En civilisation af zombier
Af Fjordman
Oversættelse af: A Civilization of Zombies
Kilde: Gates of Vienna, 9. april 2017
Udgivet på myIslam.dk: 16. april 2017

Hvis du sætter pris på dette essay af Fjordman, så overvej venligst at donere til ham. Det kan ske ved hjælp af knappen i bunden af dette indlæg.


Den svenske regering under statsminister Stefan Löfven, 2014

Jeg husker at jeg så en drone-video af indvandrer-tilstrømningen til Europa, da den var på sit højeste i 2015. Scenerne var absurde. Med de enorme menneskemasser i bevægelse, lignede det noget fra en film af en slags - en zombie-film, syntes jeg på et tidspunkt.

Så slog det mig: Hvis dette er en zombie-film, hvem er zombierne her? Os eller indvandrerne?

Skønt ikke en stor fan af genren, har jeg alligevel set et par zombie-film. Zombier skildres ofte som væsener med en meget begrænset fungerende hjernekapacitet tilbage. Grundlæggende bevæger de sig rundt uden mål og laver usammenhængende lyde. Bortset fra et ønske om at spise, har de har ingen klart erkendelige mål.

Denne beskrivelse passer ikke på de mange illegale indvandrere fra den islamiske verden og Afrika, der tvinger sig vej ind i Europa. Disse mennesker har meget klart definerede mål i deres hjerner og forfølger disse mål med beslutsomhed. De er helt sikkert ude efter vores rigdom og status. Nogle af dem ønsker sandsynligvis at overtage vore lande.

De mennesker, der mest agerer som zombier i dagens verden, finder vi blandt europæerne. Et eksempel på dem er Stefan Löfven. Han har været leder af de svenske socialdemokrater siden 2012 og svensk statsminister siden 2014.

I begyndelsen af april 2017 bragte den svenske tv-station TV4 hemmelige optagelser fra den privatdrevne Al-Azhar Grundskole i en forstad til Stockholm.

Man så drenge stige ind i en bus fra forenden og piger fra bagenden. Den muslimske skoles viceinspektør hævdede, at den ikke havde intentioner om at adskille børn efter køn. [1]

"Jeg mener, at dette er foragteligt. Det hører ikke hjemme i Sverige," sagde statsminister Stefan Löfven til journalister. "Her tager man bussen sammen, uanset om man er en pige eller en dreng, kvinde eller en mand.” [2]

Löfven var chokeret over at opdage, at nogle af de muslimer, som han og andre havde ladet komme ind i deres land, stadig opførte sig som muslimer. Statsminister Löfven synes at bevæge sig fra sted til sted i en kontinuerlig tilstand af chok og vantro. Kun et par dage senere, blev han igen chokeret.

Den 7. april 2017 kørte en muslimsk mand en kapret ølvogn med høj hastighed gennem folkemængden på en travl gågade i det centrale Stockholm, for til sidst at hamre den ind et stormagasin. Fire mennesker blev dræbt og mange alvorligt såret.

Terroristen kom fra Usbekistan i Centralasien. Hans ansøgning om opholdstilladelse blev afvist i juni 2016. Han var eftersøgt af immigrationsmyndighederne, men var forblevet i landet illegalt. Politiet siger, at manden havde udtrykt sympati for jihad-grupper som Islamisk Stat. [3]

Statsminister Stefan Löfven erklærede, at landet var "i en tilstand af chok" over angrebet. [4] Det var jeg ikke. Jeg blev forfærdet over den dødbringende brutalitet, selvfølgelig, men slet ikke overrasket over, at et sådant angreb fandt sted. Faktisk havde jeg forudsagt det mindre end en uge tidligere.

Et tidligere islamisk terrorangreb i Sverige fandt sted den 11. december 2010. Det skete også på en travl gade i det centrale Stockholm. Terroristen Taimour Abdulwahab al-Abdaly, en irakisk-født svensk statsborger, udførte den første muslimske selvmordsbombning i Skandinavien. [5] Heldigvis lykkedes det ham kun at dræbe sig selv. Men han kunne have myrdet mange mennesker den dag.

Siden da - i mere end seks år - har der ikke havde været et eneste muslimsk terrorangreb i Sverige. Dette er bemærkelsesværdigt i betragtning af antallet muslimske jihadister, som landet har importeret og eksporteret i den samme periode.

Jeg drøftede dette gådefulde faktum med nogle svenske venner i begyndelsen af april 2017. Den eneste forklaring, vi kunne komme på, var, at militante muslimer ser Sverige som en så nyttig og underdanig vært, at de har valgt ikke at ramme det endnu. De vil hellere lade sig forkæle af velfærdsstaten, modtage gratis lægehjælp og måske have sex med lokale kvinder, med eller uden deres samtykke.

Men jeg påpegede, at Belgien tidligere havde været i en lignende situation. Det har længe været yngleplads for jihadister. Så den 22. marts 2016 - med bombeangrebet i Bruxelles - lancerede jihadister et storstilet angreb med mange ofre i Belgien selv.


Bruxelles Lufthavn efter terrorangrebet den 22. marts 2016

Sverige var nu i en tilsvarende situation. I begyndelsen af 2017 blev det afsløret, at mere end 150 militante muslimer var vendt tilbage til Sverige efter at have støttet Islamisk Stat i Irak og Syrien (ISIS). [6] Disse mennesker har direkte eller indirekte støttet brutale terrorangreb, massakrer, halshugninger og slaveauktioner. Alligevel blev de ikke anholdt. Tværtimod.

Politikken er, at kommunerne tilbyder dem kørekort og boligtilskud med henblik på at reintegrere disse hærdede jihadister i det svenske samfund. [7]

Et land kan simpelthen ikke importere og eksportere et stort antal militante muslimer i årevis, og selv forblive uberørt af den muslimske terrortrussel. Efter denne logik, burde et islamisk terrorangreb på svensk grund for længst have fundet sted. Det eneste overraskende ved angrebet i Stockholm, er, at så mange mennesker er blevet overrasket.

Reaktionerne på terrorangrebet i Stockholm er forudsigelige: Intet vil for alvor ændre sig. Et par dage med tårer, stearinlys og sang. Og så er alt tilbage ved det gamle.

Vestlige massemedier og politiske eliter reagerer ikke længere rationelt på ægte trusler. Det, de endnu har tilbage af fungerende hjernekraft, bruges til at gennemføre en globalistisk dagsorden med åbne grænser og masseindvandring.

Men nogle gange får man det indtryk, at de stort set ikke tænker overhovedet. De vestlige herskende eliter opfører sig på en næsten zombie-lignende måde. De vader tankeløst rundt fra katastrofe til katastrofe, uden nogensinde at forstå, hvad der forårsagede den tidligere katastrofe og uden at gøre noget væsentligt for at forhindre den næste.

Er dette, hvad vi er blevet reduceret til? En civilisation af zombier?


Noter

[1] www.tv4.se/nyheterna/klipp/religi%C3%B6s-friskola-separerar-flickor-och-pojkar-3883932 Religiös friskola separerar flickor och pojkar. April 4, 2017.

[2] www.thelocal.se/20170404/stockholm-school-segregated-boys-and-girls-on-the-bus Swedish PM condemns gender segregated school bus. AFP/The Local. April 4, 2017.

[3] www.bbc.com/news/world-europe-39545642 Stockholm attack suspect was refused residency. April 9, 2017.

[4] www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-4390866/The-Latest-EU-officials-offer-condolences-Stockholm.html The Latest: Swedish police haul away truck used in attack. April 7, 2017.

[5] en.wikipedia.org/wiki/2010_Stockholm_bombings 2010 Stockholm bombings

[6] www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/g9PWJ/sapo-chefen-over-150-jihadister-har-atervant-till-sverige Säpo-chefen: Över 150 jihadister har återvänt till Sverige. January 9, 2017.

[7] www.express.co.uk/news/world/722712/Free-driving-licenses-grants-Sweden-plan-reintegrate-returning-ISIS-fighters Free driving licenses & grants: Sweden’s shock plan to reintegrate returning ISIS fighters. Oct 19, 2016.


DONER TIL FJORDMAN:

For et komplet arkiv med Fjordmans skrifter, se Fjordman Files.
Fjordman er pseudonymet for en norsk forfatter, der udgiver essays på forskellige hjemmesider.
Oversættelse: Bombadillo