Folkemordsvarsel
CSI-brev til præsident Barack Obama
Af John Eibner
Oversættelse af: Genocide Warning
Kilde: Christian Solidarity International, 30. november 2011
Udgivet på myIslam.dk : 29. maj 2013

Præsident Barack Obama
Det Hvide Hus
1600 Pennsylvania Ave, NW
Washington, D.C. 20500

Kære hr. præsident,

I dag udsendte Christian Solidarity International (CSI) et folkemordsvarsel, der angår de mere end 12 millioner medlemmer af truede ikke-muslimske mindretal i Nordafrika og det videre islamiske Mellemøsten.

Betingelser for folkemord på ikke-muslimske samfund er til stede i varierende grad gennem hele regionen, der strækker sig fra Pakistan til Marokko. Overlevelseskrisen for ikke-muslimske samfund er særlig akut i Irak, Syrien, Egypten, Sudan, Iran og Pakistan. Saudi-Arabien er allerede en "religiøst renset" stat.

CSI's folkemordsvarsel bestyrker lignende advarsler udsendt tidligere i år af ledende statsmænd:

"Vi kan ikke acceptere og dermed gøre det lettere, hvad der mere og mere ligner et yderst fordærvet program for religiøs udrensning i Mellemøsten." - Frankrigs præsident Nicholas Sarkozy, 7. januar 2011.
"Massakrer på kristne finder sted uden grund og uden nogen retfærdiggørelse. Det sker alene fordi de er kristne. Hvad der sker med de kristne er folkemord." - Tidligere libanesiske præsident Amine Gemayal, 3. januar 2011.
"Den seneste udvikling [dvs de dødbringende islamistiske angreb på egyptiske kristne i maj 2011] fylder os med rædsel. (...) Islamisternes mål er at oppiske had og vold." - Tidligere østrigske kansler Wolfgang Schüssel, 27. juni 2011.

Fem måneder efter pogromerne, nævnt af tidligere kansler Schüssel, sluttede den amerikansk-finansierede egyptiske hær sig sammen med radikale islamister i angrebet på ikke-voldelige kristne demonstranter i Cairo, hvorved mindst 25 mennesker blev dræbt.

De fleste handlinger af islamisk chauvinistisk [supremacist] vold mod ikke-muslimske mindretal får kun lidt mediebevågenhed i USA. Tag for eksempel nogle få af de sager, der er kommet til CSI's kendskab siden begyndelsen af det såkaldt "arabiske forår":

  • Den egyptiske kristne teenager, Ayman Nabil Labib - myrdet af skolekammerater efter at have nægtet at fjerne en kors-halskæde.

  • Den iranske pastor Yousef Nadarkhani - dømt til døden for angiveligt at være konverteret fra islam til kristendommen.

  • Den katolske præst, fr. Mark Rybinski - myrdet i Tunesien.

  • Den 27-årige pakistanske kristne sygeplejerske Shaista Samuel - voldtaget af muslimer og udsat for pres til at konvertere til islam.

  • Den libyske jøde, David Gerbi - forhindret i at genåbne synagogen i Tripoli af en islamistisk hob, der erklærede: "Der er ikke plads til jøder i Libyen!"

  • CBS-journalist Lara Logan - seksuelt overfaldet på Tahrir-pladsen i Cairo af en hob muslimske mænd, der råbte: "Jøde, jøde!"

  • De irakiske kristne Hanna Polos Emmanuel og Bassn Isho - kidnappet, skudt og dræbt nær Kirkuk.

Disse og de fleste andre voldshandlinger mod ikke-muslimer i den islamiske verden er for det meste ikke begået af medlemmer af al-Qaeda eller relaterede terrornetværk. I stedet bliver de begået af både statslige og ikke-statslige aktører, hvoraf mange er militære allierede med USA. De er alle inspireret af en dybt rodfæstet kultur af islamisk chauvinisme [supremacism] - åndeligt beslægtet med hvid herrefolksmentalitet [supremacism] og antisemitisme.

Ondartet, sharia-baseret islamisk chauvinisme førte i det 20. århundrede til udryddelsen af de engang blomstrende kristne samfund - armenske, græske og syriske - i Tyrkiet, og til afviklingen af de gamle jødiske samfund i den arabiske verden. Den samme folkemorderiske dynamik er på spil her i det 21. århundrede. Det må stoppes nu.

Christian Solidarity International opfordrer dig indtrængende til at præsentere din administrations politik om at få standset den religiøse udrensning i Nordafrika og Mellemøsten generelt i din State of the Union-tale i 2012. I centrum for denne politik bør være:

  • En appel til FN's generalsekretær om at udsende et folkemordsvarsel og igangsætte forebyggende foranstaltninger på basis af Sikkerhedsrådets resolution 1366 (2001).

  • Tilsagn om at mindst 15% af det amerikanske beløb, der er lovet til støtte for overgangen til demokrati i regionen, vil blive afsat til bekæmpelse af islamisk chauvinisme.

  • En forpligtelse til at tilbageholde amerikansk støtte til institutioner, der fremmer religiøs diskrimination.

Hr. præsident, du talte stærkt til støtte for de universelle menneskerettigheder, herunder religionsfrihed, i din tale sidste maj, som reaktion på de dramatiske begivenheder under det "arabiske forår". Du erklærede:

"Vores støtte til disse principper er ikke af sekundær interesse. I dag vil jeg gerne gøre det klart, at de har topprioritet. De skal omsættes i konkrete handlinger og støttes af alle de diplomatiske, økonomiske og strategiske værktøjer, vi har til rådighed."

Nu, hr. præsident, er tiden inde til konkrete handlinger for at forhindre religiøs udrensning, og til at understøtte disse handlinger med alle de diplomatiske, økonomiske og strategiske værktøjer, der er til rådighed for vores regering.

Forfølgelsen af USA's strategiske og økonomiske interesser i den islamiske verden må ikke ske på bekostning af sårbare religiøse mindretals liv og frihed.

Med venlig hilsen

Dr. John Eibner
CEO
Oversættelse: Bombadillo