Geert Wilders viser Muhammed-tegninger på hollandsk tv
Af Citizen Warrior
Oversættelse af: Geert Wilders Shows Muhammad Cartoons on Dutch Television
Kilde: Citizen Warrior, 5. juli 2015
Udgivet på myIslam.dk: 7. juli 2015

I Holland er hvert af de forskellige politiske partier tildelt en vis mængde tid på hollandsk tv. Geert Wilders besluttede at bruge sin tildelte tid på at vise Muhammed-tegninger fra de seneste begivenheder i Garland, Texas. Før han viste tegningerne, gav han en klar og stærk erklæring om ytringsfrihed.

Nedenfor ses en YouTube-video af Wilders budskab på hollandsk tv (2 minutter, 44 sekunder lang). Den har engelske undertekster [som derefter er oversat til dansk]:Her er, hvad Geert Wilders siger i videoen:

For et par uger siden var jeg i Garland, Texas, til en konference og en udstilling af Muhammed-tegninger. Kort tid efter at jeg havde talt, skete et terrorangreb. Islam og terroristerne ønsker ikke, at vi viser disse tegninger. Men terror og vold må aldrig besejre ytringsfriheden. Dette er præcis grunden til, at vi skal gøre, hvad terroristerne ønsker at forhindre os i.
Jeg spurgte bestyrelsen for det hollandske parlament, om jeg måtte vise tegningerne i deres bygning. De afviste det. Og alligevel er det meget vigtigt, at vi viser dem. Det er den eneste vej til at sikre, at terroristerne ikke besejrer ytringsfriheden. Det er derfor, jeg viser dem for jer i dag.
"Du må ikke tegne mig," siger Muhammed.
"Det er derfor, jeg tegner dig," siger Bosch Fawstin, vinderen af tegnekonkurrencen.
Det siger alt.
Hvad der ikke er tilladt af islam og terroristers vold, vil vi gøre alligevel.
Og det kalder vi: Ytringsfrihed.
Jeg sender ikke tegningerne for at provokere; jeg gør det, fordi vi er nødt til at vise, at vi står for ytringsfrihed og at vi aldrig vil overgive os til vold. Frihed er vores fødselsret. Ytringsfrihed skal altid sejre over vold og terror.Oversættelse: Bombadillo