange for muslimer?

Mund sagde, at hun godt vidste, at hendes første tv-interview kunne bringe hende i fare.

"Mange mennesker spørger mig: 'Er du bange for muslimerne?’ Og jeg kan kun sige: ’Nej, jeg er ikke bange for dem’”, sagde hun CBN News. "Jeg kender min Gud. Bibelens levende Gud kan beskytte mig, så længe Han vil. Når min tid er forbi, vil jeg gå til ham."

Skønt en benådet evangelist, voksede Mund op som ateist i det kommunistiske Østtyskland. Men nu, som en troende, gælder hendes byrde og hendes tjeneste den åndelige genfødsel af Tyskland.

"Jeg føler, jeg er nødt til at beskytte mit land og mit folk. Jeg er kun en lille kvinde, men jeg føler, at jeg er nødt til at beskytte dem", sagde hun.


Genopvække en død nation?

Nogle vil måske forbinde Tyskland med nazisterne, men Tyskland var engang base for en verdensmission, der sendte missionærer til Afrika og Korea og til Amerika.

Mund stoler på, at Gud vil bringe et mirakel til en meget velhavende og, vil nogle sige, åndeligt død nation.

"Jeg ved, at intet er umuligt for min Gud. Intet. Intet. Intet. Intet", sagde hun.

"Fra et menneskeligt synspunkt føler jeg, at vores land er tabt. Det er allerede tabt. Det er færdigt. Fordi jeg ser så mange ændringer i landet, på ethvert område," fortsatte hun. "Men jeg har tillid til Gud - at Han har en "Plan A", og at mit land ikke er tabt, og at Han vil nå os, og Han vil komme og ændre hele situationen."
Oversættelse: Bombadillo