Muslimsk kannibalisme
Jødiske soldater lynchet og kastet for en blodtørstig menneskehob, som rev dem fra hinanden og spiste deres organer
Af Pamela Geller
Oversættelse af: Muslim Cannibalism
Kilde: D. C. Clothesline, 5. januar 2014
Udgivet på myIslam.dk: 5. december 2015

I 2000 blev to IDF-reservister lynchet i Ramallah af en hob palæstinensiske barbarer. Nye oplysninger er kommet frem: Efter at de var blevet hængt, blev deres kroppe kastet for et kobbel blodtørstige vilde, der gik videre med at rive deres kroppe fra hinanden med deres bare næver og spise deres organer.

Den israelske regering løslod den muslimske terrorist, der triumferende viftede med sine blodige hænder efter lynchningen af de to israelske soldater. Endnu en løsladelse for "fred".

Nærmere oplysninger om Ramallah-lynchningen af IDF-soldater i 2000 givet af Israel News (hat tip Ty)
Frigivne udskrifter fra afhøringer af terrorister, der dræbte Yossi Avrahami og Vadim Nurzhitz, demonstrerer totalt barbari.
Avisen Yediot Aharonot afslørede tirsdag nye detaljer om de brutale mord på reservisterne Yossi Avrahami og Vadim Nurzhitz (z"l). Soldaterne blev lynchet i Ramallah i oktober 2000.
Soldaterne kørte forkert på vej til deres base den 12. oktober 2000, og endte ved en fejl i byen Ramallah, som er kontrolleret af Den Palæstinensiske Myndighed (PA). PA-politistyrker tog de to i forvaring.
Det rygtedes blandt lokale PA-indbyggere, at israelske politispioner blev tilbageholdt i bygningen; omkring 1000 oprørte mennesker samledes efter sigende udenfor. IDF afslog at gå i aktion for at redde soldaterne; de blev til sidst stormet af menneskemængden.
En PA-terrorist, Aziz Salha, nåede frem til soldaterne først, hvor han brutalt myrdede dem - og dolkede, slog og sønderlemmede dem sammen med andre uromagere. Han stak derefter sine berømte blodige hænder ud af vinduet i det rum, hvor de to blev holdt, hvilket fremkaldte jubel fra mængden.
Derefter slæbte mængden ligene til en central plads, hvor de bankede videre på dem, indtil de startede på en sejrsfest. PA-politistyrker forsøgte ikke at gribe ind og deltog i nogle tilfælde i barbariet.
Nogle få uger efter mordet rejste ofrenes familier sag ved Jerusalem Distriktsdomstol mod PA med et erstatningskrav på 64 millioner sekel. Ofrene var repræsenteret af advokaterne Nitsana Darshan-Leitner og Roy Kochavi.
Nu er udskrifter af terroristernes bemærkninger, noteret under sagen, blevet frigivet for første gang.
Raad A-Sheikh, en Ramallah-betjent, fik øje på en rød Ford Sierra, der nærmede sig stationen. Han spurgte soldaterne, hvad de lavede i byen.
"De fortalte mig, at de var faret vild og at de skulle til Beth-El," sagde han. Bet-El ligger tæt på Ramallah og er hjemsted for flere centrale hær-baser, der fører kontrol med Judæa og Samaria-regionen.
"Jeg førte soldaterne ind på politistationen, efter at folkemængden udenfor stationen begyndte at presse mig," hævdede han.
Terrorist-betjenten førte soldaterne op til stationens 2. sal. "Jeg tog et stykke jernrør - på omkring 25 centimeter eller deromkring - og gik ind i rummet, hvor de to reservister var."
"Jeg så soldaten var i live og på fødderne. Jeg gik over til den russiske soldat og slog ham med røret, jeg havde i mine hænder. Derefter slog jeg ham i hovedet, indtil soldaten begyndte at lave gurglende lyde."
PA-politimand Tariq Tabesh deltog også i mordet. "Jeg så en soldat ligge på gulvet med ansigtet nedad; han græd og sagde ting på hebraisk, som jeg ikke kunne forstå," sagde han til efterforskere. "Jeg slog ham på ryggen tre gange."
Salha fortalte efterforskerne, at han kom ind i kampen efter at have set en bil med israelske nummerplader parkeret uden for politistationen. Israelske biler har gule nummerplader; PA-biler har hvide plader.
Salha påstod, at mængden opmuntrede ham til at gå ind på stationen. "Jeg så en israelsk soldat ligge dér, på maven," sagde han.
"Jeg gik hen til ham og jeg så en kniv i ryggen på ham ved højre skulder," fortsatte han. "Jeg tog kniven fra soldatens ryg og stak ham i ryggen to eller tre gange, og lod kniven sidde i ryggen. Andre i rummet fortsatte med at slå soldaten på benene."
"Efter at have dolket soldaten, satte jeg min hånd over hans mund for at kvæle ham. Jeg så, at mine hænder var farvet med blod og min skjorte dækket af blod nederst; derefter gik jeg hen til vinduet og viftede med mine hænder til folk i gården," fortalte han.
"Så gik jeg tilbage fra vinduet og så den anden soldat ligge på maven i et hjørne af lokalet."

Retssagen mod terroristerne kører åbenbart stadig, hvilket oprører ofrenes familier efter mere end 13 års venten. Michael Nurzhitz, Vadims bror, udtalte til dagbladet: "Hvis jeg kunne sagsøge retssystemet [for at være så længe om det], ville jeg gøre det."

"Som om det ikke er nok, at de mennesker, der gjorde dette, ikke er blevet straffet for alt, hvad de gjorde."

Aziz Salha blev løsladt i 2011, som en del af den terrorist-udveksling, der blev sat i stand mellem Hamas og Israel for Gilad Shalit.

På grund af det store antal mennesker, der var involveret i lynchningen, er flere af deltagerne aldrig blevet arresteret for mordene - eller blevet behandlet i retssager, der har trukket ud i lige så lang tid.

Advokat Nitsana Darshan-Leitner fordømte sagens længde. "Den Palæstinensiske Myndighed har udnyttet sine rettigheder til en retfærdig rettergang til at føre lange diskussioner om ingenting," udtalte hun.
Pamela Geller er redaktør af Atlas Shrugs.
Oversættelse: Bombadillo